Assalammualaikum,

Alhamdulillah, sebelum ini Maria ada ceritakan tentang kesan yang Mak Mertua Maria rasakan selepas pengambilan SHAKLEE COLLAGEN POWDER. (Click di sini : Rahsia Emak Kekal Sihat Berseri)

Kali ni, Maria nak share pula testimony lebih ramai para pengguna Shaklee Collagen Powder ini.

Kalau anda atau sahabat-sahabat anda ada masalah yang sama seperti mereka, dan pernah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan, mungkin anda boleh cuba Shaklee Collagen Powder pula.

Mana tahu, sekali anda cuba, terus nak repeat order, macam kebanyakan para pengguna tegar Shaklee Collagen Powder ini. Hehehe..

Harga yang sangat berpatutan dengan kualiti dan kesan yang cepat dan ketara.

Semoga bermanfaat!! :)

TESTIMONI #1
Kesan jeragat semakin pudar. Kulit terasa lebih lembut dan cerah. Kesan calar, sunburn dah hilang.


TESTIMONI #2
Suami puji kesan jeragat semakin pudar. :D


TESTIMONI #3
Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder selama SEMINGGU, telapak tangan yang dulunya selalu kering, kini semakin lembut dan lembab tanpa memakai sebarang losyen.



TESTIMONI #4
Walaupun baru makan Shaklee Collagen Powder selama 3 HARI, dah rasa keberkesanannya.
Kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar, sakit badan dah hilang, bangun pagi bertenaga, mudah buang air besar, gastrik dah hilang, pecah-pecah pada tapak kaki dah hilang.


TESTIMONI #5
Mak beliau berumur 59 tahun, selepas makan Shaklee Collagen Powder, tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pun tak sakit dah. Alhamdulillah..sama macam kesan yang Mak Maria dan Mak Mertua rasakan. :)


TESTIMONI #6
Selepas ambil Shaklee Collagen Powder selama 5 HARI, jerawat kurang, kulit semakin licin!! Kulit kaki pun terasa lembut jee..


TESTIMONI #7
Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder sebanyak 2 kotak, kesan ketara kulit lebih cerah dan tona sekata, lembab, lembut. Jerawat cepat kecut, tumit kaki licin. 



Alhamdulillah.. teruja rasanya melihat perkembangan positif setiap pengguna Shaklee Collagen Powder ni. Anda ingin mencubanya sendiri? Atau ingin menghadiahkannya kepada yang tersayang?

Contact Me for more details!! :)

***********************
PROMOSI DEC 2015!!
***********************
SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1

* FREE MEMBERSHIP *
* FREE 1 BOX OF COLLAGEN *
* MEMBER'S PRICE *
* CASH BONUS *

Promosi sah sehingga 31 December 2015 sahaja.
Cepat-cepat dapatkannya ya!!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

2 comments:

  1. terbaik!!!nak jugak rasanya menjadi salah seorag testimoni..pengguna shaklee

    ReplyDelete
  2. Saya baru mulakan dalam 10 sachet..Alhamdulillah serasi walaupun belum nampak kesan sepenuhnya

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top