Assalamualaikum,

SYUKUR..SYUKUR..SYUKUR YA ALLAH...

Alhamdulillah, selesai sudah closing bagi bulan November 2013. Subhanallah, bulan ini adalah bulan yang sangat indah bagi Maria. Macam-macam perkara yang menggembirakan dah berlaku.

Antaranya, November adalah bulan kelahiran Maria. Then last 2 weeks dapat confirm 1 free ticket for 5 star trip to USA from Shaklee (Baca kisah di sini: USA AKU DATANG!!).

Dan yang paling kemuncaknya adalah di mana kami berjaya mencapai rank ke-7 dan tertinggi iaitu MASTER COORDINATOR SHAKLEE!! Sujud syukur pada Allah. Semuanya menjadi Hadiah Harijadi Terindah dalam hidup Maria :)

From dreams to reality. Dulu ambil gambar di Master Celebration orang je. Sekarang tak sabar nak attend our own Master Celebration next year :)


KISAH PERJALANAN KU BERSAMA SHAKLEE

Bagi mereka yang baru sahaja membaca blog kami, sekadar ingin berkongsi perjalanan Maria sejak bermula bisnes Shaklee, FROM ZERO TO HEROin ;)

1) March 2013 - SUPERVISOR - Baca Kisah Di Sini
2) June 2013 - SENIOR SUPERVISOR - Baca Kisah Di Sini
3) July 2013 - COORDINATOR - Baca Kisah Di Sini
4) Aug 2013 - SENIOR COORDINATOR - Baca Kisah Di Sini
5) Sept 2013 - KEY COORDINATOR - Baca Kisah Di Sini
6) Oct 2013 - SENIOR COORDINATOR - Baca Kisah Di Sini
7) Nov 2013 - MASTER COORDINATOR - Baca Kisah Di Sini 

Syukur, setelah hampir setahun berusaha, akhirnya cita-cita Maria tercapai juga. Terasa hilang penat atas segala kesusahan dan pengorbanan selama ini.

Honestly dah lebih setahun Maria korbankan masa tidur, masa bersukaria, dan dah lebih setahun Maria tak pernah tonton Movie or TV walaupun ada full channel Astro di rumah. Kalau tengok pun sekadar jeling-jeling masa tengah makan. Semuanya sebab Maria rasa setiap saat sangat berharga. 

Banyak juga yang dah kami invest untuk belajar daripada mereka yang dah berjaya. Kami sanggup travel pergi berjumpa mentor dan pergi belajar daripada kursus-kursus anjuran Dr Azizan Osman.

Belajar daripada mereka yang dah berjaya, itulah salah satu kunci kejayaan.

TIADA KEJAYAAN TANPA PERNGORBANAN.

Alhamdulillah, kini kami dah pun menuai hasilnya. Dan sekarang tanggungjawab kami untuk perturunkan segala ilmu yang kami ada kepada semua anak-anak didik kami pula..


MFMS GROUP PERFORMANCE

Alhamdulillah, total sales ahli-ahli group EMPAYAR MARIA FIRDAUS' MILLIONAIRE IN SHAKLEE (MFMS) juga telah meningkat kepada hampir RM400,000 SEBULAN.

Semakin ramai yang berjaya naik rank bulan lepas.
Tahniah kepada barisan MFMS STAR LEADERS:-

2 COORDINATORS
7 SENIOR SUPERVISORS
21 SUPERVISORS



Mereka semua terdiri dari pelbagai latar belakang. Tapi hanya berbekalkan modal permulaan sebanyak RM75 sahaja, kini mereka telah berjaya menjana pendapatan sehingga 4 ANGKA SEBULAN bersama Shaklee. Syukur Alhamdulillah..

InsyaAllah, kami akan kongsikan kisah-kisah kejayaan barisan leaders dalam group kami dalam entry seterusnya.


INI HANYALAH SUATU PERMULAAN..



Ya, bagi kami ini hanyalah suatu permulaan kepada KEJAYAAN YANG LEBIH BESAR..

Tanggungjawab kami kini juga semakin besar untuk membantu anak didik kami dalam EMPAYAR MFMS yang semakin berkembang setiap hari, untuk SAMA-SAMA BERJAYA seperti kami.

HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS..

Semoga Allah permudahkan segala urusan kami dan anda semua. Semoga kita semua menjadi Jutawan Bertaqwa.. Amin..

Thanks for reading!! :)



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
Kam Maria
Shaklee ID : 881455
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

3 ulasan:

  1. Alhamdulllilah..blia pula turn saya

    BalasPadam
  2. Waa rm400k sales? kalau sale maria sorang berapa ? :)

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top