Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Terima kasih kerana sudi melawat blog Mariafirdaus.com.my.

Maaf kerana lama kami tak update blog. Terlalu banyak perkara berlaku dan kami sangat busy selama sebulan ni.

InsyaAllah, lepas ni banyak sangat story yang kami nak share dengan anda semua :)


SHAKLEE INCENTIVE TRIP TO ITALY (20-28 Nov 2015)



Syukur Alhamdulillah. Sebenarnya kami baru je pulang dari bercuti di Italy.

Macam yang dah kami share sebelum ni, Alhamdulillah kami berjaya menggengam 4 tiket percutian 5 Bintang ke Italy yang ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. Cuma perlu bawa badan dan duit shopping ajer :)

Ia sebagai rewards atas performance sales group kami sepanjang cycle yang lepas (Mar 2014 - Feb 2015).

Kisah ni ada kami share dalam entry sebelum ini:-

OFFICIAL INVITATION TO ITALY!! (Sila Click)

Syukur sangat atas rezeki dari Allah. Banyak sangat yang kami dapat sepanjang trip ini.

Dapat melihat keindahan alam ciptaan Allah, dapat belajar sejarah dan budaya bangsa lain, dapat merasa Italian food (ada yang sedap, ada yang takleh terima dek tekak Melayu ni. Hihih)

In summary, ia memang trip yang sangat best!! Sebab ianya PERCUMA dan dapat bawa Mak dan Mak Mertua dan kakak kami Kam Haryatie kami sekali. So it's a fun family trip for 5 of us!!

Jemput baca pengalaman kami sepanjang di Italy :-

ITALY TRIP - PART 1 : KLIA - DUBAI - MILAN


VIDEO COMPILATION 

Sekarang kami sedang dalam proses Video Editing. Belum siap sepenuhnya.

Tapi anda dah boleh tonton beberapa video yang dah siap di link di bawah. InsyaAllah nanti kami update mana-mana video yang dah siap.

Selepas ni dalam entry seterusnya, kami akan share perjalanan kami setiap hari beserta gambar-gambar pula yer.

Takes time sikit yer, banyak sangat benda nak buat tapi belum sempat. Hihi.

Kami doakan anda yang menonton video ini, Allah limpahkan rezeki untuk anda juga sampai ke Italy. InsyaAllah.

Enjoy the videos!! :)

ITALY TRIP DAY 1 - MILAN




ITALY TRIP DAY 2 - FLORENCE




ITALY TRIP DAY 3 - PISA AND FACTORY OUTLET




MORE VIDEOS ARE COMING SOON...STAY TUNED!!

Thanks for watching our videos! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top