Assalamualaikum,

Sebentar tadi, saya menerima panggilan telefon daripada Richworks, Syarikat Dr Azizan Osman.

"Hello, Saya Iqram. Dari Richworks, syarikat Dr Azizan Osman."

Fuh... tersentap ni. Kenapa Iqram call saya ni? Saya kenal beliau. Dan dah tentu dia tak kenal saya. 

"En Firdaus ada join program Advanced Marketing Power sebelum ni kan?"

"Yer ade."

"Sebenarnya kita nak jadikan En Firdaus sebagai testimoni bagi program AMP. Dan kita nak buat rakaman video dengan En Firdaus. Nak minta En Firdaus kongsi apa perubahan selepas mengikuti kursus AMP dulu."

Insya Allah rakaman video akan diadakan pada 5 Disember nanti.

Syukur Alhamdulillah

Jika anda tanya saya, apa perasaan saya. Jawapan saya, sangat gembira. Alhamdulillah. Tidak berniat untuk menunjuk nunjuk. Tetapi, lebih kepada nak berkongsi dengan orang ramai bahawa buat bisnes lebih mudah kalau kita tahu caranya.

Saya just nak share dengan orang ramai yang akan menonton video itu nanti. Nak berjaya itu mudah kalau kita tahu caranya.

i) Mesti mencari mentor yang betul untuk belajar cara mudah untuk berjaya.
ii) Mesti bertindak. Kalau ada ilmu tetapi tidak bertindak, kita tak akan ke mana.

Niat saya hanya satu, saya mahu memberi inspirasi kepada orang ramai untuk jangan takut buat bisnes. Saya nak kita orang Islam berani untuk buat bisnes.

Itu sahaja.

Mengapa Mereka Memilih Saya

Actually, sebenarnya apa yang berlaku ini adalah ketentuan Allah. Allah memilih saya untuk dijadikan testimoni untuk memberi inspirasi kepada lebih ramai orang selepas ini.

Sebenarnya, pihak Richworks mula 'melihat' saya selepas saya buat perkongsian semasa Mastermind Group Coaching di Kelab Golf Sultan Sulaiman, Shah Alam bulan lepas. Baca Di Sini

Saya berkongsi dalam dewan itu bagaimana saya memperkembangkan bisnes saya selepas mengikuti Kursus Dr Azizan Osman.

Alhamdulillah, perkongsian saya menarik perhatian mereka. Dr Azizan berasa seronok kerana saya mengamalkan banyak ilmu ilmu yang beliau ajarkan sebelum ini.

Dan resultnya sangat berkesan.

Salah Satu Faktor

Untuk pengetahuan anda, salah satu faktor utama mengapa Richwork tertarik dengan saya adalah disebabkan terhasilnya Ebook ini.


Rahsianya ada di dalam Ebook ini. Jika anda berminat, anda boleh mendapatkannya secara percuma di www.ebookniaga.com/sorryboss/maria

Next Target : Hot Seat

Ini impian saya. Jika Allah izinkan, saya berhajat sangat nak naik ke Hot Seat semasa program AMP 2014 nanti. Semoga Allah mudahkan.



Hot Seat adalah tempat dimana bekas anak didik Dr Azizan yang dah berjaya dalam bisnes untuk berkongsi rahsia kejayaan mereka. Ambil berkat. Duduk Hot Seat.

Semoga Allah Mudahkan

Insya Allah, penggambaran akan dijalankan pada 5 Disember nanti. Saya pun agak 'cuak'. Tetapi, insya Allah. Semoga Allah mudahkan segala urusan pada hari itu. Semoga apa yang saya cakapkan pada hari itu dapat menambah nilai hidup lebih ramai orang selepas ini.

Wassalam

* Jika tidak keberatan, saya mohon anda tekan button LIKE di bawah sebagai tanda sokongan anda kepada saya. Terima kasih atas sokongan anda.

3 ulasan:

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top