Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Anak Muda Pun Dah Ceburi Bidang Mobile Spa

Ada adik ni, baru grad dari Kolej Universiti Islam Selangor (KUIS). Bidang Akaun.

Since family memang dah buat bisnes. So, mereka faham macam mana keadaan kerja makan gaji dan buat bisnes sendiri.
Adik ni baru aja join coaching kami hujung bulan 9 haritu. Alhamdulillah, sekarang dah start buat duit.

Kita ajar beliau buat marketing. Dan Alhamdulillah.. Dah start buat duit. Oklah kan.. Kerja dalam sejam lebih sket dapat banyak ni. Not bad la kan.

Actually suami akak ni hadiahkan Full Body Treatment untuk isteri dia sempena hari lahir akak ni hari ni.

Selepas selesai servis yang diberikan, akak ni kata sangat puas hati dan nak repeat lagi tiap tiap bulan lepas ni. Kami ajar buat servis sampai orang yang diservis tu tak boleh lupa... Hehe..

Biasanya kalau sekali dah kena, bulan depan mesti nak repeat lagi. Amcam?

Best ke best? Anyway, ader ker sesiapa yang birhtday dia dalam masa terdekat ni.

Apa kata minta hadiah dari suami anda full body treatment daripada team kami. Jangan risau, team kami ada di seluruh Malaysia.

Anda dok kat mana, habaq ja. Ada aih team saya di situ insya Allah.

Kalau ada yang nak belajar buat bisnes mobile spa, leh PM yer. 019-2592731. No phone Maria.

Maria Firdaus
Motivating And Inspiring Others

================



Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top