Assalamualaikum,

Harini Maria terjumpa satu video yang sangat menarik tentang satu kajian saintifik dijalankan oleh University of Oxford, UK. So rasa rugi kalau tak share dengan anda semua.

Dalam kajian ni, beberapa pelajar sekolah rendah dipilih berdasarkan prestasi mereka yang agak lemah dalam pelajaran.

Mereka ni kebanyakannya ada masalah KURANG DAYA INGATAN, SUSAH FOKUS dalam kelas dan KURANG MINAT pada pelajaran.

Mungkin kita dan anak-anak pun ada alami masalah macam ni kan?

Dalam kajian ini, setiap pelajar diberikan 6 TABLET AJAIB setiap hari. Selepas beberapa minggu, ibu bapa dan guru telah melihat kesan yang sangat LUAR BIASA kepada anak-anak ini

Nak tau apakah tablet ajaib dan kesan luar biasa tu?

Jom kita layan dulu video yang sangat best ni. Rugi tau kalau tak tengok :)



Dalam video ni, selepas diberikan tablet ajaib tu setiap hari selama beberapa minggu, kanak-kanak ini mula focus kepada pelajaran, daya ingatan meningkat dan dah tak minat pada TV.

Malah dia makin suka membaca buku dan perpustakaan dah jadi tempat yang paling menyeronokkan!! Subhanallah!!

Apakah tablet ajaib tu? Haaa...Tablet ajaib itu bukanlah sebarang ubat atau dadah yer. Tapi ia adalah bahan semulajadi yang terdapat dalam MINYAK IKAN, iaitu OMEGA-3.

Ia terbukti membantu tahap kecerdasan otak dan meningkatkan daya ingatan dan konsentrasi, bukan untuk kanak-kanak saje,tapi juga sesuai untuk orang dewasa.




Kami memang berikan minyak ikan kepada Farees yang berumur 4 tahun setengah sekarang ni. Cikgu sekolah tadika Farees ada beri feedback yang Farees performed very well at school. Syukur Alhamdulillah.. Semoga ia terus membantu Farees kekal cergas dan cerdas :)


Keratan akhbar lain yang membincangkan tentang kebaikan Minyak Ikan yang mengadungi DHA. 

Bagi IBU HAMIL, paling sesuai mulakan ambil fish oil dari trimester ke 2. Ini adalah untuk membekalkan DHA untuk perkambangan otak baby dalam kandungan.

Bagi IBU MENYUSU macam Maria pula, fish oil dapat untuk menyalurkan DHA kepada baby melalui susu ibu. Maria memang ambil 3 biji Omegaguard setiap hari. Disamping untuk bekalkan DHA kepada baby Fateh, ia juga membantu tingkatkan immunisasi badan Fateh. 

Selain tu, Omega-3 turut membantu membakar lemak dalam badan. So BONUS lain yang Maria dapat ialah badan slim macam ANAK DARA, walaupun dah ANAK DUA..hehehh.. 




OMEGAGUARD SHAKLEE adalah MINYAK IKAN istimewa yang dapat membekalkan Omega-3 yang sangat tulen. Bebas dari pencemaran laut. Jadi memang sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Harganya pun sangat berpatutan.

Jika anda berminat untuk memberikan supplement terbaik untuk diambil oleh seisi keluarga, OmegaGuard adalah salah satu pilihannya!!

Thanks for reading! :)

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top