Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Maria doakan anda semua sentiasa sihat dan gembira di samping keluarga tersayang.


Si Bam Bam Fateh at 10 months old (July 2013)

FATEH DEMAM

2 hari lepas, Fateh yang baru berumur 10 bulan dan masih menyusu badan sepenuhnya, demam dan asyik merengek walaupun dah didukung Bibik.

Maria tak sampai hati, jadi terpaksalah jaga Fateh sendiri sepanjang hari. Sambil pegang Fateh, sambil layan customer thru FB, WhatsApp di handphone.

Alhamdulillah Maria hanya bekerja di rumah, walaupun ada Bibik, anak tetap berada depan mata.

Kalau terpaksa pergi office macam dulu, badan je kat office, tapi hati kat rumah risaukan anak tengah demam. Huhu..sedih mengenangkan saat dulu..

OMEGAGUARD SHAKLEE

At the same time, Maria teringat sharing dari biras Maria, Ainul. Dia makan 3 biji OmegaGuard sehari, Alhamdulillah her baby memang jarang demam. Dia kata, kalau ibu menyusu makan OmegaGuard, sistem pertahanan baby juga akan bertambah baik, InsyaAllah. 

Sebelum ni, Maria makan 1 biji OmegaGuard je sehari je. So sejak 2 hari lepas Maria tambah pengambilan dan makan OmegaGuard 3 biji sehari.

Syukur Alhamdulillah, malam tadi dan hari ini Fateh dah tak demam. Mungkin berkat susu ibu dan penambahan OmegaGuard Shaklee dalam diet Maria. Jadi khasiatnya semua pergi kepada Fateh. Alhamdulillah.

Nak tau apa yang special tentang Shaklee OmegaGuard ni?



Perbandingan OmegaGuard Shaklee dengan jenama lain.


Adakah anda membeli Omega 3 atau Lemak Ikan??

OmegaGuard Shaklee mengandungi Omega-3 Fatty Acids, termasuk EPA dan DHA. Nampak tak kandungan EPA and DHA yang lebih tinggi dalam Shaklee berbanding jenama lain?

Jadi harganya memang setanding dengan kualitinya. Tapi takdelah mahal sangat. Memang sangat mampu dimiliki oleh semua orang.



Haa..inilah keistimewaan Shaklee OmegaGuard. Ultra Pure Fish Oil lagi. Bukan sebarangan Fish Oil tau..

Kami juga beri Farees yang berumur 4 tahun makan OmegaGuard ni sebiji setiap hari. Memang ada bau ikan sikit (dah nama pun fish oil), ada kids yang mungkin tak suka.

So Maria pecahkan softgel dan masukkan dalam makanan Farees. Dan Farees makan je sebab dia tak tahu.. hehe..oklah kan.

Yang penting dia dapat khasiat untuk kecerdasan otak dan ia juga dapat mengawal Eczema Farees.

Jemput baca Kisah Eczema Farees di sini :
Vitamin Shaklee Mengawal Eczema Farees !!


Minyak ikan memang terbukti secara saintifik membantu kecerdasan otak. 

IBU MENGANDUNG pun sangat sesuai tau ambil OmegaGuard ni selepas pregnant 4 bulan ke atas. DHA memang baik untuk perkembangan otak dan mata baby dalam kandungan.

Untuk IBU MENYUSU macam Maria pula, di samping dapat bekalkan khasiat DHA untuk baby, dapat bonus badan slim juga tauu. Hihihi.. Ini kerana OmegaGuard terbukti membantu membakar lemak dalam badan.



Selain tu, Omega-3 Fatty Acids juga membantu merendahkan paras cholesterol dalam badan, memelihara paras tekanan darah normal dan membantu kesihatan jantung.

Jadi Maria pun suruh Firdaus makan untuk kesihatan jangka panjang, dan untuk menghilangkan mana-mana bahagian lemak yang ada.

Syukur Alhamdulillah, kesimpulannya OmegaGuard ni memang sangat serasi dengan kami seisi keluarga. Memang berbaloi-baloi sebab satu family dari kanak-kanak 2 tahun dan ke atas, semua boleh makan.

Semoga dengan usaha ini, Allah akan mengekalkan nikmat kesihatan untuk kami semua. Amin.

Thanks for reading! :)

****** PROMOSI MAY 2015!! *****

***** PAKEJ OMEGAGUARD BUY 6 FREE 1!! ****

1. *FREE* Keahlian Shaklee (Bernilai RM69)
2. *FREE* Vita-Lea Multivitamin (Bernilai RM94)
3. CASH BONUS (Bernilai RM30+)

Jumlah Penjimatan hampir RM200!!



Hubungi Maria untuk dapatkan penjimatan berganda ya!!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

2 ulasan:

  1. Omega ni memang elok untuk perkembanfan otak...aish...

    BalasPadam
  2. husbang sy juga consume omega..alhamdullillah dah lost 5 kg..sy jd follower blog awak..jd follower blog sy pulak ye...sy juga dah jd SID Shaklee..

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top