Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca semua? Diharap anda semua sentiasa sihat dan gembira bersama keluarga tersayang..

Minggu lepas, Maria rasa gembira sangat!! Banyak sangat perkara yang baik berlaku. So rasa excited nak share kegembiraan ni dengan sahabat-sahabat dan para pembaca blog semua..

1) TOTAL GROUP SALES HAMPIR MENCECAH RM300,000!!



Sepanjang bulan October 2013 sahaja, total sales ahli-ahli dalam group Maria Firdaus' Millionaire in Shaklee (MFMS) hampir mencecah RM300,000 sebulan!!

Produk Shaklee memang dah terbukti keberkesanannya, dan harganya yang sangat mampu-milik. So tak hairan lah semakin ramai yang repeat sales selepas mencuba produk-produk Shaklee buat kali pertama. Bila dah puas hati, terus je nak join jadi ahli Shaklee. Makan sendiri je pun boleh jadi ahli, takde masalah.

Seronok sangat Maria tengok perkembangan ahli-ahli dalam group kami yang bersemangat dan penuh dengan aura positive.

Semakin ramai anak didik kami yang dapat naik rank dan menggengam bonus 3-4 angka. Semuanya hasil usaha mereka yang bersungguh-sungguh dan konsisten serta mengikut cara bisnes yang betul.

Mereka semua terdiri dari pelbagai background. Ada surirumah, engineer, nurse, guru dan macam-macam lagi. Dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja, mereka dah dapat menjana pendapatan lebih dari modal yang dikeluarkan.

InsyaAllah suatu hari nanti, Maria akan share kisah kejayaan mereka kepada anda semua.

Jadi, tiada alasan lagi. Kalau nak berjaya, ikut jalan orang yang dah berjaya!!


2) BONUS 5 ANGKA YANG SEMAKIN BERTAMBAH..

Alhamdulillah. Pada 14 Nov 2013, bonus Shaklee dah masuk account, hasil tuaian dari usaha sepanjang bulan October 2013. Bila Maria tengok amount tu, rasa macam tak percaya dan nak nangis pun ada.

Bila difikir-fikirkan, kalaulah Maria masih bekerja sebagai Engineer macam dulu, 10-15 tahun lagi pun belum tentu dapat merasa income macam ni. Bayangkan, pernah dalam masa 2 tahun bekerja dulu, Maria dapat increment 1% je, iaitu tak sampai RM50 pun!! Huhu, sedih rasanya masa tu...

Sekarang ni rasa bersyukur sangat-sangat Allah buka jalan bagi Maria dalam bisnes online ni. Mungkin inilah berkat doa Maria di Padang Arafah masa menunaikan Haji dulu. Maria minta Allah berikan career yang terbaik untuk Maria & keluarga, untuk dunia dan akhirat.

So sekarang ni duduk di rumah je. Segala kerja bisnes di hujung jari. Lebih banyak masa berkualiti dengan family. Alhamdulillah...


3) NEW RANK AS SENIOR KEY COORDINATOR (RANK KE-6)

Syukur Alhamdulillah, bulan October 2013 Allah telah beri peluang dan rezeki lagi kepada Maria untuk naik ke rank ke-6 iaitu SENIOR KEY COORDINATOR!!

Hanya selangkah lagi ke rank ke-7 dan tertinggi dalam Business Plan Shaklee iaitu MASTER COORDINATOR!!

Allahu Akbar!! Sejujurnya, dulu masa bekerja makan gaji, 5 tahun sebagai Engineer, Maria tak pernah langsung naik pangkat. Memang redha je sebab Maria sedar ramai lagi yang lebih layak.

Ini kerana Maria sendiri tak mampu nak beri full commitment pada company. Tak mampu nak stay back sampai lewat malam kat office macam orang lain. Tak mampu nak datang buat extra hours on weekends disebabkan priority pada family dan jarak yang jauh dari rumah ke office (80km pergi balik).

Tapi sekarang ni, seronok sangat setiap bulan naik pangkat, dan setiap bulan ada increment bonus. Yang paling best, Maria hanya duduk bekerja dari rumah je.

Sambil golek-golek dengan anak, sambil menyusu pun boleh layan customer dan boleh 'coaching' anak-anak buah bisnes. Tengah-tengah malam masa tidur pun, ada order customer masuk melalui email, sms, whatsapp. Oh, alangkah indahnya hidup sebagai Working-At-Home-Mom!! :)

InsyaAllah, kami sedang gigih berusaha untuk naik ke MASTER COORDINATOR secepat mungkin. Mohon doa dari para pembaca blog semua ya! :)


4) ANAK DIDIK PULA QUALIFY CAR BONUS!!

Kalau anda pernah terbaca, pada bulan July 2013 dulu, Maria rasa gembira sebab dah qualify CAR BONUS dari Shaklee, (boleh tengok entry Maria di sini: Alhamdulillah, Bonus Shaklee July 2013 = RM5k+ dan Car Bonus!!)

Last week juga, Maria terima berita gembira pulak dari seorang 'anak' Shaklee kami, Kak Marlina yang telah naik ke rank ke-3 iaitu COORDINATOR, dapat bonus RM5k+ dan turut qualify CAR BONUS pada October 2013!!

Subhanallah!! Gembira sangat hati tak terkira. Selangkah demi selangkah anak-anak didik dapat apa yang Maria dah dapat sebelum ni. Semua orang ada peluang yang sama dalam business Shaklee. Siapa berusaha dengan konsisten, pasti berjaya!!

Next target is to help her dapat 5 angka bonus pulak macam Maria. Dan impian kami untuk melahirkan lebih ramai usahawan Muslim yang kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. Semoga Allah permudahkan urusan anak-anak didik kami semua..

Thanks to all my mentors, my hubby Firdaus, my family and all my team in Maria Firdaus' Millionaire in Shaklee (MFMS). You are the best!!

HELP OTHERS TO HELP OTHERS TO HELP OTHERS..


Wassalam.

Thanks for reading! :)

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-


FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 

Kam Maria
Shaklee ID : 881455
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

come_maria@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top