Assalamualaikum,

Apa khabar semua para pembaca blog MariaFirdaus.Com.My?
Diharap anda semua sentiasa sihat di samping keluarga tersayang..

Haa..best tak tajuk kali ni?


IF YOU THINK WELLNESS IS EXPENSIVE, THEN TRY ILLNESS!!

Ramai antara kita yang takut nak keluarkan duit untuk supplemen kesihatan. Sebab biasa, mereka ingat semua supplemen adalah mahal, jadi mereka rasa tak mampu.

Sebenarnya, kita semua ada PILIHAN mengikut kemampuan kita.

Setakat ini, memang dah ramai customer yang contact Maria bertanyakan tentang harga vitamin Shaklee. Lepas Maria bagitahu harganya, ramai yang berkata:

"Laaa.. .Murahnya vitamin Shaklee ni. Sebelum ni saya ingatkan Shaklee ni mahal sangat. Rupanya tak semahal supplemen import yang lain!!"

"Sebab tulah tak pernah nak ambil tahu. Ruginya tak tanya dari awal. Kalau tau macam ni dari dulu lagi saya dah cuba. Memang MAMPU-MILIK!!"

Alhamdulillah. Itulah reaksi yang banyak Maria terima sepanjang menjadi Shaklee Independent Distributor. Sebenarnya, Maria dulu pun pernah sangka Shaklee ni mahal sangat.

Sebab tulah selama beberapa bulan sebelum mencuba, ada juga survey kat blog-blog orang tentang Shaklee. Tapi tak berani nak tanya sebab Maria assumed "MESTI MAHAL NI". Ye lah produk semulajadi dan imported macam ni selalunya mahal-mahal.

Tapi segalanya berubah bila biras sendiri, Ainul menerangkan tentang Shaklee. Ditambah dengan testimony Ainul sendiri. Sejak itulah Maria terbuka hati nak mencuba.

Rugi juga rasanya tak cuba Shaklee dari awal pregnant dulu. Maria cuma mula makan Shaklee dalam 2 minggu sebelum melahirkan Fateh. Alhamdulillah, dapat juga merasa kebaikannya.

Maria rasa sangat cergas, bertenaga sepanjang proses sebelum, semasa dan selepas melahirkan Fateh pada Sept 2012. Dan Maria juga akan berjaya Fully Breastfeed Baby Fateh sehingga 2 tahun. InsyaAllah.

Kisah ini ada Maria kongsi di sini: SET BERSALIN SHAKLEE MEMANG TERBAIK!! (Sila Click)

SET BAJET KESIHATAN OPTIMUM

Shaklee ada macam-macam produk yang sesuai untuk KESIHATAN SEISI KELUARGA, bermula dari kanak-kanak, lelaki, wanita sehinggalah kepada warga emas.

Jom kita tengok contoh HARGA PASARAN untuk antara SHAKLEE HOT PRODUCT:-



SET BAJET KESIHATAN  OPTIMUM SHAKLEE 

Hanya dalam RM50 sebulan?! Murah ke Murah??
Ini pun HARGA PASARAN. Nak jimat lagi? Jom join jadi AHLI SHAKLEE!! :)
Basic Set ni memang sangat sesuai untuk semua orang. Lelaki dan Perempuan.

Set ni pun antara vitamin yang dicadangkan dalam  SET HAMIL, BERSALIN DAN MENYUSU (Sila Click).

Cuba tengok 1 botol vitamin tu boleh dimakan berbulan-bulan untuk seorang. Jadi sebenarnya SUAMI DAN ISTERI boleh makan sama-sama tau. Memang Berbaloi-baloi!!

Ini antara Fungsi yang terdapat dalam SET BAJET KESIHATAN OPTIMUM:-

VITALEA : Multi vitamin & Multi mineral

Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
1) Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.
2) Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
3) Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
4) Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
5) Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

* Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

BCOMPLEX : Vitamin B Yang Lengkap dan Seimbang

Adakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita.

 B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.

1) B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga.

2) Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.

SUSTAINED-RELEASE VITAMIN C :
Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam


Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.  Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan.

Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh.  Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

KAMI SENTIASA IKUT BAJET PELANGGAN!!

Jangan risau!! Kami memang amat memahami keperluan pelanggan. Memang ada produk PREMIUM yang harga lebih mahal, tapi kami sentiasa memberikan pilihan kepada customer untuk memilih produk yang sesuai dengan budget anda.

Tak rugi kita 'invest' sedikit rezeki yang Allah bagi pada kita untuk menjaga kesihatan tubuh diri dan keluarga kan.

Yang penting, kita mestilah pandai memilih produk yang HALAL, SELAMAT, SEMULAJADI, DAN BERKESAN.

Alhamdulillah, kami sekeluarga kini YAKIN dengan jenama SHAKLEE yang penting, ia MAMPU-MILIK !!


Contact me for more details!!

Thanks for reading! :)

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com


019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

3 ulasan:

  1. Terima kasih atas info mengenai vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

    BalasPadam
  2. Vitamin shaklee memang murah dan bagus untuk kesihatan

    BalasPadam
  3. Vitamin shaklee memang murah dan bagus untuk kesihatan

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top