TWB SUCCESS STORY - Jana Income 4 Angka Lepas 3 Minggu Join TWB

By : Mohd Firdaus Mat Saad

Salah satu Projek Buat Duit di bawah MFMS EMPIRE adalah The Walking Beauty. 

 THE WALKING BEAUTY. (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu semua wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 6 penjuru.


Mereka berdua adalah ahli team The Walking Beauty.

Trainer adalah Affni Shahida. Dan yang di train pulak adalah Syafikah.

Untuk makluman anda, bila kita train untuk Mobile Spa, kita akan ada sessi training face-to-face dan one-to-one. Bukan training beramai-ramai dalam group yer.

Anda jangan risau kalau nak kata anda tinggal jauh, sebab training akan dilakukan berhampiran dengan tempat / rumah anda sahaja.

Trainer akan muncul mencari anda ok. Itulah keistimewaan Kursus TWB. 


Syafikah ni baru ajer join TWB dan jalani training pada 22 Julai 2018 bersama Affni.

Beliau tak buat fulltime pun sebab komitmen keluarga. 

Alhamdulillah, lepas 3 minggu join TWB, Syafikah dah jana hampir RM1000. Ini hanya income servis SPA saja tau. 

Ingat yer, Projek TWB menawarkan 6 penjuru income yang lumayan.

So ada lagi 5 penjuru income dalam TWB untuk di grab!

InsyaAllah tak sampai 2 bulan dari tarikh kursus Syafikah dah boleh dapat balik modal yang digunakan untuk join TWB. 

Lepas tu kutip untung je sebab skincare & produk spa banyak sangat lagi! 

Pendek kata, bila join TWB dengan komitmen yang tinggi, boleh dapat rezeki dari kiri kanan depan belakang atas bawah.

Cuma kena rajin dan konsisten dalam berusaha. 

Ada ker yang nak tahu detail pasal program ni?

Sila hubungi Maria segera. Insya Allah. Maria akan guide anda ok. 

Mohd Firdaus Mat Saad


Jom hubungi Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!

Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp

Facebook : Kam Maria Abdul Mutalib

Instagram : Kam Maria Abdul Mutalib

Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah.

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!





Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)


Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget