Shaklee National Convention 2018 Yang Penuh Inspirasi!



SHAKLEE NATIONAL CONVENTION 2018.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my? Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat Allah. ๐Ÿ˜Š

Syukur Alhamdulillah, pada 7 July 2018, kami berdua dijemput untuk hadir ke Shaklee National Convention 2018 di Sunway Convention Centre. 


Email jemputan daripada pihak Shaklee ๐Ÿ˜€


National Convention (NC) ni adalah acara tahunan untuk meraikan semua usahawan Shaklee yang berjaya capai beberapa kriteria Business Growth untuk Cycle Year sebelum ini. 

Jemput baca pengalaman kami hadiri NC tahun sebelum ini:-




Aturcara majlis untuk hari ini. 


Tiket masuk berharga RM30 setiap orang. Tapi untuk semua Master Coordinators, kami dapat join NC secara PERCUMA! Dapat free lunch lagi! Thanks so much Shaklee! Banyak privilege untuk semua yang dah bergelar Master Coordinator.


Our name tags. Tahun 2018 ini kami akan naik pentas lagi sebagai Incentive Trip Qualifier. Syukur Alhamdulillah.


Pemandangan di luar convention hall.


Sementara menunggu event bermula, macam biasa wajib ada sessi ambil gambar.


With all my uplines & mentors in this business, Master Ainul, Master Ira, Master Hafsah. Thanks for all your support!


My sister, Senior Coordinator Kam Haryatie.


With Shaklee friends.


My great MFMS Leaders, Supervisor Fifie, Supervisor Eeda & Coordinator Affni.


Another MFMS Leaders, Senior Supervisor Tun Azah & Coordinator Nadia. 


Golongan suami yang support bisnes family.


Shaklee Incentive Trip 2019 akan ke HQ Shaklee dan Las Vegas! So semua ambil 'feel' dekat replica bangunan HQ Shaklee di Pleasanton, San Francisco

Alhamdulillah kami pun dah pernah sampai di HQ ni pada tahun 2014. Jemput click entry DI SINI.

InsyaAllah, tahun 2019 pasti kami akan kembali lagi ke Shaklee HQ.


Untuk Regional Trip pula pada 2019 akan ke PHUKET.

So it's time to fight from now! ๐Ÿ’ช


Tema National Convention 2018 adalah BREAKTHROUGH! 

Maksudnya dalam hidup ni, kita pasti akan berdepan dengan cabaran dan halangan. Kita takkan boleh lari daripadanya. So apa yang kita kena buat, adalah hadapi dan pecahkan tembok halangan tu, BREAKTHROUGH untuk ke puncak kejayaan. InsyaAllah.


Majlis dimulakan dengan ucapan daripada Helen Lam, President Shaklee Malaysia.


Dewan penuh dengan Shaklee Independent Distributor.


Seterusnya sesi sharing by impact speakers, yang terdiri dari leaders yang berjaya naik rank dalam tahun 2017. Best sangat dengar inspiring Shaklee stories dari mereka semua. 

Bila dengar kisah kejaayaan macam ni, kita akan nampak, takde jalan kejayaan yang mudah sebenarnya. Semua orang ada cabaran tersendiri. Malah, ada yang lebih teruk dugaannya, lebih teruk jatuh bangunnya daripada kita. Itulah lumrah dalam hidup dan dalam bisnes.

Tapi kenapa orang yang berjaya itu berjaya? Semua ditentukan oleh PILIHAN diri kita sendiri. 

Samada kita PILIH untuk kalah dengan cabaran dan terus tersungkur kegagalan. Atau PILIH untuk bangkit kembali dan teruskan berjalan dan berlari menuju jalan kejayaan. 

Hidup kita, PILIHAN kita. 


Seterusnya adalah award kepada kepada semua NEW CAR BONUS ACHIEVERS yang baru pertama kali terima car bonus pada cycle year 2017. 

Alhamdulillah, kami juga dah layak CAR BONUS SHAKLEE setiap bulan sejak July 2013. Dan dengan CAR BONUS SHAKLEE ni, kami dah dapat beli kereta impian kami iaitu VELLFIRE (2015) dan MERCEDES (2018).

Thanks Shaklee for all these rewards! 

Percayalah, semua usahawan Shaklee ada peluang yang sama. Cuma kita perlu usaha yang terbaik untuk capai semua rewards yang Shaklee offer. 


Tahniah kepada semua NEW MASTER COORDINATORS 2017! Sharing mereka masa ni pun penuh dengan inspirasi dan motivasi. Thanks all!

Mengimbau kenangan kami naik stage sebagai New Master masa National Convention 2014. 

Seterusnya, parade untuk semua Shaklee Incentive Trip Qualifer. 


Takde gambar proper atas pentas kalini. Ini saja yang ada. Huhu.


My beloved MFMS Empire Leaders yang layak ke Shaklee 5 Star Trip to Bangkok in Nov 2018. 
Congratulations Affni, Nadia & my sister Kam Haryatie! ๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐Ÿ˜€


Replika boarding pass untuk trip Western Mediterranean Cruise ๐Ÿšข to Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น , Spain ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ , France ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท in Sept 2018. InsyaAllah kami akan pergi Honeymoon berdua kalini. 


Replica Boarding Pass to Bangkok, Thailand ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ญ in Nov 2018. 

Alhamdulillah, dengan FREE SHAKLEE TRIP dah banyak negara yang kami dapat jejak. 

✈️ 2015 - Italy
✈️ 2017 - Japan
✈️ 2018 - Mediterranean Cruise - Italy, Spain, France (in Sep 2018)
✈️ 2019 - Las Vegas, USA (InsyaAllah, still fighting, kawan-kawan tolong doakan yer!)

Untuk yang memang suka travel, bagus sangat buat bisnes Shaklee ni sungguh-sungguh sebab kita dapat travel percuma dengan layanan 5 Star! Bukan trip budget punya tau ๐Ÿ˜‰. 

Semua dah disediakan, tinggal bawak diri dan duit nak shopping je! Alhamdulillah atas rezeki dari Allah. 


Seterusnya, memperkenalkan TOP 6 YOUTH STARS! Sejak YOUTH SKINCARE dilancarkan Feb 2018 haritu, memang ramai sangat pengguna yang puas hati dengan kesannya. 

So Shaklee buat contest untuk semua pengguna. 

Mereka ni adalah pengguna yang terpilih dan dah dapat effect yang sangat ketara selepas menggunakan YOUTH SKINCARE.


Antara testimony terbaik, beza sangat sebelum dan selepas kan?

Testimony lain-lain Maria akan share in next entry InsyaAllah. Tungguuu!!


The most prestige award in Shaklee, Presidential Award. InsyaAllah, suatu hari nanti kami pun akan dapat award ni. Amin. Tahniah Master Eha atas kejayaan ini. 


Yeay dapat surprise gift from Shaklee! 1 sachet of Collagen, Bcomplex & COQ-Trol. Diorang lekat bawah kerusi. Hehe, memang surprise sungguh. Untung sangat sape yang join event ni. Beli tiket RM30 je, tapi dapat gift worth more than RM30. Thanks Shaklee!



Alhamdulillah, NC berjalan lancar. Semoga semua yang hadir dapat manfaat dan bersemangat untuk terus berjuang dalam bisnes ni. 

Bisnes Shaklee adalah peluang bisnes terbaik, tak perlu modal besar tapi boleh dapat pulangan lumayan. 

Bisnes Shaklee tak perlu buka kedai, tak perlu hire staff, tak perlu simpan stok beribu-ribu, tak perlu pack dan pos barang. 

Bisnes ni boleh buat dari rumah sambil jaga family dan paling penting, kita boleh wariskan bisnes ni kepada anak-anak.

Alhamdulillah Maria dipertemukan dengan my DREAM CAREER with Shaklee Business.

Ada yang nak jadi sebahagian daripada MFMS EMPIRE family dalam PROJEK BUAT DUIT MFMS?

Sila click link di bawah ini:-



~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget