By : Kam Maria Abdul Mutalib (www.facebook.com/come.maria)

Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Maria doakan para pembaca blog ini sentiasa dalam rahmat Allah.

Macam yang pernah Maria share dalam entry sebelum ini, Maria adalah pengguna setia Energizing Soy Protein (ESP) dari Shaklee. 

Ia adalah produk Shaklee pertama yang Maria cuba, iaitu sebelum melahirkan Fateh pada Sept 2012 lalu. 

Anda boleh baca entry di sini : CINTA PERTAMAKU DENGAN SHAKLEE ESP!! (Sila click)

Syukur Alhamdulillah, sejak itu, Maria masih kekal setia menggunakan ESP dalam diet seharian sehingga sekarang. Kini Maria sedang pregnant anak ke-3. InsyaAllah, Maria akan tetap teruskan ESP sehinggalah bersalin dan menyusu nanti. 

Mungkin antara anda yang belum pernah tau tentang ESP. Ianya sesuai untuk lelaki dan wanita dewasa yer. Protein diperlukan oleh semua orang, sebab ia adalah bahan asas pembinaan sel-sel dalam badan. 

Dalam entry kali ni, Maria nak share dengan anda semua, kompilasi testimony terkini para pengguna setia ESP yang dah dapat macam-macam manfaat, terutama untuk ibu hamil + menyusu. 

Percayalah, sekali anda cuba, pasti jatuh cinta!!

Jom baca pengalaman dan KISAH CINTA mereka pula!! 



















































































Haaa..larat ke nak baca semua kisah cinta pengguna ESP di atas? Maria pun tak larat nak baca semua..

Apa kata anda pula create KISAH CINTA anda bersama ESP!!

Belum pernah mencuba ESP tapi teringin nk mencuba? Ini masa TERBAIK!!  


***************************
PROMOSI MARCH 2015!!
***************************
ESP BUY 6 FREE 1
(SAVE UP TO RM400+)

* FREE MEMBERSHIP *
* FREE 1 ESP *
* MEMBER'S PRICE *
* CASH BONUS *

Promosi sah sehingga 28 MARCH 2015 sahaja.
Cepat-cepat contact Maria untuk dapatkannya ya!!



================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top