CARA ORDER SHAKLEE ONLINE - HARGA TERMURAH TERUS DARI HQ!

Advanced Marketing Power Dr Azizan Osman 2014

Assalamualaikum,

Kali ini, saya nak berkongsi dengan anda perubahan hidup saya selepas menyertai program-program yang dianjurkan oleh Dr Azizan Osman.

Anda boleh baca sampai habis entri ini, ini kerana ia adalah kesinambungan daripada salah satu entri saya yang dahulu.

Kisah Perkenalan Dengan Dr Azizan Osman

Untuk pengetahuan anda, saya mula mengenali Dr pada bulan 5 tahun 2012. Ada seorang sahabat saya menyarankan saya untuk hadir ke kelas Advanced Marketing Power pada waktu itu.


Pada waktu itu, saya kata kepada sahabat saya.

"Hang gila!!! Nak suruh aku bayar RM997 nak pergi Kelas Dr Azizan. Mahal tu. Dia tu sapa?"

Atas nasihat sahabat saya yang seakan akan mendesak saya untuk pergi ke kelas Dr, saya cuba untuk pergi ke Seminar Marketing Power 2012 di Sunway Carnival. Itulah kali pertama saya berjumpa dengan insan bernama Dr Azizan Osman.

Selepas menghadiri Seminar Marketing Power secara percuma itu, saya rasa ada kelainan. Inilah kali pertama bertemu dengan seorang mentor yang saya rasa boleh membawa saya ke arah yang lebih baik. Saya rasa saya bertemu mentor yang boleh mengubah kehidupan saya menjadi luar biasa.

Tanpa berlengah lagi, saya beri peluang kepada diri saya untuk menghadiri kelas Advanced Marketing Power di Wisma MCA pada 6 Julai 2012.

Pengalaman Menghadiri Seminar Advanced Marketing Power 2012

Setiba di Wisma MCA, buat pertama kalinya saya melihat lautan manusia yang saya tak tahu mereka ini datang dari mana. Mereka semua berebut rebut nak masuk ke dalam dewan. Saya rasa mereka ini 'gila'.

Kenapa mereka nak berebut rebut masuk ke dalam dewan? Tempat duduk dah disediakan secukupnya. Jadi, tak perlulah nak berebut rebut. Pada waktu ini, 'biawak' agak banyak dalam diri saya. Suara suara kecil masih kedengaran dalam diri saya . 

"Alah, rileks la. Kenapa nak berebut." 

"Aku datang lambat pun, boleh masuk jugak"


Biasalah, otak saya masih berkarat pada waktu itu.


Namun, sebelum saya masuk ke kelas AMP, sempat juga saya berdoa kepada Allah. 


"Ya Allah, jadikanlah kedatangan aku ke sini sebagai titik perubahan dalam hidup aku. Aku mahu mengubah hidup aku ke arah yang lebih baik. Lapangkanlah dadaku. Aku mohon kepada Mu, Kau bukalah hatiku agar aku dapat apa yang ingin di sampaikan oleh Dr Azizan nanti."


Saya masuk ke dalam kelas dan mula mempelajari ilmu daripada Dr Azizan.


Pada hari pertama, Dr Azizan mengambil masa 4 jam untuk nak 'samak' otak kami dengan motivasi. Pada waktu itu, saya mula dengan pertama kalinya. "Fast Action Fast Result".


Saya masih ingat sehingga hari ini. Untuk berjaya dengan mudah. Kena ada TFA.

Think   - Berfikir Secara Luar Biasa
Feeling -Emosi Untuk Berjaya Yang Luar Biasa
Action  - Tindakan Yang Luar Biasa

Ya, ia tersangat betul. Pada waktu itu, saya mula mendapat semangat baru. Rasa seperti baru dilahirkan semula di dalam dunia perniagaan.


Dah lama saya buat bisnes, tetapi saya tidak berfiikir secara luar biasa. Emosi saya tak cukup kuat untuk berjaya dan tindakan saya pun tersangat biasa biasa.


Sebab itulah saya rasa mengapa bisnes saya terhegeh hegeh sebelum ini.


Sepanjang program AMP inilah saya mula belajar dari Dr mengenai beberapa konsep asas untuk berjaya dalam bisnes.


Antara yang saya masih ingat. 


"Kita buat bisnes bukan sebab kita nak kaya, tetapi kita buat bisnes sebab nak bantu orang lain, nak permudahkan hidup orang lain, nak selesaikan masalah orang lain, nak tambah nilai hidup orang lain. Kalau kita boleh buat bisnes sebab benda ini. Jangan risau, kita terpaksa jadi kaya."


"Kalau kita nak kaya, bantu orang lain untuk jadi kaya. Lagi ramai yang kita bantu, lagi cepat kita jadi kaya."


Kata kata Dr ini umpama menyalakan satu lilin buat saya yang berada dalam kegelapan. Bermula saat itu, saya baru sedar saya perlu perbetulkan niat saya buat bisnes.


Dr, saya ucapkan terima kasih sangat sangat dengan 423 tips marketing strategy yang Dr ajarkan kepada saya semasa AMP itu. Sejujurnya saya katakan, ia terlalu banyak. Tak sempat rasanya kalau sesiapa amalkan semua tips tu.


Dr, saya juga nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Dr sebab Dr beri peluang kepada kami, para peserta yang ambil pakej VIP untuk menghadiri sessi Hot Seat. Dr awalnya menjanjikan untuk bawa 10 pelajar Dr yang terdahulu yang telah berjaya untuk berkongsi dengan kami kisah kejayaan mereka.


Tetapi, Dr tipu. Dr tak bawa 10 orang pun. Sebabnya Dr bawa 15 orang.


Subhanallah. Perkongsian daripada 15 peserta ini sangat sangat membuka minda saya. Saya rasa sangat sangat gembira.


Sejujurnya, terlalu banyak ilmu dan pengajaran yang saya dapat kutip sepanjang 3 hari bersama Dr Azizan dalam kelas AMP.

Sepanjang seminar ini, saya bertemu dengan terlalu ramai usahawan Melayu. Ramai dikalangan mereka yang sudahpun berjaya. Seronok rasanya.


Antara yang menyebabkan saya rasa teruja adalah bila saya berjumpa dengan seorang anak muda yang buat bisnes online, tapi memperoleh pendapatan RM10,000 sebulan. Itupun buat part time. Tersentap saya Dr.


3 hari bersama DAO sepanjang AMP, benar benar membuka minda saya. Memberi satu persepsi baru kepada saya mengenai perniagaan.


Selepas Pulang Dari Seminar AMP


Selepas pulang dari AMP, saya sakit kepala. Terlalu banyak ilmu yang saya pelajari dari DAO pada waktu itu, tapi saya tak tahu nak buat apa.


Sebelum ini, saya menghadapi kesukaran untuk menjual baja tahi ayam. Saya apply teknik banner untuk mencari pelanggan.


Tiba tiba, tanpa disangka. Permintaan melebihi pengeluaran. Terlalu ramai yang order baja tahi ayam daripada saya sehingga saya tak mampu nak supply. Akhirnya, saya terpaksa mencabut balik beberapa banner untuk mengurangkan masalah saya yang tidak mampu supply.


Pada waktu itu, saya terfikir. 


"Aku nak testlah ilmu ilmu DAO yang lain dalam bisnes lain. Kalau aku guna satu strategy ni dah berkesan. Kalau aku guna banyak strategy, mesti lagi berkesan."

Saya nak cuba buat bisnes lain pada waktu itu. Saya teringat pesan DAO di dalam AMP.


"Sekarang ni, kalau nak buat bisnes. Dah boleh mula buat bisnes dengan modal yang kecil melalui Online. Kalau anda tak ada produk, anda boleh mula menjual produk orang lain."


Kata kata DAO ini memberi satu idea kepada saya. 


Saya nak cuba buat bisnes secara online. Saya tahu, kalau saya buat bisnes online, saya tak perlu buka kedai. Saya tak perlu ada pekerja. Saya tak perlu ada kos operasi yang tinggi. Saya tak perlu ada produk sendiri, saya boleh jual produk orang lain.


Yes, that's a good way to start a new business. Saya memang nak cari bisnes yang tak ada modal.


Pada waktu itu, tersemat di dalam hati saya. "Aku nak buat bisnes online betul betul. Aku nak apply betul betul apa yang DAO ajar aku dalam kelas. Aku nak tengok, betul tak ilmu yang DAO ajarkan ni."


Saya yakin, kalau saya boleh buat bisnes ni. Ramai lagi orang lain yang dapat saya bantu. Saya tahu, ramai orang di luar sana yang nak buat bisnes. Tetapi, mereka tak tahu nak buat bisnes apa. Mereka nak buat bisnes, tetapi mereka tak ada modal. Saya rasa sangat bertanggung jawab untuk menyelesaikan masalah mereka ini.


Perubahan Dalam Perniagaan

Alhamdulillah, selepas menghadiri seminar AMP ini, bisnes saya berkembang dengan sangat baik. Saya bantu isteri saya untuk menjalankan perniagaan secara online. Tanpa di sangka, Alhamdulillah. Dalam tempoh 6 bulan. Isteri saya terpaksa berhenti kerja kerana bisnes yang dah mula huru hara.

Saya hanya amalkan beberapa tips daripada apa yang diajar oleh Dr Azizan Osman.. Saya tak dapat bayangkan, kalau diamalkan semua tips yang Dr Azizan berikan tu. Apa nak jadi dengan bisnes saya.


Dah terpaksa masuk paper.

Dah isteri terpaksa berhenti kerja.Dah terpaksa dapat highlight dari Dr Azizan Osman. Alhamdulillah.

Cadangan Saya Buat Anda Hadirlah Ke AMP 2014

Buat rakan rakan saya yang membaca posting ini,  saya jika anda mahu menceburi bidang perniagaan atau sedang berniaga dan berhasrat untuk memperkembangkan perniagaan ke tahap yang lebih tinggi. 

Saya harap sangat, anda hadirkan lah diri anda ke program Advanced Marketing Power 2014 yang akan diadakan di The Mines Resort, Seri Kembangan pada 17,18 dan 19 Januari 2014 nanti.

Buat anda yang masih belum confident dengan Dr Azizan Osman. Biarlah gambar gambar dibawah ini yang menceritakan segalanya.


Lautan manusia menghadiri program beliau.Program Intensif Magnet Kekayaan Dan Kejayaan yang terpaksa di buat di Stadium Melawati Shah Alam kerana penyertaan sehingga 6000 orang. Dah tak boleh nak guna dewan sekarang ni.


Dr Azizan Osman sedang berkongsi ilmu dengan para peserta.


Respond mereka yang hadir.Ini pula program Advanced Marketing Power yang beliau anjurkan. Di mana sahaja beliau buat program, sambutan yang diberikan sangat 'superb'.


Cuba anda bayangkan, mereka ini semuanya mahu belajar cara berniaga dengan betul. Mereka nak memajukan perniagaan mereka. Jika anda tidak mengambil langkah pertama anda, anda mungkin ketinggalan nanti.


Gambar saya dalam salah satu program beliau.

             

Anda wajib tonton video ini. Testimoni mereka yang sudah mengubah kehidupan mereka selepas menghadiri program AMP Dr Azizan Osman sebelum ini.

Bagaimana Menyertai Program Ini?

Bagi anda yang berminat untuk menyertai program ini, anda boleh menghubungi Richwork untuk membuat pendaftaran.

Bagaimana untuk mendaftar ? Sila hubungi 019-244 22 44. Richworks. Mereka akan uruskan pendaftaran anda nanti.

Berapa harga untuk pakej ini ? Anda boleh memilih untuk ambil pakej yang bersesuaian dengan kemampuan anda.

VIP                - RM997 Seorang.
Diomand         - RM4,997 (2 Orang) (Kelebihan berbanding VIP, duduk di hadapan sket)
Super Suprme - RM9,997 ( 2 Orang) 

Untuk pengetahuan anda, terdapat banyak kelebihan untuk peserta Super Supreme. Semasa saya menghadiri program terdahulu, untuk peserta SUPER SUPREME kami diberikan layanan yang super special daripada pihak penganjur.


Tempat pendaftaran yang sangat selesa. Masuk ke dalam dewan tak perlu berebut. Kerana memang sudah duduk hadapan sekali. Cuba anda bayangkan, kalau nak daftar dengan 6000 orang yang lain. Macam mana keadaannya tu.


Duduk di hadapan sekali.


Nampak Dr Azizan dengan sangat jelas. Memang tiada ruang untuk nak tidur. Sebab aura sangat positif di hadapan.


Diberikan makanan secara buffet. Sedap pula tu. Fuhh... 


Makanan yang sangat sedap untuk tengah hari dan makan malam.


Gala Dinner Bersama Annuar Zain


Tetiba duduk sebelah Anuar Zain pulak. Jadilah "Lelaki Ini" seketika.


Akan ada Mastermind Group Coaching. 1 hari extra untuk berbanding peserta lain. Dr Azizan akan beri peluang kepada ramai peserta Super Supreme untuk bercakap dan berkongsi masalah perniagaan mereka dan Dr Azizan akan beri cadangan penyelesaian ON THE SPOT.


Berpeluang jumpa Artis. Hehe.. Ini Fizo Omar. Dia pun peserta program jugak.


Dapat DVD Advanced Sales Power PERCUMA. Rakaman program Dr Azizan Osman selama 16 jam. Pekongsian bagaimana untuk buat Closed Sales dengan baik. Seriously, you will feel the different after you watch this DVD. Kalau anda nak beli, harga RM797.


DVD Perkongsian 15 Kisah Kejayaan Peserta Program Dr Azizan Osman yang terdahulu. DVD ini padat dengan teknik yang mereka gunakan untuk berjaya dalam perniagaan mereka yang terdahulu.


DVD Seminar Hidup Luar Biasa Berharga RM197.


DVD Marketing And You Berharga RM97.

Jika nak dihitungkan, bagi saya kalau ambil pakej Super Supreme sangat sangat berbaloi. RM9997 untuk dua orang. Jika dibahagikan, seorang sekitar RM5,000 sahaja.

Apa yang anda akan dapat?

1. Duduk di hadapan dalam setiap kelas.
2. Diberikan makanan tengah hari dan makan malam. Tak perlu berebut dengan ribuan orang lain untuk mencari makanan. ( RM50 untuk 2 kali makan  x 4  hari ) = RM 200
3. Ada extra one day program secara eksklusif bersama Dr Azizan Osman pada 20 Januari 2014. ( Biasa RM300 )
4. Biasanya akan ada Gala Dinner bersama Anuar Zain pada malam terakhir. ( Biasa RM200 )
5. Anda akan dapat Goodie Bag yang mungkin ada semua DVD di atas yang jumlahnya dah dekat RM1,000.
6. Lifetime Free Consultation on your business selagi nyawa dikandung badan. Andaikata tahun 2020 nanti, anda nak kembangkan bisnes ke tahap yang lebih tinggi. Anda still boleh buat free consultation dengan Richwork.
7. T Shirt Polo Richwork berharga RM70. 

* Ini berdasarkan apa yang diberikan kepada para peserta Super Supreme dalam program terdahulu. Biasanya, apa yang diberikan tidak lari antara satu program ke program yang lain.

Ini belum campur you akan dapat Networking dikalangan mereka yang dah berjaya dalam bisnes. Sebab kebanyakan mereka yang ambil pakej Super Supreme ini adalah mereka yang serius nak berjaya dalam bisnes. Cuba anda bayangkan, networking yang anda mampu buat nanti bila berjumpa dengan mereka.

Pendek kata, saya sarankan. Jika berkemampuan. Pergilah ke Program Dr Azizan Osman. 

Jika mampu, ambillah pakej Super Supreme. Jika tak mampu. Ambil yang VIP pun dah kira ok. Jangan tak hadir.

Tawaran Murah Dan Hebat 

Jika ada di antara anda yang berminat nak ambil pakej Super Supreme. Dan anda merasakan harga RM5000 seorang sangat mahal.

Izinkan saya berkongsi satu peluang dengan anda. 

Pendek cerita, saya ada beli tiket extra hari tu. Saya beli tiket semasa Dr Azizan buat tawaran istimewa pada harga promosi.

So, saya ada 1 tiket extra untuk program Advanced Marketing Power 2014 bagi pakej Super Supreme yang akan berlangsung pada 17-20 Januari ini.

JIKA ANDA BERMINAT NAK DAPATKAN TIKET TU PADA HARGA SANGAT SANGAT ISTIMEWA ( RM2,500 ) sahaja.

Sila PM Maria. First come first serve. Jika tiket ini terjual, anda boleh dapatkan di Richworks terus pada harga RM9,997 untuk dua orang.

Maria : 019-259 2731

So, kepada sesiapa yang akan menyertai program ini. Jika berkelapangan. Bolehlah kita jumpa di sana.

Wassalam

COMMENTS

Name

3C Shaklee,17,5 Sebab Perlu Kolagen,1,5 Star Trip to Bangkok,1,5 Star Trip to Italy,7,Advance Joint Health Tablet,3,Advance Marketing Power,4,Agen Banda Aceh,1,Ahli Shaklee,5,Aidilfitri,7,Aidilfitri 2020,1,Aidilfitri 2023,1,Air Kencing Kuning,1,AJHT,3,Al-Quran Tagging,1,Alahan,1,Alfafa,2,Alfalfa,1,Alfalfa Complex,1,Allergic,1,Allergy,1,Allergy Test,1,Amalan Hari Jumaat,1,AMP,5,Anak Sihat & Pintar,1,Anggur Muscadine,1,Anti Aging,2,Anti Penuaan,2,Aquaria KLCC,1,Arman Zaharil,1,Awet Muda,1,Awet Muda.,1,B-Complex,1,Baby Development Guide,1,Baby Shaklee,1,Bagaimana Memilih MInyak Ikan Omega-3 Berkualiti Tinggi,2,Bahaya Beli Shaklee di Lazada Shopee 11thStreet,1,Bahaya Painkiller,1,Bahaya Ubat Penahan Sakit,1,Banda Aceh,1,Basic H,1,Batu Maung,1,Batuk Berkahak,1,Bayi Kahak,1,Bayi Selsema,1,BComplex,1,Beauty On The Go,4,beli lampu murah,1,Berani Berniaga,2,Berpuasa dengan Shaklee,1,Beza Vivix Resv Shaklee,1,bina,1,Bina Reban,16,Birthday,1,Bisnes,3,Bisnes Online Shaklee,5,Bisnes Shaklee,33,BLNC,2,BMW,1,BMW X4,1,Bomoh Patah Selama Perak,1,BOTG by MFMS,4,Breastfed Baby,1,Breastfeeding,10,Breastfeeding Tips,16,bromo,1,Buah Pinggang Rosak,1,Buasir,1,Buat Duit Hari-Hari,3,Buat Rumah Sendiri,7,Bukit Bendera,3,Bukit Merah Laketown,1,Bukti Kajian Klinikal Shaklee,1,Busines,2,Business,48,Business Opportunity,182,Business Shaklee,19,butik feedmilk Shah Alam,2,Cameron Highlands,1,Car Bonus Shaklee,1,Car Sticker Juru,1,Cara Elak Osteoporosis,3,Cara Elak Tulang Rapuh,2,Cara Melakukan Qiamullail,3,Cara Order Shaklee Online,1,Carotomax,1,Cash Rebate,2,Cash Rebate Shaklee,2,Cegah Osteoporosis,3,CEO Shaklee,1,Ceramah Motivasi,26,Chewable Vit C,2,Cholesterol,1,Collagen,6,CoQ-Trol,3,COQ-TROL PLUS SHAKLEE,1,CoQ10,3,COQHealth,1,COQTROL Tenaga,1,Coronavirus,1,Covid19,1,Darah Tinggi,2,Delivery Servis,1,Detox Shaklee,2,Diabetes,1,Diet,1,Disneyland,1,Dr Hamid Arshat,1,Dr Zubaidi,1,Duit Raya,1,Duit Raya Awal,1,Duit Raya Shaklee,1,Dzuha,1,Ebook,11,Ebook Percuma,1,Ebook Sorry Boss Saya Terpaksa Berhenti Kerja,1,Eczema,2,Empayar Maria Firdaus,13,Energizing Soy Protein,7,EPO,1,Escape Penang,1,ESP,12,ESP Protein,2,ESP Shaklee,2,ESP Untuk Ibu Hamil,1,ESP Untuk Kurus,1,ESP Untuk Otot,1,ESP Untuk Tenaga,1,Evening Primrose Oil,1,Exclusive Dinner Jutawan Shaklee,1,Faedah Menjadi Ahli Shaklee,2,Fakta Kolagen,1,Family,119,Family Day,1,Farees,67,Fateh,8,Fawwaz,5,Feedmilk,2,feedmilk jubah menyusu popular,2,Fish Oil,1,Florida,1,Formula Mudah MESTI Kurus,8,Founder NECK,1,Free Trip Shaklee,57,Free Vitalea,1,Friends,20,Fungsi Kolagen,3,Fungsi Omegaguard,4,Gama Linoleik Acid,1,Gambar Kaabah,1,Gambar Raya,1,Garlic Complex,1,General,136,Genetically Modified Organism,1,Genset,1,GLA,1,GLA Complex,5,Global Allergy Centre,1,GMO,1,Good & Services Tax,1,Grand Canyon,1,Grand Seminar 2018,1,GST,1,Gunung Kinabalu,1,Haji Muda,3,Halal,1,Hari Raya,1,Hari Raya Dengan Shaklee,2,Hari Raya Open House,1,Helicopter Tour,1,Herb-lax,1,Hero Kiddo,1,Hiasan Dalaman,1,Hiasan Rumah,3,Holiday,3,Home And Mobile Spa,3,Home Exterior Design,1,Homestay di Desaru,1,Homestay Di Kok Lanas,1,Homestay Di Machang,1,Ibu,1,Ibu Hamil Batuk,1,Ibu Menyusu Batuk.,1,Ibu Menyusu Berpuasa,1,IF,1,ijen crate,1,IKEA Personal Shopper,1,Ikhlas,1,Immune Booster,1,Immune System,2,India,2,Indonesia,2,Insentif Shaklee,4,Inspirasi Mariafirdaus,4,Intensif Jutawan Industri,6,Interchange,1,Interior Design,1,Intermittent Fasting,5,Istanbul,2,Italy,7,Jakarta Trip,1,Jam Dinding Kaabah,1,Jamuan Aidilfitri,1,jenama baju feedmilk,2,Jom Detox,3,Jom Detox Jutawan,3,Jom Detox NECK,2,Jom Detox Now Everyone Can Kurus,2,Jom Rileks,1,JomDetox,1,Jubah Menyusu,2,Jubah Mia,2,Jubah muslimah,2,Jutawan Shaklee,1,Kaedah Merancang Semulajadi,1,Kalsium,1,Kanser,1,Kanser Kolon,1,Kanser Usus,1,kawah ijen,1,Keahlian Shaklee,4,Kebaikan Kolagen,2,Kebaikan Omegaguard,3,Kebaikan Shaklee Collagen,4,Kebaikan Susu Ibu,1,Kebaikan Vitamin E Untuk Lelaki Wanita,1,Keburukan Intermittent Fasting,1,kedai lampu murah puchong,1,Kelas Bisnes Facial,1,Kelebihan Ahli Shaklee,4,Kelebihan Shaklee,1,Kembara Sufi,9,Kembara Turki,8,Kencing Manis,1,Kepentingan Protein,1,Kepentingan Suplemen,2,Keperluan Makanan Bayi,1,Keperluan Wanita Mengandung,2,Kesan Gadjet Pada Sikap Anak-Anak,1,Kesan Kehilangan Kolagen,2,Kesan Merokok,1,Kesan Susu Ibu,1,Kesihatan Bayi,1,Kesihatan Jantung,4,Kesihatan Minda,1,Kesihatan Sendi,2,Kesihatan Tulang,3,Kesuburan Lelaki,1,Kesuburan Wanita,1,Keunikan Vivix,1,Kiriman Doa Di Depan Kaabah,1,Kisah Kejayaan Bisnes,3,Kisah Pesakit Kanser,1,Kolagen,5,Kolesterol,3,Kompilasi Info Produk Shaklee,6,Komtar,1,Komuniti Bisnes Shaklee,3,Konsultan Reban Ayam,59,Kontraktor Reban Ayam,53,Korban,1,Krabi,2,Kursus Ayam Daging,64,Kursus Dr Azizan Osman,3,Kursus Haji,2,Kursus Haji Online,1,Kursus Solat,1,Kursus Umrah,3,Kursus Umrah Online,2,Kursus Umrah Percuma,2,Kurus dan Sihat,2,Kurus Dengan Cepat,2,Kurus Sebelum Raya,1,Las Vegas,2,Lasik,2,Latest Post,1763,Lecithin,2,Legoland,1,Legoland Malaysia,1,Life Inspiration,1,Look Younger Longer,2,Los Angeles,1,Magic Aura Shaklee,1,Magnesium,1,Makan Sedap,2,Mamacilik Empire,1,Manfaat Omegaguard,3,Maria Firdaus,6,Maria Firdaus Empire,6,Maria Firdaus Kids,1,Maria Firdaus Millionaires in Shaklee,6,Maria Firdaus Mobile SPA Academy,16,Mariafirdaus,2,Mariafirdaus Baby,1,Mariafirdaus Kids,1,Mariafirdaus Travelog,68,Mariafirdaus Villa,2,Master Celebration Maria Firdaus,8,Master Coordinator Shaklee,33,Master Maria Firdaus,1,Mealshakes,6,Mengandung Semasa Umrah,1,Mercedes Benz C200,1,MFMS,5,MFMS Academy,16,MFMS Empire,61,mia jubah popular,2,Minum Susu Untuk Kalsium,1,Modify Hilux,1,Most Fantastic Millionaires in Shaklee,5,Motivasi,86,Motivasi Usahawan,3,Motivation,4,MRSM PDRM Kulim,1,MRSM Taiping,4,Multivitamin,1,Multivitamin Pertama di Dunia,1,Muscadine Grape,1,My Shaklee Effect,1,MYVI,1,Natural Skincare,1,NECK,7,Non-GMO,1,Norafizal Mat Saad,9,Now Everyone Can Kurus,54,nursingwear,2,Nutrien Untuk Tulang Kuat,2,Nutriferon,2,Nutrisi Semulajadi,1,Nutrisi Untuk Lelaki,2,Offline Coaching,2,Omega-3,7,OmegaGuard,16,Omegaguard Shaklee,1,Omegaguard Untuk Ibu Dan Bayi,2,Omegaguard Untuk Kesihatan Jantung,1,Omegaguard Untuk Kesihatan Otak,1,Omegaguard Untuk Kurus,1,Online Business,139,Organic Skincare,1,Orlando,3,Ostematrix,6,Osteporosis,2,Pakaian Menyusu,2,Panduan Didik Anak Solat,1,Panduan Perkembangan Kanak-kanak,1,Parenting,1,Parit Buntar,1,Pedoman Hidup,1,Pemilihan Soy Protein,1,Penang,4,Penang Hill,2,Pencen Kubur,20,Pengalaman Bersalin,1,Pengalaman di Gunung Kinabalu,1,Pengalaman Haji,3,Pengalaman Umrah,3,Pengedar Shaklee,2,Pengedar Shaklee Alor Setar,1,Pengedar Shaklee Bandar Darulaman,1,Pengedar Shaklee Bukit Jambul,1,Pengedar Shaklee Changloon,1,Pengedar Shaklee Jitra,1,Pengedar Shaklee Kepala Batas,1,Pengedar Shaklee Nibong Tebal,1,Pengedar Shaklee Parit Buntar,2,Penjagaan Kulit Shaklee Youth,2,Penternak Ayam Daging,62,Peranan bapa dalam penyusuan susu ibu,1,Perbezaan Ubat dan Suplement,2,Percutian Di Kashmir,2,Percutian Shaklee,6,Performance Drink,5,Perintah Kawalan Pergerakan,1,Period Pain,1,Perokok,1,Personal,1,Photoshoot,1,Phytocol-ST,2,Piramid Makanan,1,PKP,1,Polifenol,2,Politik,1,Port Dickson,1,Postnatal SPA,2,Potret Kejayaan,14,Pra Haji,7,Pregnancy Set,3,Premium Beautiful,5,Produk Shaklee,130,Produk Tradisional Bahaya,1,Projek Blog Mega Shaklee,1,Projek Buat Duit,7,Projek Buat Duit MFMS,24,Projek SPA,19,Promosi Shaklee,4,Protein Soya Terbaik,1,PT3,1,Puasa dengan Shaklee,1,Public Sharing,1,Pulau Pangkor,1,Pulau Perhentian,1,Pulau Pinang,1,Pulau Redang,1,Qiamullail,3,Rahsia Merancang Keluarga Semulajadi,1,Rahsia Pelajar Cemerlang,12,Ramadan Shaklee,2,Ramadhan,1,Ramuan Vivix,1,RAST Test,1,Raya Dengan Shaklee,1,Reban Ayam Tertutup,57,Resepi ESP,1,Resepi Sihat dan Sedap,1,Resipi Jutawan Bertaqwa,1,Restoran Pen Mutiara,1,Results SPM,1,ResV,1,ResV Shaklee,1,Reunion MRSM Taiping,1,Reverse Aging,1,Rich Dad Poor Dad,1,Roger Barnett,1,Rome,1,Rumput Sungai Buloh,1,Saintis Shaklee,1,Sakit Jantung,2,San Francisco,1,Selamberselak,2,Sembelit,1,Senggugut,1,Set Anak Pintar Sihat,1,Set Bajet Kesihatan Optimum.,1,Set Berpantang,12,Set Berpantang Shaklee,1,Set Berpuasa Shaklee,7,Set Berpuasa Shaklee Kanak-Kanak,7,Set Bersalin,11,Set Bersalin Shaklee,8,Set Bersalin Terbaik,1,Set Breasfeeding,10,Set Cantik Shaklee,1,Set Detox Shaklee,1,Set Gastrik Shaklee,1,Set Haji & Umrah,1,Set Haji Shaklee,4,Set Hamil Shaklee,2,Set Hello New You,1,Set Ibu Hamil Shaklee,3,Set Ibu Hamil/Bersalin/Menyusu,15,Set Jantung,1,Set Kanak-Kanak,8,Set Kanak-kanak Shaklee,3,Set Kecantikan,4,Set Kecantikan Shaklee,5,Set Kesihatan Lelaki Shaklee,3,Set Kesihatan Wanita Shaklee,3,Set Kesuburan,1,Set Kesuburan Shaklee,2,Set Kulit,1,Set Kulit Shaklee,1,Set Kurus,2,Set Kurus Shaklee,7,Set Lutut,1,Set Mengandung,5,Set Mengandung Shaklee,3,Set Menyusu,17,Set Menyusu Shaklee,5,Set Minda Shaklee,1,Set Puasa Shaklee,2,Set Ramadan Shaklee,3,Set Raya Shaklee,1,Set Sendi,2,Set Shaklee Untuk Pendakian,1,Set Shaklee Untuk Tenaga,1,Set Shaklee Untuk Umrah dan Haji,2,Set Sistem Imun,2,Set Slimming,1,Set Slimming Shaklee,1,Set Umrah Shaklee,5,Shaklee,73,Shaklee 5 Star Trip,1,Shaklee Awards,2,Shaklee Baby,3,Shaklee Bagan Serai,2,Shaklee Berkesan,2,Shaklee Business,50,Shaklee Business Leaders Conference,2,Shaklee Business Leaders National Conference,1,Shaklee Car Bonus Achievers,5,Shaklee Collagen Powder,7,Shaklee dan Israel,1,Shaklee dan Makanan Sunnah,1,Shaklee Difference,2,Shaklee Effects,16,Shaklee for Kids,2,Shaklee Free Trip,25,Shaklee Free Trip to Switzerland,1,Shaklee Fun Day,1,Shaklee Global Conference 2016,2,Shaklee Global Conference USA 2014,17,Shaklee Halal,2,Shaklee Incentive Trip,3,Shaklee Independent Distributor Terbaik,1,Shaklee Japan Trip,2,Shaklee Japan Trip 2017,7,Shaklee Kids,2,Shaklee Leaders,1,Shaklee Lovers,1,Shaklee Mama,4,Shaklee Murah,2,Shaklee National Conferences Award,8,Shaklee National Convention 2018,1,Shaklee Nibong Tebal,2,Shaklee Nilai,1,Shaklee Parit Buntar,2,Shaklee Product Trainer,1,Shaklee Ready Stock,1,Shaklee Rewards,64,Shaklee Selamat,3,Shaklee Semulajadi,2,Shaklee Shop,1,Shaklee Skincare,1,Shaklee Story,1,Shaklee Success Seminar 2015,1,Shaklee Terbaik,1,Shaklee Total Detox Solution,2,Shaklee Trip Cruise,1,Shaklee Trip To Langkawi,2,Shaklee Untuk Darah Tinggi,1,Shaklee Untuk Jantung,1,Shaklee untuk Jemaah Haji dan Umrah,1,Shaklee untuk Kanak-kanak,3,Shaklee USA Trip 2014,1,Shaklee USA Trip 2019,1,Shaklee Vita-E Complex,1,Shaklee Vitamin E,2,Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,11,Shaklee Youth Skincare,2,Shakleebaby,1,Shakleebaby Gentle Wash,1,Shakleebaby Massage Oil,1,Shakleebaby Soothing Lotion,1,Shopping Trip,1,Sijil Halal,1,Sistem Imun,1,SKPTM,8,SMKA Al Mashoor,1,Success Stories Shaklee,4,Success Story TWB,12,Super Star Libra Cruise,1,Supervisor Shaklee,2,Suplemen Shaklee,2,Suplemen Untuk Lelaki,2,Supplement untuk Berpuasa,1,Supplements Shaklee,2,Supplements Terbaik,2,Surabaya,1,Surah Al-Kahfi,1,Sustained Release Vit C,7,Susu Ibu,1,Susu Ibu dalam Al-Quran,1,Switzerland,2,Tahi Ayam,6,Tazkirah,173,Ternakan Ayam,344,Testimoni,5,Testimoni NECK,3,Testimoni Shaklee,1,Testimony AMP,2,Testimony ESP,1,Testimony ESP Untuk Menyusu,2,Testimony Gastrik,1,Testimony NECK,6,Testimony Set Ibu Hamil,3,Testimony Set Menyusu,3,Testimony Shaklee Set Bersalin,1,Testimony Shaklee Set Ibu Hamil,1,Testimony Shaklee Set Menyusu,2,The Gravityz,1,The Landmark Study,1,The Most Fantastic Millionaires in Shaklee Empire,1,The Shaklee Difference,1,The Walking Beauty,12,Tiket Murah Aquaria KLCC,1,Tip Tambah Susu Ibu,6,Tips Anak Pandai,1,Tips Awet Muda,2,Tips Bercuti Di Legoland,1,Tips Berhenti Merokok,2,Tips Berpuasa,2,Tips Bersalin,1,Tips Bisnes,1,Tips Business,1,Tips Cemerlang,1,Tips Elak Batuk Berkahak,1,Tips Haji,2,Tips Hamil,1,Tips Jarak Anak,1,Tips Memilih Protein,1,Tips Mudah Berpuasa Untuk Kanak-Kanak,3,Tips Mudah Menyusukan Bayi Di Tempat Awam,1,Tips Penyusuan,11,Tips Travel,1,Trampoline for kids,1,Travelog Haji,110,Travelog Istanbul,1,Travelog Shaklee Trip Italy 2015,10,Travelog Shaklee Trip Japan 2017,7,Travelog Shaklee Trip USA 2014,14,Travelog Shaklee Trip USA 2016,3,Travelog Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,9,Travelog Turki,9,Travelog Umrah,24,Travelog USA 2019,23,Trip Indonesia,2,Trip Yogyakarta,1,Tukar Nombor Plate,1,Tulang Rapuh,2,tumpak sewu,1,Turkey Trip,3,Turki Trip,7,Turunkan Kolesterol Secara Semulajadi,2,TWB,18,TWB by MFMS,17,Ubat VS Supplement,1,Ubat Vs Vitamin,1,Universal Studio,1,Universal Studio Singapore,1,Urin Kuning,1,US Trip,1,USA Trip,16,v,1,Video,4,Video Ibadah,1,Video Shooting,1,Video Sirah Nabi,1,Visit Singapore,1,Vita-lea for children,1,Vitalea,3,Vitalea for Children,2,Vitalea for Kids,2,Vitamin C,5,Vitamin C Shaklee,2,Vitamin E,2,Vitamin Kanak-Kanak,1,Vitamin Kulit,1,Vitamin Kulit Cantik,1,Vitamin Rahmah,2,Vitamin Semulajadi,1,Vitamin Shaklee,2,Vitamin Shaklee Percuma,1,Vitamin Sintetik,1,Vitamin Tenaga,1,Vitamin Umrah Haji,1,Vitamin untuk Ibu Hamil,2,Vitamin untuk Ibu Menyusu,1,Vitamin untuk kanak-kanak,3,Vitamin Untuk Lelaki,2,Vitamin untuk Perokok,1,Vitamin Untuk Wanita,1,Vivix,12,Vivix Shaklee,4,Vivix Untuk Diabetes,1,Vivix Untuk Kencing Manis,1,WAHM,1,Wanita Bersalin,1,Wanita Mengandung,3,WanitaKeperluan Wanita Mengandung,1,Warna Urin,1,Wedding Anniversary,1,Why Shaklee,1,Womens Health Set,2,Working-At-Home-Mom,2,Youth Experience Party,1,YOUTH Mask,1,Youth Shaklee,2,Youth Skincare,1,Zinc,1,Zinc Complex,1,Zinc Plus,2,
ltr
item
Maria Firdaus: Advanced Marketing Power Dr Azizan Osman 2014
Advanced Marketing Power Dr Azizan Osman 2014
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb6djNFdB4q4kd0BaX0Qi5zBZoyeTGM3OPFqBsi3-Ze4hWP88uWyQcre187QLxrKCIJ1GCJvVOQFoPvgwrLIIEiEUvtewcRJofDgbBimLQ4v2tg_HOc3QEIokqccXVViEXiUMlbyuQku4/s640/AMP.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb6djNFdB4q4kd0BaX0Qi5zBZoyeTGM3OPFqBsi3-Ze4hWP88uWyQcre187QLxrKCIJ1GCJvVOQFoPvgwrLIIEiEUvtewcRJofDgbBimLQ4v2tg_HOc3QEIokqccXVViEXiUMlbyuQku4/s72-c/AMP.jpg
Maria Firdaus
https://www.mariafirdaus.com.my/2013/12/advanced-marketing-power-dr-azizan.html
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/2013/12/advanced-marketing-power-dr-azizan.html
true
6501105525487195336
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy