Ini adalah sambungan dari entry sebelum ini:-



Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab insya Allah.

Dalam banyak banyak entri, haaa... entri ni rasanya paling berhantu. Sebab ia akan mengisahkan macam mana geng geng pompuan ni boleh mendapat oksigen baru dalam hidup mereka.

"Seorang wanita yang sakit kepala akan terus baik sakitnya bila si suami mengajaknya bershopping..."

"Pada waktu ini, semua sakit kepala, sakit kaki, sakit pinggang dan segala mak nenek sakit tetiba dia hilang macam tu saja.... Pelik... Tapi itulah yang kita semua perlu terima."


"Shopping dan perempuan berpisah tiada....." 

Livermore Factory Outlet San Francisco

Selepas kami menziarahi pusara Allahyarham Tuan Guru Datuk Harun Din, kami menunaikan solat Zuhur dan Asar secara jamak di Muslim Centre San Francisco. 

Then kami terus menuju ke Factory Outlet. Tempat yang semua orang dah macam tak sabar nak serbu.

Kami tiba di situ sekitar jam 5.30 petang. Dan Factory Outlet tutup jam 9 malam.

So, kami ada masa yang sangat terhad untuk menyerang semua kedai kedai ni.

Disebabkan oleh masa yang terhad, kami tiada pilihan melainkan pergi ke kedai kedai yang hendak dituju sahaja.

So, lets the experience begin.

Tour agen, Alvin sedang bagi briefing kepada kami mengenai kedudukan kedai di dalam outlet ini serta tempat untuk kami semua berkumpul balik jam 9 malam nanti.


Sebelum itu, ambil gambar dulu. Semua dah tak zzzzabarr.....


Banyak kedai ni ada sini.. Macam macam barang berjenama boleh jumpa kat sini. It's a matter of time and money. Hehe...


Siap beg lagi hakak Yani ni.... Baru senang nak shopping kan...


Kedai mana nak masuk dulu ni... Ish ish ish.... Nampak GAP di situ.


Macam murah jer kedai GAP ni. Banyak baju untuk bebudak boleh beli ni.


Kan dah kata, ada yang 7USD, dan ada yang 3USD. Apa lagi, kena beli ni untuk anak anak.





Lalu lalu jumpa kedai Skechers dulu. So, semua orang beli sorang sepasang dulu. 


Saya pun tak pernah beli Skechers lagi ni. First time pakai, rasa sedap sangat. So, cer teka mana kaki saya? Hehe... Kepada kenkawan yang tak pernah beli kasut Skechers, mungkin boleh try satu. Sedap sangat. Anda boleh tengok kat Lazada. Ada yang murah murah juga sebab design season lepas punya.


"Hati ada cinang... Kasut sudah dapat... Muka ada cinyum...."


Dalam banyak banyak kedai, ini kedai yang Maria cari dulu.


"Nak yang tadi ke, nak yang ni... hmmmm... Kalau ambil dua dua pun bagus ni..." Akhirnya ini yang Maria pilih.


Sementara itu, Ainul lak sedang istikharah nak warna hitam atau coklat.....


"Tengok yang ni berkenan, tengok yang tu berkenan...... Hemmmm Acener tu.."


"Amcam? Boleh tak warna putih ni....?"


Ada macam macam warna, ada macam macam design... Sedia duit jer yer.... Harga pastinya jauh lagi murah dari Malaysia. Mungkin 1/3 kot dari Malaysia..


So, jangan terkejut yer kalau tengok semua orang memborong.


Yang laki beli kasut, cam biasa. Yang pompuan of course beli hand bag.... Kannnnn


Tapi, Mai beli semua.. Hahaha.... Belang masing masing mula kelihatan di sini. Haha... 


Nike ada...


Diesel ada


Polo ada PRADA ada... Nak kedai apa, insya Allah semuanya ada.


Kedai PUMA. Pun banyak offer di sini.


Mai dah pregnant 30 minggu ok. Tapi bab shopping steady.... Hehe.... Nak buat macam mana, "Powered by Shaklee... Memberi tenaga tambahan buat ibu mengandung."


Jam 9 malam, kami semua berkumpul untuk balik ke hotel. Semua macam tak puas hati lagi sebab tak cukup masa untuk bershopping.

Buat anda yang buat bisnes Shaklee dan baca entri ini, cuba bayangkan anda juga part of the team yang berjaya sampai ke sini.

Best... Bukan senang nak shopping di US dan dapat barang barang pada harga yang murah.

So, "Alang alang buat Shaklee, biar sampai dapat free trip ke oversea yer...."

Jemput baca entry seterusnya di sini:-


MASTERS MARIA & FIRDAUS
Founder of MFMS EMPIRE
(The Most Fantastic Millionaires in Shaklee)
Motivating And Inspiring Others

=====================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top