Tiket Murah Ke Aquaria KLCC
=======================
Baru-baru ni saya dan keluarga ke Aquaria KLCC.
Since kami pergi hari Isnin dan ramai pelajar cuti sekolah. Makanya, penuhlah Aquaria dengan pelawat.
Terlalu ramai orang.
Tapi Alhamdulillah, Farees, Fateh dan Fawwaz happy je tengok hidupan laut.
Harga tiket untuk dewasa adalah RM46 dan kanak kanak adalah RM37.
Tapi... Saya dapat beli pada harga Promo. RM37 untuk dewasa berumur 13 tahun ke atas dan RM27 untuk kanak kanak 3-12 tahun.
Saya beli tiket promo ni dari kawan sahaja. Kiranya ia diproses secara online lah.
E voucher (show via Mobile)
24-48 hours process (immediate confirmation)
 Open Date Ticket
 Valid Ogos 2019
Tapi semalam saya beli awal pagi, then dalam sejam tiket dah dapat dalam Whatsapp. 
Untuk Booking... Korang PM ler member saya ni di 012-3881464
Selamat merancang percutian anda.
Jom kita layan gambar-gambar kami di Aquaria KLCC.

Image may contain: 5 people, including Kam Haryatie, people smiling
Maria dan anak-anak berada di dalam tunnel aquarium.
Image may contain: 1 person, child, selfie and closeup
Senyum je Farees nie. Seronok la tu dapat tengok ikan di aquarium.
No automatic alt text available. 
Besarnya ikan pari nie. Corak atas ikan pari ni pun agak menarik. Dah macam corak harimau bintang pulak.
Saya dan anak-anak bergambar di depan aquarium.
Image may contain: 2 people
Fawwaz duk tunjuk apa la tu dekat abang-abang dia. Fateh pulak muka macam mengantok je tu.
No automatic alt text available.
Fawwaz terpegun tengok ikan yang cantik dalam aquarium nie.
Image may contain: 2 people
Fateh dan Farees bergambar dengan bergayanya.
Image may contain: 1 person, outdoor
Fawwaz seronok sangat bila dapat tengok ikan-ikan dalam aquarium nie. Jangan terjun masuk dalam kolam ikan tu sudah la ye.
Image may contain: 2 people, people smiling
Susah betul kami nak bergambar dengan si Fawwaz nie.
Image may contain: one or more people
Khusyuk betul Fawwaz nie tengok Starfish.
Image may contain: 3 people, people smiling
Akhirnya dapat jugak tangkap gambar dengan si Fawwaz nie.
Image may contain: 2 people, including Mohd Firdaus Mat Saad, people smiling
Tersenyum panjang Fawwaz. Agak-agak mata Fawwaz tengok apa la tu?
Image may contain: 3 people, including Mohd Firdaus Mat Saad, people smiling
Asyik dukung Fawwaz je, sekarang nie kita dukung Fateh pulak. Abang Farees dah besar jadi tak boleh dukung ye. Hehehe.
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Fawwaz nie susah betul nak tengok kamera. Farees dan Fateh jugak yang pandai bergambar.
Image may contain: 1 person
Farees bergambar dihadapan aquarium.
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing\
1...2...3.. senyummm... Farees dengan Maria je yang senyum haa.. Fateh pulak buat muka serius, Fawwaz macam biasa la dia payah betul nak bergambar.
Image may contain: 4 people, including Kam Haryatie, people smiling, people sitting
Dah penat jalan-jalan dalam Aquaria, kita makan dulu!

Alhamdulillah kami sekeluarga berkesempatan melawat Aquaria KLCC yang sangat cantik dan menarik.

Saya jugak doakan kalian semua yang membaca blog saya dapat datang ke sini bersama keluarga suatu hari nanti. InshaAllah. 

Kalau nak dapatkan tiket murah, jangan lupa contact number yang tertera diatas ye. Confirm jimat dan berbaloi.

Rasanya, sampai di sini sahaja lah sharing saya pada kali nie.

Semoga bermanfaat.

Wassalam.

Mohd Firdaus,
Motivating and Inspiring Others

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top