Tema Global Conference Shaklee 2019 adalah Prove It, Live It, Share It.

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab. 

Bagi anda yang ingin baca entri sebelum ini iaitu mengenai Bachannal Buffet, makanan buffet berharga lebih dari USD100. Sila klik link di bawah.


Entri kali ini, saya nak kongsikan mengenai Shaklee Global Conference dan Shaklee Merchandise Shop.

Selain dari bercuti di USA, pihak Shaklee juga membawa kami ke Shaklee Global Conference.

Dalam conferenece ini, pihak Shaklee Corporation akan memperkenalkan konsep konsep baru, produk baru serta recognition kepada leader leader Shaklee yang berjaya dalam perniagaan mereka.

So, awal pagi hari ini. Kami semua perlu mendaftar dahulu.

Dan yang bestnya pulak, Shaklee Malaysia dah tolong daftarkan untuk kami semua. So, kami hanya perlu pergi ambil tag dan goodies bag sahaja dari mereka.

Best kan....

So, kami semua di bawa menuju ke tempat pengambilan barangan yang berhampiran dengan dewan conference kami.

Di Vegas, Ceasar Convention Centre antara yang terbesar dan terhebat. Subhanallah, kami sangat kagum dengan kecantikan tempat ini.

Apa pun, kita mulakan gambar kali ini dengan sarapan dahulu.


Harga breakfast buffet kami adalah USD40 seorang. Lebih kurang RM170 untuk sarapan pagi. Huhu. Nak buat macam mana, ia dah masuk dalam pakej. So, kita layankan jer lah.


Nilah yang berlaku bila ambil gambar makanan ada dalam mulut..... Chess....


Bersiap sedia nak ke convention centre. Jalan kaki jer sebab ia masih dalam hotel yang sama. Cuma tower yang berbeza sahaja.


Here we go, setelah jalan hampir 5 minit, kami sampai ke convention centre ini. 


Lets Go. Prove It, Live It, Share It.


Yeayyy... Tak yah nak berebut rebut macam negara lain nak mendaftar. Semua dah tersedia untuk kami. Tinggal nak ambil ikut nama jer.


Thanks Shaklee Malaysia...


Dalan goodie bag ni ada macam macam lagi hadiah lain yang Shaklee bagi.


Bersama geng kami....Dari kiri Athirah, Ainul, Maria, Hafsah dan Zahirah


Dah geng suami nak menyelit pulak.



Ok, dah selesai mendaftar. Sekrang kami nak ke Shaklee Merchandise Shop pulak...


Dah sampai ke jualan barangan cenderamata Shaklee.


Di sini, macam macam ada. Dari gelas, cawan, pinggan, tumbler Shaklee. Semua ada dijual


Beg kain Shaklee pun ada dijual.


Shaklee dah buat link dengan Nike pula. Jual kasut Nike Shaklee.


Nampak macam cantik kan. Sangat eksklusif. Harga USD300 jer. Haha..


Tali kasut ada tulisan Shaklee lagi.


Yang hijau pun ada.


Cermin mata Shaklee...


Bear kecik Shaklee


Baju untuk kanak kanak


Botol air Shaklee


Baju baby


Beg Shaklee


Baju untuk ayah pula


Baju sejuk Shaklee. Kami dah dapat sorang satu Shaklee bagi sebelum ni. Harga lak USD40 sehelai.


Dah pilih barang yang nak beli, kene beratur pulak... Huhu...


Jom bayar...


Ok, dah dapat apa yang kami nak... Ni first round shopping. Nanti Maria kata dia nak datang lagi.


Lets the journey begin. Alang alan buat Shaklee biar sampai dapat free trip


Actually kami gerak pulang awal sket berbanding yang lain sebab kami dua ada agenda penting lepas ni.


The best way to predict your future is to create it.


Ini name tag yang kami dapat. Master Coordinator 5+ Years

MASTERS MARIA FIRDAUS
Founder of MFMS EMPIRE
(The Most Fantastic Millionaires in Shaklee)
Motivating And Inspiring Others

=====================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top