Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita ke dalam syurga tanpa dihisab Insya Allah.

Kisah Pn Affni

Ini Pn Affni. Anak didik kami dalam team Maria Firdaus Mobile Spa Academy.



Sedang training peserta baru di Kuantan.

Beliau salah seorang yang sangat sangat sangat komited dengan bisnes.

Dulu beliau bekerja sebagai seorang Programmer di salah sebuah syarikat IT terkemuka di Malaysia.

But you know, bila kita dibayar gaji RM5000 sebulan oleh mana mana syarikat, kita akan 'dikerah' untuk berkerja dan menghasilkan kembali RM25,000 kepada syarikat.

Disebabkan komitmen keluarga yang tinggi, dengan lima orang anak lagi, nak travel pergi ulang alik ke tempat kerja yang berjam jam bila dah jamm, akhirnya beliau berhenti kerja dan fokus buat bisnes mobile spa ni.

Alhamdulillah, sekarang beliau juga seorang trainer dalam team kami. Train orang lain belajar buat bisnes mobile spa.

Ini gambar beliau semalam di Kuantan. Ada 4 orang join training dengan beliau.

Saya agak kagum sebenarnya dengan Affni ni. Sebab jauh macam mana pun, dia akan cuba untuk train sendiri anak didik beliau sebab beliau nak buat yang terbaik.

Nak bantu sampai orang tu berjaya.

Komitmen beliau sangat luar biasa.

Mungkin sebab itu beliau berjaya.

Dari segi sikap, saya perhatikan Affni ni jenis seorang yang 'Samiaqna, Waatoqna'.

Bukan jenis seorang yang suka membangkang. Tapi jenis buat ajer.

And... Bukan lah setiap kali dia buat tu berjaya. Ada kalanya tak berjaya gak pun.

Tapi... Tak berputus asa.

Saya bangga dengan beliau, komitmen beliau, usaha beliau, sikap beliau banyak membantu dalam kejayaan beliau.

Saya doakan beliau akan terus berjaya. Berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat.

Kepada sahabat sahabat yang buat bisnes, saya doakan anda berjaya.

Jom kita komited untuk kaya dan berjaya, dan guna duit itu untuk membantu ummah. Keluarkan lebih banyak zakat supaya lebih ramai yang kita boleh bantu.

Jadi kaya bukan untuk kita sahaja, tapi guna kekayaan untuk membantu agama kita.


Mohd Firdaus Mat Saad
Motivating And Inspiring Others


================



Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top