THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS - Kursus Mobile SPA Terbaik Di Malaysia, Peluang Buat Duit Hari-Hari!




NOTA : ENTRY PENERANGAN INI AGAK PANJANG. IA AKAN AMBIL MASA 5 MINIT 30 SAAT MASA BERHARGA ANDA. TAPI, INI MUNGKIN MENJADI TITIK PERUBAHAN DALAM HIDUP ANDA.

ORANG BERJAYA AKAN HABISKAN APA YANG MEREKA MULAKAN. 

SILA BACA SAMPAI HABIS !!!



By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum w.b.t,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Semoga semuanya sihat sejahtera dan dalam limpahan kasih sayang dan rahmat Allah s.w.t.

Sejak kami berkecimpung dalam dunia bisnes sejak 2013, kami berjumpa dengan pelbagai lapisan masyarakat.

Ada yang senang, ada yang Allah bagi rezeki melimpah ruah. Ada pula yang Allah uji dengan pelbagai ujian.

Ada yang cuba untuk keluar dari kesusahan dengan mencuba pelbagai business. Ada yang berjaya, namun ada juga yang kecewa.

Sejak 2016, Maria dan team cuba mencari jalan untuk membantu orang ramai menjana pendapatan melalui Mobile Spa.

Ia bukan satu tempoh masa yang pendek, dua tahun kami ambil masa untuk mencari jalan bagaimana orang ramai dapat menjana pendapatan hari hari dengan buat servis Mobile Spa.

Pelbagai cara kami cari, pelbagai usaha kami lakukan. Ada satu ketika, kami pernah rasa kecewa. Rasa macam nak berhenti buat bisnes pun ada. Sesekali pernah juga berdoa kepada Allah.

"Ya Allah, tolonglah kami... Tunjukkanlah kami macam mana kami boleh bantu orang ramai menjana pendapatan secara konsisten...."

Maria selalu juga bangun solat tahjud, bermunajat dan meminta doa kepada Allah. Maria tahu, kalau kita berusaha dengan gigih, pada masa yang sama kita berdoa kepada Allah. Pasti dan pasti Allah akan beri jalannya.

Apa yang Maria impikan adalah satu business, yang kalau orang join... Terus boleh dapat INSTANT CASH.

Itu kata kuncinya.

Macam kami buat bisnes Shaklee sebelum ini, ramai ajer yang join... Tapi, tak ramai yang berjaya dapat INSTANT CASH. Frankly speaking, business Shaklee sangat bagus. Tapi disebabkan ia tidak dapat memberi instant cash kepada para peserta, ini menyebabkan mereka yang join tak ramai yang boleh bagi komitmen untuk terus berjaya.

Alhamdulillah, sekarang... Melalui Kursus Mobile Spa yang kami anjurkan, dengan kaedah marketing dan strategi pemasaran yang bagus. Mereka yang join sahaja kursus ini akan terus berpeluang menjana kewangan SECARA SEGERA.

Jadi, sekarang Maria nak share dengan anda semua mengenai PROJEK BUAT DUIT MFMS! 

Ia adalah mengenai MACAM MANA BUAT DUIT MELALUI MOBILE SPA?

Jadi, izinkan Maria berkongsi dengan anda semua mengenai Kursus Mobile Spa, The Walking Beauty By MFMS Empire.

THE WALKING BEAUTY (TWB) BY MFMS EMPIRE

๐ŸŒนAPAKAH TWB?

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 5 penjuru. 

TWB adalah satu projek usahasama Maria dengan biras Maria iaitu Ainul. Wife kepada adik ipar Maria.

Program ini telah berlangsung sejak lebih dari 2 tahun yang lalu. Telah ratusan peserta menyertai program ini.

Terus terang Maria katakan, pada peringkat awal. Ramai yang join tidak berjaya.

Ia tidak berjaya bukan kerana kursus kami tidak bagus. Dari segi content kursus, ia super duper bagus.

Ia KURANG BERJAYA kerana teknik pemasaran dan strategi pembahagian keuntungan yang kurang sesuai pada waktu itu.

Namun, sejak May 2018. Selepas kami temui teknik marketing yang betul berserta strategi pemasaran yang baik, mereka yang join program ini mula menghasilkan result yang KEBABOMMM...

Ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash. 

Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan.

Ini hanya duit dari SERVIS SPA sahaja. Dalam TWB ini, kita masih boleh menjana kewangan dari 5 penjuru yang lain.

Kami design TWB ni supaya para peserta memperoleh keuntungan dari 6 penjuru. So, it is really Amazing.

๐ŸŒนKENAPA BISNES MOBILE SPA?

Semasa kami memulakan kursus spa 2 tahun yang lepas, kami ada buat research di Google.

Apakah bisnes yang tidak memerlukan modal yang tinggi tetapi boleh mendapat instant cash dengan segera.

Amazingly !!!! Kami jumpa dengan "MOBILE SPA".

Dari situlah kami berazam untuk membangunkan kursus mobile spa untuk membantu para wanita menjana pendapatan dengan segera.

Kajian kami di internet 2 tahun lepas memang tepat.

Sekarang ini untuk tahun 2018 dan 2019, bisnes servis MOBILE SPA sekarang sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penattt sangat dengan kerja seharian.

So biasanya lepas penat bekerja, memang besst and heaven sangat kalau ada orang buatkan service SPA.

Nak ke kedai orang tak ada masa, leceh nak parking la, kos servis yang lebih mahal lah... Ini menyebabkan permintaan yang meningkat untuk servis Mobile Spa.

Berdasarkan pengalaman kami, SPA sangat membantu untuk hilangkan stress dan membangkitkan mood happy wanita, selepas berspa rata rata pelanggan akan rasa segar dan lebih produktif ๐Ÿ‘. (Para suami kena faham ni hehe)

Sebab tu lah bisnes SPA sangat mendapat sambutan hebat zaman sekarang ni.

๐ŸŒนSIAPA YANG PATUT JOIN KURSUS TWB INI?

Tak semua orang sesuai untuk buat bisnes ni. Yer la, kalau semua orang nak buat servis spa. Sapa pula yang nak ambil servis spa kan...

So, berdasarkan pengalaman Maria dan team, kami merasakan ini adalah ciri ciri wanita yang SANGAT SESUAI MENYERTAI KURSUS MOBILE SPA TWB dan seterusnya menjadikan business Mobile Spa sebagai sumber pendapatan.

✅ Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
✅ Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
✅ Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
✅ Wanita graduan yang masih menganggur. 
✅ Wanita pelajar kolej dan university yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
✅ Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
✅ Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
✅ Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
✅ Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang.

Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari! Kursus MOBILE SPA ini sangat sesuai untuk anda.

๐ŸŒนKEISTIMEWAAN KURSUS SPA TWB

Di luar sana, ada banyak pihak yang tawarkan kursus spa. Namun terus terang Maria katakan, selepas 2 tahun kami berada dalam dunia ini, selepas dah bermacam macam masalah yang kami tempuhi, Maria boleh katakan Kursus Mobile Spa kami adalah yang THORBAIK !!!!

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI!

Dengan TWB, kami akan ajar anda step-by-step macam mana nak setup Mobile SPA dengan jenama anda sendiri dan bagaimana nak kembangkan bisnes anda.

So you are the CEO of your own business!

Para peserta yang join kursus ini sebelum ini, semuanya sekarang membuka MOBILE SPA DENGAN NAMA MEREKA SENDIRI.

2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Dari awal lagi, kami dah fikirkan. Kita hanya akan buat MOBILE SPA. Kita BUKAN BUKA KEDAI SPA.

Just nak share dengan anda, kalau kita nak setup kedai SPA yang cantik-cantik tu, kita kena ada modal yang beratus ribu RM. 

Kalau tak percaya, anda boleh tanya orang yang buka kedai SPA. Berapa modal mereka mulakan dahulu.

Itu baru masa nak setup. Bila dah siap, kena fikir kos operasi setiap bulan pulak. Nak cover kos sewa kedai, kos gaji pekerja, kos bil air dan elektrik, kos marketing, dan banyak lagi.

Sebab tulah TWB pilih bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah customer) dengan kos yang sangat minimum. Tak perlu buat LOAN!

Selepas training, anda terus dapat semua ilmu, tools dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes SPA TWB dari rumah anda.

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING 1 HARI SAHAJA!

Ada sesetengah kursus SPA yang hanya tunjukkan demo dan diajar secara beramai-ramai. Kemudian ambil masa sangat lama, ada yang berhari-hari.

Tapi TWB menawarkan 6 jenis kursus SPA yang diajar secara one-to-one dan praktikal bersama Certified TWB Trainer yang hanya ambil masa 1 hari sahaja.

Sambil anda belajar, anda terus buat. InsyaAllah lagi senang faham.


Anda tengok, training kami bukan sekadar teori. Tetapi HANDS ON PRACTICAL, one-to-one bersama Certified Trainer TWB.


Selepas training, anda akan diberikan sijil sebagai Certified TWB Beautician, dan boleh terus mulakan bisnes Home & Mobile SPA atas nama anda sendiri! Terus boleh buat duit setiap hari. Power kan? 


4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA!

Ok.. macam yang Maria ceritakan. Kami dah 2 tahun lebih berpengalaman dalam menjalankan Kursus Mobile Spa.

Kami dah masak dengan cabaran ini. Ada orang yang nak training, tetapi tak boleh hadir ke tempat training akibat kekangan masa, kewangan, logistik dan sebagainya.

Dalam kursus mobile spa TWB, kami mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer yang sangat ramai di seluruh Malaysia. Malah kita juga ada Certified TWB Trainer di Australia, Dubai, dan Jordan. 

Jadi walau di mana saja anda berada, takde masalah untuk anda join kursus SPA TWB ni.

Anda hanya bagitau lokasi anda, dan kita akan carikan Certified TWB Trainer di kawasan anda. Mudah sangat.

Kita boleh adjust untuk bantu anda. Sekiranya anda duduk terlalu jauh dari Certified TWB Trainer, anda mungkin perlu bayar sedikit duit minyak sebagai saguhati buat trainer itu.

5. PRODUK SPA SETARAF ANTARABANGSA, TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN!


Pada peringkat awal, ini juga menjadi topik perbincangan kami.

Untuk menjalankan bisnes mobile spa, kami perlu memilih satu produk untuk digunakan sebagai bahan yang akan digunakan kepada pelanggan.

Bukan mudah kami nak buat pilihan. Pada peringkat awal penubuhan kursus ini, biras Maria iaitu Ainul sendiri ada mengikuti pelbagai kursus spa yang lain. Pelbagai produk yang mereka gunakan.

Ada sebahagian daripada servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan OEM, produk yang tiada kelulusan KKM, dan produk yang sangat bahaya ke atas customer mereka.

Tapi, saya tak nak anda salah faham. Bukan semua SPA yang buat begini.

Sebenarnya, bahan terbaik untuk menjalankan bisnes spa tak murah. Ia agak mahal. Jadi, jika kita nak untung lebih, kita boleh saja guna bahan yang murah.

Namun.... bagi pihak kami di  TWB.

Kami tidak mahu mempertaruhkan kesihatan customer kita dengan menggunakan produk yang kami sendiri pun tidak tahu dan tidak yakin dengan keselamatannya.

Sebab itulah SPA TWB hanya menggunakan produk kecantikan daripada SHAKLEE. 

Kenapa kami pillih SHAKLEE? 

Kerana semua produk Shaklee dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh KKM, halal dan terbukti selamat dan berkesan sejak 100 tahun lalu. 

Kami juga akan guide anda tentang ilmu-ilmu nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan dan kecantikan.

Sejak awal 2018, Shaklee telah keluarkan produk set kecantikan Youth. Haa... Set inilah yang Beautician TWB akan gunakan kepada semua customers kami.


Produk ini telah diformulasikan untuk menjadikan anda "Look Younger Longer".

Trust me, ia adalah set lengkap yang terbaik untuk para pelanggan. Kebanyakkan pelanggan yang kami buat spa kepada mereka menggunakan produk ini sangat berpuas hati.

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

Kebanyakan kursus SPA di luar sana hanya menawarkan ilmu untuk jalankan service SPA, tapi takde support selepas kursus berakhir.

Kalau kita belajar teknik urutan spa terbaik sekalipun, tetapi kalau kita tak pandai nak marketkan bisnes kita... maka kita tak boleh pergi jauh.

Bak kata sifu bisnes Maria.

"Kalau you tak pandai marketing,  you ada skill mengurut terbaik di dunia sekali pun.... You tak akan ke mana. You urutlah muka you sendiri".

Masalah ini juga yang kami hadapi di peringkat awal penubuhan kursus mobile spa ini. Para peserta tidak didedahkan dengan teknik marketing yang terbaik.

Kesannya, mereka tak boleh memasarkan servis mereka.

Namun, selepas menemui kunci pemasaran khusus untuk mobile spa ini, Alhamdulillah. Segalanya berubah.

Sales para peserta yang sebelum ini sendu dah jadi kencang sekarang.

SPA TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Online Dan Offline) kepada anda selepas training. 

Buat bisnes secara berjemaah lagi seronok kan? Semuanya sentiasa bersemangat nak bantu each others.

Amacam?

Dah dapat kursus mobile sapa dari segi teknik urutan, anda dapat juga belajar teknik marketing terulung.

Selepas dah join kursus ini, hanya  'kemalasan' dan 'keseganan' yang memisahkan anda dari duit.

7. CAREER DEVELOPMENT BERSAMA TWB

Selain menjalankan servis SPA kepada customers, TWB juga akan ajar anda sehingga anda mampu membina rangkaian team Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara!

Tak yakin? Jangan risau, kami akan bantu bimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya jana income sehingga 4-5 angka setiap bulan.

Mana ada kursus SPA di luar sana yang macam TWB ni. Memang lain dari yang lain!

Terus terang Maria katakan, dah ada pun beautician kami yang memperoleh pendapatan 5 angka sebulan secara konsisten dengan menyertai program TWB ini.

8. PELUANG JANA INCOME DARI 6 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan takde masa nak buat service SPA pada customers. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Haa, kalau anda nak tau, ada Beautician TWB yang tak sempat nak buat service SPA pada customer pun, tapi masih boleh run dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber INCOME DARI 6 PENJURU! 

Income service SPA hanyalah salah satu dari 5 penjuru tu. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Namun, kami tidak boleh dedahkan rahsia ini sekarang sebab kami tidak mahu ditiru oleh orang lain.

Rahsia sumber pendapatan lain hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang ๐Ÿ˜€


๐ŸŒนBAGAIMANA NAK JOIN TWB ACADEMY?



Biarlah Maria berterus terang, semasa awal permulaan kami jalankan kursus ini. Yurannya hanyalah RM999. Tetapi, kami tidak boleh berikan produk terbaik kepada para peserta.

Ini juga menjadi asbab mengapa program ini kurang berjaya pada peringkat awal.

Namun, bermula tahun 2018. Sejak kami menawarkan produk produk baru untuk para peserta, kami dapati para peserta lebih mudah untuk terus buat bisnes mobile spa.

Jadi, Maria nak umumkan untuk anda harga pakej Kursus SPA TWB sekarang.

Untuk tahun 2018, pakej Kursus SPA TWB adalah berharga RM1999. 

Kalau anda rasa mahal, kejap yer... Anda tengok dulu apa yang anda akan dapat. 



Anda akan belajar 5 BASIC COURSES + 1 ADVANCE COURSE dalam masa 1 HARI SAHAJA!

✅ 1) Facial Relaxing Treatment
✅ 2) Body Scrub
✅ 3) Sauna Herbs
✅ 4) Aura Bath
✅ 5) Foot & Hand Spa
✅ 6) Advance Course : How to Setup And Running Home - Mobile SPA

Sebenarnya, jumlah kos sebenar untuk ilmu dan skills di atas berharga lebih RM5000 tau!

Tapi dengan TWB hanya laburkan RM1999 sahaja!

Kalau anda nak tahu, kursus mobile spa di luar sana ada yang lebih mahal dan ia diajar secara berkumpulan. Bukan secara individu.

Dalam TWB, kami ajar secara One-To-One yer.

Bukan sekadar anda belajar teori, tetapi anda akan terus buat praktikal.

Ok.. Bukan itu sahaja. Matlamat kami, selepas anda jalani kursus spa ini. Kami kalau boleh mahu anda terus boleh tarik beg dan buat servis mobile spa right after training itu.

That's the mission.

Kan Maria cakap, projek ni adalah mengenai 'JANA PENDAPATAN HARI HARI SECARA INSTANT".

So, kami memang nak para peserta terus buat duit selepas training ini.

Kami faham, orang join kursus sebab nak buat duit. So, kami kena betul-betul bantu orang buat duit.


Selain kursus di atas, anda juga akan dapat semua item ini:-

๐Ÿ‘1) Sijil Penyertaan TWB
๐Ÿ‘2) Produk Kecantikan Shaklee (Fullset Youth Skincare, Scrub, Masker etc)

* Anda beli sekali, anda boleh guna 2-3 bulan untuk customer anda nanti. Tak habis habis guna.. Amcam?

๐Ÿ‘3) Keahlian Percuma Shaklee (Starter Kit)
๐Ÿ‘4) Bag SPA yang comel
๐Ÿ‘5) Steamer
๐Ÿ‘6) Ion Massage
๐Ÿ‘7) Trial Kit Spa
๐Ÿ‘8) Manual Training Lengkap
๐Ÿ‘9) Sesi Training Praktikal 1-To-1 bersama Certified TWB Trainer
๐Ÿ‘10) Support Group TWB (Online dan Offline) yang sangat happening!
๐Ÿ‘11) Career Development Plan in Spa Industry
๐Ÿ‘12) Berpeluang sertai percutian ke Luar Negara bersama team TWB setiap tahun.

Haaa. Berbaloi sangat kan pelaburan RM1999 tu dengan ilmu dan item yang anda akan dapat ni?

Percayalah, bila anda dah ada ilmu dan praktikkan segala ilmu yang TWB sediakan, anda boleh dapatkan balik modal RM1999 tu dalam masa yang cepat!

Ada beautician yang dalam masa seminggu. Ada yang ambil masa 2 minggu. Ada yang sebulan. Ada juga yang dua bulan.

Actually, kami ajar benda yang sama untuk semua orang. Tetapi setiap orang perlu BERTINDAK kalau nak jana pendapatan.

TWB ONLINE GROUP SUPPORT

Lepas habis training, anda akan dimasukkan ke dalam TWB ONLINE GROUP SUPPORT bersama semua TWB Beautician yang lain. 

Dalam group ni, kita akan saling belajar dan support each other walaupun hanya secara online. Kita akan share banyak lagi ilmu dan tips untuk anda berjaya dalam bisnes TWB. 

Kalau ada apa-apa masalah tentang bisnes, anda boleh bertanya di group ni. InsyaAllah ramai yang akan bantu anda. Anda takkan dibiarkan berseorangan.

Jom tengok testimony TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan training dan terus berjaya buat duit setiap hari!


Dapat RM90 geli geli... Boleh la kan.


Aini dapat RM470 dalam tempoh 2 hari



4 hari bekerja dah dapat ratus ratus...


Kalau setakat nak seratus dua sehari dalam TWB ni... ni kita panggil geli geli jer.

Lepas belajar kursus, anda kena buat. Tak leh dok diam diam then harap duit nak mai. Kalau anda expect macam tu. Ini bukan tempatnya.


First timer


Amcam? 


2 jam dapat RM130. Ok lah kan...


RM130 untuk 2 customer


Sehari dapat RM300.



Adakah anda dah bersedia membuat pelaburan RM1999 dalam SPA TWB yang InsyaAllah bakal memberikan anda pulangan berganda-ganda ni? 


Rasanya, inilah sahaja yang dapat Maria kongsikan dengan anda.

It's now you to make your decision.

Terus terang Maria katakan, program ini bukan SCAM. Program ini bukan olok olok, jenis dok tayang duit yang tak dapat.

Semua yang kami kongsikan dengan anda ini adalah REAL.

Ini betul betul, bukan COBAAANNN...

Anda patut bersyukur anda temui program TWB melalui Maria. Mungkin, inilah detik perubahan dalam hidup anda.

Adakalanya kita susah, kita tak cukup duit, dan Allah hantarkan orang untuk bantu kita... Namun, Allah juga nak tengok kita untuk BERTINDAK.

Frankly speaking, daftarlah segera.

Trust me, "Lebih baik menyesal join daripada menyesal tak join !!!! "

Image result for its now or never


Jika tidak keberatan, boleh tak anda kongsikan kursus ini dengan rakan rakan anda. Mungkin ia boleh membantu mengubah kedudukan kewangan mereka.

Jom hubungi Maria segera untuk menjadi sebahagian daripada TWB BEAUTICIAN dalam team MFMS EMPIRE!

Hubungi : Tekan untuk Telefon (019-2592731)
Tekan Untuk Whatsapp



Email : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah.

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Most Fantastic Millonaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget