NOTA : ENTRY PENERANGAN INI AGAK PANJANG. IA AKAN AMBIL MASA 5 MINIT 30 SAAT MASA BERHARGA ANDA. TAPI, INI MUNGKIN MENJADI TITIK PERUBAHAN DALAM HIDUP ANDA.

ORANG BERJAYA AKAN HABISKAN APA YANG MEREKA MULAKAN. 

SILA BACA SAMPAI HABIS !!!



By : Kam Maria Abdul Mutalib (Click my FACEBOOK)

Assalamualaikum w.b.t,

Saya Puan Maria, pengasas MARIA FIRDAUS MOBILE SPA (MFMS) ACADEMY, bersama suami saya Encik Firdaus.

Kami menjalankan Personal Coaching Mobile SPA dalam Projek The Walking Beauty (TWB) sejak tahun 2015.





PROJEK THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS EMPIRE

🌹APAKAH TWB?

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 6 penjuru. 

Syukur Alhamdulillah, ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash. 

Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan.

Ini hanya duit dari SERVIS SPA sahaja. Dalam TWB ini, kita masih boleh menjana kewangan dari 5 penjuru yang lain, kerana peserta berpeluang memperoleh income dari 6 penjuru.


🌹VISI DAN MISI PROJEK TWB

VISI TWB : 


Melahirkan golongan wanita yang mampu berdikari, menjana pendapatan lumayan melalui karier yang fleksibel di samping mempunyai lebih banyak masa berkualiti bersama keluarga tersayang.

MISI TWB :

Menyediakan ilmu, kemahiran, produk kelengkapan dan sokongan moral kepada golongan wanita untuk menjalankan Bisnes Mobile SPA atas nama sendiri, dengan modal yang rendah, mampu menjana "instant cash" setiap hari dan pendapatan lumayan setiap bulan. 


🌹KENAPA BISNES MOBILE SPA?

Pada tahun 2015, kami ada buat research di Google.

Kami mencari-cari apakah bisnes yang hanya perlukan modal yang rendah, tapi mampu memberikan pendapatan segera, atau INSTANT CASH setiap hari.

Amazingly !!!! Kami jumpa dengan "MOBILE SPA".

Dari situlah kami mendapat idea dan mula membangunkan kursus Mobile Spa untuk membantu para wanita menjana pendapatan dengan segera.

Kajian kami di internet 2 tahun lepas memang tepat.

Sekarang ini untuk tahun 2018 dan 2019, bisnes servis MOBILE SPA sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penat dan stress sangat dengan kerja seharian.

Antara cara paling berkesan menghilangkan kepenatan dan stress bagi seorang wanita adalah memanjakan diri dengan service SPA.

Ternyata, service SPA sangat membantu menghilangkan rasa stress, membangkitkan mood happy dan rata-rata pelanggan akan rasa lebih segar dan lebih produktif. 

TAPI, nak keluar ke kedai SPA selalunya tak ada masa, leceh nak bawa anak kecik, leceh nak cari parking dan macam-macam lagi masalah.

Maka, dengan adanya SERVICE MOBILE SPA TERUS KE RUMAH ANDA, segala masalah ni selesai.

Sebab itulah bisnes MOBILE SPA mendapat sambutan hebat dari para wanita masa kini.


🌹SIAPA YANG PATUT JOIN KURSUS TWB INI?

Berdasarkan pengalaman, kami merasakan ini adalah ciri ciri wanita yang SANGAT SESUAI MENYERTAI KURSUS MOBILE SPA TWB dan seterusnya menjadikan business Mobile Spa sebagai sumber pendapatan.

✅ Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
✅ Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
✅ Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
✅ Wanita graduan yang masih menganggur. 
✅ Wanita pelajar kolej dan university yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
✅ Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
✅ Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
✅ Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang.

Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari! Kursus MOBILE SPA ini sangat sesuai untuk anda.

🌹KEISTIMEWAAN KURSUS SPA TWB

Di luar sana, ada banyak pihak yang tawarkan kursus SPA. Tapi kena Projek TWB ini adalah yang terbaik? Ini sebabnya:-

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI!

Dengan TWB, kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

So you are the CEO of your own business!

Para peserta yang join kursus ini sebelum ini, semuanya sekarang membuka MOBILE SPA DENGAN NAMA MEREKA SENDIRI.

2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Dari awal lagi, kami dah fikirkan. Kita hanya akan buat MOBILE SPA. Kita BUKAN BUKA KEDAI SPA.

Just nak share dengan anda, kalau kita nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu, kita kena ada modal yang berpuluh ribu RM. 

Kalau tak percaya, anda boleh tanya orang yang buka kedai SPA. Berapa modal mereka mulakan dahulu.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah anda.

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING!

TWB menawarkan 5 Fullbody SPA Courses (training selama 4 jam), 7 Postnatal SPA Courses (training selama 1 hari) dan 1 Advance Courses (How to setup & run your SPA business).

Jadi anda hanya perlu hadir ke 2 tarikh training berlainan (4 jam & 1 hari). 

Semua kursus ini diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang terlatih di seluruh Malaysia. 

Sambil anda belajar, anda terus buat. InsyaAllah lagi senang faham.


Anda tengok, training kami bukan sekadar teori. Tetapi HANDS ON PRACTICAL, one-to-one bersama Certified Trainer TWB.


Selepas training, anda akan diberikan sijil sebagai Certified TWB Beautician, dan boleh terus mulakan bisnes Home & Mobile SPA atas nama anda sendiri! Terus boleh buat duit setiap hari. 


4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

Anda tak perlu risau tentang lokasi training, kerana team TWB mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer di seluruh Malaysia. 

Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di luar negara seperti Australia, Dubai, Mesir dan Jordan. 

Jadi walau di mana saja anda berada, takde masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya bagitau lokasi anda, dan kami akan carikan Certified TWB Trainer berdekatan anda. Mudah sangat kan?



5. PRODUK SPA 100% SEMULAJADI, TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN!

Tahukah anda, ada sebahagian servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan yang tiada kelulusan KKM, dan ada bahan kimia berbahaya ke atas customer mereka.

Yelah, produk yang berkualiti dan selamat memang agak tinggi harganya.

Sebab tu ada pihak yang tak bertanggungjawab yang nak untung lebih, jadi mereka guna produk yang murah dan tak selamat.

Namun bagi pihak TWB, kami takkan sekali-kali mempertaruhkan kesihatan dan keselamatan customer dengan menggunakan produk yang kami sendiri pun tak tahu dan tak yakin dengan keselamatannya.

Sebab itulah dalam Projek SPA TWB, kami hanya menggunakan produk daripada SHAKLEE. 

Kenapa SHAKLEE? Mungkin ada yang tertanya-tanya kan.

Ok, ini kerana semua produk Shaklee telah dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh SELAMAT oleh KKM, disahkan HALAL oleh badan yang diiktiraf JAKIM.

Tahukah anda, ada produk Shaklee yang telah dicipta sejak 100 tahun lalu, dan masih kekal digunakan oleh pengguna di seluruh dunia.

Yang lebih istimewa, dengan join TWB, selain anda dapat skills menjalankan service SPA, anda juga dapat ILMU NUTRISI yang sangat penting untuk KESIHATAN DAN KECANTIKAN anda sendiri dan keluarga.


Set SKINCARE YOUTH inilah yang ahli TWB gunakan untuk semua customer.

YOUTH diperbuat dari 100% tumbuhan semulajadi, bebas dari bahan kimia berbahaya dan terbukti berkesan.

Yang lebih istimewa, set YOUTH ini telah diformulasi oleh saintis supaya sesuai untuk SEMUA PERINGKAT UMUR DAN SEMUA JENIS KULIT.

Jadi bila anda buat service SPA, dah tak perlu pening nak tukar-tukar set skincare untuk customer berlainan. Hanya guna set yang sama saja untuk semua customer. 

Memang ramai customer SPA kami yang berpuas hati dengan produk YOUTH ni. Syukur Alhamdulillah. Anda pun patut cuba!


6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi tiada support selepas kursus berakhir.

Kalau kita belajar teknik urutan spa terbaik sekalipun, tetapi kalau kita tak pandai nak marketkan bisnes kita... maka kita tak boleh pergi jauh.

TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Secara Online dan Offline) kepada anda selepas training.

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok kan? Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others.


7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan bimbing anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara. 

Dan jika cukup syarat, anda juga boleh Upgrade menjadi Trainer kepada ahli TWB yang baru.

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!


8. PELUANG JANA INCOME DARI 6 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan takde masa nak buat service SPA pada customers. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Haa, kalau anda nak tau, ada Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada customer pun, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber INCOME DARI 6 PENJURU! 

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Malah, dah ada ahli TWB yang konsisten jana income 5 ANGKA SETIAP BULAN hasil dari 6 penjuru income TWB. 

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Rahsia 6 penjuru income TWB hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang 😀

🌹BAGAIMANA NAK JOIN TWB?


Bermula Nov 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM2,999. 



🌷PAKEJ THE WALKING BEAUTY🌷

HARGA PAKEJ : RM2,999

Dengan menyertai Kursus Mobile SPA TWB, anda akan dapat belajar 13 KURSUS (5+7+1) iaitu:-

🌸5 FULL BODY SPA COURSES🌸

1. Facial Relaxing Treatment
2. Herbs Sauna
3. Body Scrub & Lulur
4. Aura Milk Bath
5. Hand & Foot SPA
🌸7 POSTNATAL SPA COURSES🌸

1. Urutan tradisional
2. Pembuatan param dan pilis
3. Pemakaian bengkung
4. Tangas kering dan basah
5. Bertungku
6. Penjagaan bayi (tuam, mandi, bercukur)
7. Ilmu nutrisi penting untuk ibu hamil, bersalin & menyusu.

🌸1 ADVANCED COURSE🌸

How to Setup & Running Your Home & Mobile SPA!

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷


Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu dan skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM2,999 sahaja!

Kalau anda nak tahu, kursus mobile spa di luar sana ada yang lebih mahal dan ia diajar secara berkumpulan. Bukan secara individu.

Dalam TWB, kami ajar secara One-To-One Personal Coaching yer.

Bukan sekadar anda belajar teori, tetapi anda akan terus buat praktikal.

Matlamat kami, selepas anda jalani kursus SPA ini, anda terus boleh tarik beg dan pergi buat service dan buat duit setiap hari.

Itulah misi kami dalam program ini.



Selain kursus di atas, anda juga dibekalkan dengan kelengkapan untuk memulakan bisnes Home & Mobile SPA anda iaitu:-

✅1. Sijil Penyertaan TWB
✅2. Shaklee SPA Products (Youth Skincare Complete Set, Scrub, Masker)
✅3. Shaklee Postnatal Products
✅4. Keahlian Shaklee PERCUMA (Starter Kit)
✅5. Professional SPA Trolley Bag
✅6. Facial Steamer
✅7. Ion Massage
✅8. SPA Trial Kit
✅9. Taining Manual
✅10. Personal Coaching & Practical Training Session with TWB Certified Trainer
✅11. Support Group (Online dan Offline)
✅12. Career Development in Spa Industry
✅13. Peluang jana pendapatan dari 6 Penjuru Income TWB

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM2,999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM2,999 tu dalam masa yang cepat, antara 1-2 bulan sahaja, InsyaAllah.

Actually, kami ajar benda yang sama untuk semua orang. Tetapi setiap orang perlu BERTINDAK kalau nak jana pendapatan.



TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain. 

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB. 

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.

Jom tengok testimony TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!


Dapat RM90 geli geli... Boleh la kan.


Aini dapat RM470 dalam tempoh 2 hari



4 hari bekerja dah dapat ratus ratus...


Kalau setakat nak seratus dua sehari dalam TWB ni... ni kita panggil geli geli jer.


Lepas belajar kursus, anda kena buat. Tak leh dok diam diam then harap duit nak mai. Kalau anda expect macam tu. Ini bukan tempatnya.


First timer


Amcam? 


2 jam dapat RM130. Ok lah kan...


RM130 untuk 2 customer


Sehari dapat RM300.



Adakah anda dah bersedia membuat pelaburan RM2,999 dalam SPA TWB yang InsyaAllah bakal memberikan anda pulangan berganda-ganda ni? 



Mungkin, inilah detik perubahan dalam hidup anda.

Image result for its now or never


Jika tidak keberatan, boleh tak anda kongsikan kursus ini dengan rakan rakan anda. Mungkin ia boleh membantu mengubah kedudukan kewangan mereka.

Jom hubungi Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!

Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp



Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah.

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Most Fantastic Millonaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top