Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog Mariafirdaus ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Anda Kaya Dan Berjaya"

Minggu lepas, saya dan Maria dijemput oleh pihak Shaklee untuk membuat perkongsian di Majlis Sambutan Tahun Baru Cina di Ixora Hotel, Penang.

Sebenarnya, pihak Shaklee buat majlis sambutan hari raya, tapi mereka minta saya untuk buat perkongsian rahsia kejayaan kami dalam perniagaan Shaklee.















Here we go... Semua pakai baju warna merah sempena tema sambutan hari raya Cina.


Tiba di Hotel Ixora, Seberang Perai, Pulau Pinang



Ini adalah dewan tempat program ini berlangsung


Selfie dulu tempat makan.


Kami sekeluarga duduk makan di sini.


Sekitar 500 orang menghadiri majlis sambutan hari raya ini.



Habis makan, semua orang bergerak ke dewan. Macam biasa, Maria memang suka selfie. Tapi tengok tu, dia tak tahu kamera kat mana. Main tengok phone ajer. Mata tengok kamera yer sayang lain kali....


Hehe... Macam ni la... Tengok phone.... Tengok kami ajer yer.. Jangan pandang di belakang tu... Alah... Pandang jugak.... Gelak sorang sorang pulak tu...


Our little boy. Baby Shaklee.



Bermula acara.


Pengacara majlis pada malam tersebut. Khairul dan juga Jack.


Sharing daripada saya.



Wahh... Macam cantik jer kan pakai baju warna merah tu....


Farees dan Fateh macam biasa. Main belon Shaklee dalam dewan.


Pemandangan di dalam dewan.


Jangan main main yer, Mak saya ni Senior Supervisor dalam Shaklee yer... Hehe...


Antara para hadirin yang mendengar perkongsian malam ini.



Antara gambar yang ditayagkan pada malam tersebut. Gambar ini ditayangkan oleh salah seorang daripada Master yang berbangsa Cina.



Not our lucky number. Hehe....


Semua orang melihat dan mengharap nombor mereka yang akan dipanggil.


Barisan masters yang dijemput naik ke pentas untuk melakukan cabutan bertuah.


Antara yang bertuah pada malam tersebut.


Macam happy jer Fateh kan...

Daripada entri ini, saya nak share dengan anda bisnes Shaklee sebenarnya telah banyak membantu mengubah hidup ramai orang di luar sana.

Tidak kira apa jua bangsa, jika kita berusaha insya Allah rezeki pasti akan ada bersama kita.

Wassalam

Master Maria Firdaus
Founder of Maria Firdaus Empire
The Most Happening Shaklee Group In Malaysia

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top