Lombard Street, San Francisco, The "Crookedest Street" in the World.


Ini adalah sambungan dari entry sebelum ini:-



Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab Insya Allah.

Ini lokasi yang kami aim untuk pergi. Selepas pulang dari Sillicon Valley, kami balik ke bilik untuk solat dahulu.

Then kami berkumpul balik. Kali ni keluar sendiri. Shaklee bagi free and easy time untuk kami jalan sendiri. 

Destinasi pilihan kami adalah Lombard Street. Ia adalah jalan yang paling curam dan paling bengkang bengkok di dunia.

Menarik gak tu. Katanya lawa. So mau tak mau, kami kena pergi ke situ juga. Kang nanti menyesal lak tak pergi.


Tour agen dah bagi tahu, make sure kami naik UBER ke bahagian atas Lombard Street. So, lagi senang. Kami turun aje ke bawah jalan tu. Kalau turun UBER di bawah, nak kena daki bukit pula ke atas. Nak turun di sebelah atas, cari ajer Lombard Street - High Street.


This is Lombard Street. 


Info tentang LOMBARD STREET.


Memandangkan jalan ini berbahaya, kenderaan berat tak boleh lalu jalan ini


Bunga kawasan ni cantik... Tapi cantik lagi bunga dihatiku... Chia Chia Chia.


Yani bergambar di bahagian atas jalan. "Ko sedar tak Yani, yang ko letak tangan tu tong sampah..."


Lompat dulu... Memandangkan agak berbahaya, so lompat 3 orang jer.


Posing mau baik.....


Team MASTERS PASKAL. Bergabung MELETUP. Rasanyakan, dalam trip kami ni, team kami lah yang paling havoc dan bising. Sampai banyak staf Shaklee tanya, "Kenapa korang sembang kuat sangat... Rancak jer...." 

Nak buat cam ner, this is The Most Happening Shaklee Group In Malaysia. Haha. Done Claim.


Ni kereta yang nak turun jalan tu..


Top view... So, kena kemahiran yang tinggi kalau nak memandu turun bukit ni.


Bergambar lagi...


Lombard....


Dah sampai bawah.. Dah nak malam... 


Kami gambar berdua dulu...


All the girls pula.

So, kalau ditakdirkan Allah anda sampai ke SF, make sure gi la visit jalan ni yer.

Tak der lah apa sangat, cuma kita tengok keunikan benda benda di dunia ni.

Jemput baca entry seterusnya di sini:-


Wassalam.

MASTERS MARIA & FIRDAUS
Founder of MFMS EMPIRE
(The Most Fantastic Millionaires in Shaklee)
Motivating And Inspiring Others

=====================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top