Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab.

Kisah Fawwaz Hilang Sekejap Masa Shopping

Baru baru ni, saya dan Kam Maria Abdul Mutalib dengan 3 anak dan 2 anak saudara ke Aeon Big Keramat AU2. Masa shopping beli baju, tetiba Fawwaz si kenit tu hilang.

Ku dengan cuak mengarahkan semua yang besar besar ni berpecah cari Fawwaz. Maria stay as central point. Akhirnya saya jumpa Fawwaz. Agak jauh dari kedudukan kami. Jauh tu dalam 30 meter jer la. Instinct saya Fawwaz akan ke arah tu sebab kami datang tadi dari arah tu.

30 meter tu tak jauh. Tapi dengan penuh rak baju tu bukan senang lah nak cari.

Fawwaz punya muka masa jumpa tu dah nak cuak. Then masa pi pegang dia dah nak nangis. Then ku bawa Fawwaz ke Maria. On the way nampak Fateh ku panggil Fateh untuk berkumpul kembali.Then ku cari mana Farees dan lagi dua anak sedara.

Misi mencari Fawwaz yg kecil hilang dah bertukar jadi cari orang lain pulak. Guess what. Bebudak ni dok ronda ronda tempat mainan dan pi ke tempat Arcade which is very far from original place with and excuse 'Nak Cari Fawwaz'. Sib baik naluri ku sebagai seorang lelaki agak kuat. Ku boleh baca budak budak ni nak 'cari' di mana.

Hmmm.. Sib baik ler Aeon jer nak oi. Ritu masa saya sorang dewasa bawa 2 anak dan 2 anak sedara ke Petrosains KLCC dah hilang sekali kat dalam tu.

Cabaran besar bila bawa ghamai sekali jalan. Terlepas pandang. Lagipun bebudak ni bukan kecik lagi. Dah besar. Cuma sifat suka explore sendiri tu yg agak berbahaya kalau tak kena tempat.

Gitulah ceritanya.

Image may contain: 4 people, people eating, people sitting and child

Tengok gambar. Naperlah Fateh tu muka garang sangat. Serius aje.


Habis makan, semua cakap... "Lapar lagi...." Terus ke pergi beli Pizza Hut pulak, tapau bawa balik rumah. Makan lah nak... Begitulah ceritanya...

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top