Assalamualaikum,

SYUKUR, SYUKUR, SYUKUR YA ALLAH..

Shaklee closing untuk July 2013 yang penuh dengan kejutan dan kegembiraan.

1) TOTAL MONTHLY GROUP SALES ALMOST RM50,000

Alhamdulillah, dengan berkat rezeki Ramadan, sales bagi Maria dan ahli-ahli dalam team kami MARIA FIRDAUS' MILLIONAIRE IN SHAKLEE (MFMS) GROUP sepanjang bulan ini memang masuk menderu-deru.

Ramai orang yang nak rasa cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa. Ramai juga yang melahirkan bayi dan beli Set Bersalin bulan ni. Dan ramai ibu-ibu menyusu yang ambil Set Menyusu untuk maintain production susu sepanjang berpuasa. Repeat customer pun ramai.

Alhamdulillah, Maria rasa seronok sangat dapat bantu semua customer dengan business Shaklee ni. Jutaan terima kasih diucapkan atas sokongan anda.


July 2013 Closing day at Shaklee Seberang Jaya Branch. Sedang tengok report card untuk check performance 'anak-cucu' Shaklee kami :)

2) MY CASH BONUS BULAN INI RM5K+

Alhamdulillah, buat pertama kalinya Maria nak kongsi dengan anda. Income Maria bulan ini hasil bonus business online Shaklee sudah melebihi gaji Maria masa kerja Engineer dulu.

Dulu, masa kerja Engineer, Maria terpaksa bekerja sehingga berumur 31 tahun untuk dapat income RM4k+. Lama tu nak dapat gaji macam ni. Belajar sampai oversea, balik ke Malaysia sambung buat Master dan kerja sebagai Engineer. Selepas 7 tahun berjuang, income tak sampai RM5k pun.

Tapi, hari ini. Dengan penuh kesyukuran Maria nak share dengan para pembaca, bonus Maria bulan ni RM5k+. Dan semua ini Maria peroleh hasil daripada bisnes online Shaklee, dan DARI RUMAH sahaja. Inipun hasil perjuangan Maria tak sampai 8 bulan dalam bisnes Shaklee.

Maria tak berniat nak menunjuk-nunjuk kepada anda dengan bonus ini, cumanya Maria just nak share yang buat bisnes sebenarnya lebih mudah untuk dapat income tinggi kalau kita buat dengan cara yang betul.

Impian Maria, by the end of this year, Maria mampu dapat income 5 angka sebulan dari bisnes Shaklee ini. Insya Allah, Maria yakin yang Maria akan mampu mencapainya. Semoga Allah mudahkan urusan Maria ini.


3) NEW RANK AS COORDINATOR (3RD RANK)

Kalau anda pernah terbaca business progress Maria pada closing bulan lepas (click di SINI), Maria ada share yang Maria telah berjaya mendapat rank ke-2 dalam business plan Shaklee bulan lepas, iaitu SENIOR SUPERVISOR.

Alhamdulillah, bulan ini juga Maria berjaya naik ke rank ke-3 pula iaitu COORDINATOR. Subhanallah, sungguh tak sangka. Bestkan tiap-tiap bulan boleh naik pangkat. Kalau masa jadi Engineer dulu, jenuh kerja bertahun-tahun pun tak naik pangkat jugak. Heheh..

InsyaAllah, Maria akan terus berjuang dalam business ini untuk mendapat rank ke-7 dan yang tertinggi iaitu MASTER COORDINATOR satu hari nanti.

4) NEW LEADERS BORN IN OUR GROUP

Alhamdulillah, ahli group MARIAFIRDAUS DAN USAHAWAN SHAKLEE juga semakin berkembang di seluruh Malaysia, termasuk di Sabah dan Sarawak. Bulan July 2013 menyaksikan kelahiran NEW SENIOR SUPERVISOR. Bulan lepas beliau naik rank pertama sebagai SUPERVISOR, bulan ni terus melompat ke rank ke-2. Laju sungguh!!

Beliau baru je join group kami 3 bulan lepas. Masa tu Maria ada jemput di Facebook, sesiapa yang ingin datang ke rumah Maria di Keramat, KL, bagi mendapatkan tips business percuma dari kami. Beliau mengambil peluang itu, dan kemudian buat keputusan nak join group Shaklee kami.

Alhamdulillah, sekarang ni beliau sudah pun stabil mencapai bonus 4-angka sebulan daripada Shaklee. Bulan depan beliau dah nak join my club sebagai Working-At-Home-Mum (WAHM) juga. Bestnya!! Welcome to the club Kak Marlina! :)

Ada 2 lagi ahli group kami yang berjaya menjadi SUPERVISOR dalam masa 2 bulan sahaja dalam business. Mereka juga dah mula mendapat side income 4 angka sebulan sekarang ini. Semuanya, melalui bisnes online Shaklee sahaja. Tahniah kepada Mohd Taufiq ( Seorang Ustaz Dan Masih Bujang ) dan Nor Faisza (Ibu Bekerjaya dengan 2 orang anak).

Jadi sebenarnya, sesiapa pun boleh buat business Shaklee ni, tak kira latar belakang. Mereka semua pun tiada pengalaman business sebelum ni, macam Maria juga sebelum join Shaklee.

5) CAR BONUS QUALIFIED

Alhamdulillah, yang paling Maria tak sangka, bulan ini juga Maria berjaya memenuhi requirement untuk CAR BONUS!! Car Bonus ini adalah insentif tambahan yang Shaklee tawarkan jika ahli berjaya membuat jumlah sales tertentu dalam masa 4 bulan berturut-turut. Jadi dengan additional cash incentives ini, terpulang kita nak gunakan duit tu untuk beli kereta baru, atau bayar duit kereta sekarang.

Firdaus mesti senyum je sebab lepas ni tak payah bayarkan duit kereta Maria dah. Entah-entah lepas ni kereta Firdaus pun Maria boleh tolong bayarkan guna Car Bonus Shaklee. Tak mustahil kan. Heheh. InsyaAllah :)

 
My Dream Car. Semoga satu hari nanti Maria mampu memilikinya. Amin :)


6) SHAKLEE SALES PLAN HIGHLIGHT

FYI, Shaklee menawarkan 3C dalam Business Plan iaitu:-

1) CASH BONUS
2) CAR BONUS
3) CONVENTION TRIP (Six Stars Fully Sponsored Trip - Local and Overseas)

 
Shaklee's Sales Plan Highlights

Alhamdulillah, setakat 8 bulan Maria serius dalam business Shaklee. Maria telah berjaya mendapat 2C iaitu CASH BONUS (4-angka sebulan) dan CAR BONUS. InsyaAllah, sekarang ini sedang berjuang untuk mendapatkan C ketiga iaitu free CONVENTION TRIP. Mohon sahabat pembaca semua doakan kejayaan Maria yer.

Akhir sekali, Maria nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Hubby Tersayang, Firdaus yang banyak guide Maria dalam bisnes Shaklee ni. Sejujurnya, Firdaus yang banyak bantu Maria dalam mengatur strategi bisnes.

Dan yang lebih best sekarang ni, Firdaus sanggup nak bantu 'anak-cucu' Shaklee Maria secara percuma. Setiap hari Firdaus akan guide mereka yang baru dalam bisnes ni melalui nasihat nasihat perniagaan dalam secret group kami di Facebook.

Harapan Maria, Maria dapat bantu lebih ramai orang lain untuk lebih berjaya selepas ini. Maria doakan, impian mereka yang menceburi bisnes Shaklee ini kerana mahu menjadi 'Working At Home Mum' akan tercapai.

Kepada rakan-rakan pembaca, doakan kejayaan Maria yer!!!! Sekarang Maria semakin percaya,  bisnes lebih mudah kalau kita ada mentor yang betul, system yang betul dan ilmu yang betul. Insya Allah dengan tindakan luar biasa dan impian yang besar, semuanya mampu untuk menjadi kenyataan.

Thanks for reading! :)

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-


FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
 
 
Kam Maria
Shaklee ID : 881455
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

come_maria@yahoo.com

2 ulasan:

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top