Assalamualaikum,

Sejak dilancarkan EBOOK ini semalam, sambutan yang diberikan amat memberangsangkan.

Terima kasih kepada anda yang memberi sokongan kepada kami, sama ada anda beli, atau tak beli tapi tekan LIKE button pun saya dah syukur Alhamdulillah.

Saya just nak share dengan para pembaca mengenai apa yang berlaku sepanjang proses pelancaran EBOOK ini semalam.

1) Pukul 7.30 pagi EBOOK ini dilancarkan, Order pertama masuk sekitar jam 8.00 pagi. Dan terus menerus emel kami dihujani dengan tempahan EBOOK ini. Pembelian terakhir malam tadi adalah pada jam 11.37 malam.

2) Ada customer yang salah sangka, menyangka yang saya jual ini buku fizikal. Saya ingin nyatakan sekali lagi, yang saya jual adalah EBOOK. Bukan buku fizikal. Ebook adalah buku yang boleh dibaca di komputer, di Ipad, Iphone, Smartphone dan seangkatan dengannya.





Contoh EBOOK dibuka di Ipada Mini

Ebook Kedua Di Ipad Mini


Ebook Ketiga di Ipad Mini

Maksudnya, apa yang saya jual ni adalah Electronic Book. Bukan buku fizikal. Harap lepas ni orang ramai tak tersalah faham lagi.

3) Alhamdulillah, setakat hari ini semua yang sudah membayar telah pun kami beritahu cara untuk download EBOOK ini.

4) Rata-rata pembaca yang membeli buku ini setakat hari ini, Alhamdulillah. Amat berpuas hati dengan apa yang mereka dapat.

Ini hanyalah sebahagian daripada komen-komen mereka.


Saudara Ilham


Dr Nurman Yaman, Fakulti Perubatan UKM


Dari Riza Rina dan Bekas Guru Matematik saya di MRSM Taiping, Cikgu Haleezaa

5) Ada beberapa pembeli yang tidak mahu membayar harga promosi. Sebaliknya mereka membayar harga penuh. Bila ditanya mengapa? Mereka katakan "Mereka Sanggup Bayar Mahal Untuk Dapat Ilmu Daripada EBOOK saya"

6) Semua guru yang pernah mengajar saya 'entitle' untuk dapat EBOOK ini secara PERCUMA. Tetapi ada juga yang mahu membayar kepada saya. Saya tak dapat nak menghalang sebab mereka dah masukkan dahulu, baru mereka cakap. Bila ditanya, kenapa nak bayar? Cikgu saya jawab, "Nothing in this world is free now". Tapi, saya tetap nak bagi free EBOOK ini untuk bekas guru-guru saya.

7) Ada customer yang beli bukan satu set, tetapi beli 10 set. Katanya, beliau nak sedekahkan buku ini kepada rakan-rakan dan saudara maranya yang lain. Saya bangga dengan sikap customer ini. Beliau boleh sahaja mengedarkan buku-buku ini kepada kawan-kawannya tanpa pengetahuan saya. Tetapi, beliau tak mahu ilmu yang diberikan kepada orang lain tak berkat. Allahuakbar. Semoga Allah murahkan rezeki beliau.

8) Ada seorang sahabat baik saya, saya berikan buku ini percuma kepada beliau. Nama beliau pun ada dalam buku ini. Selepas habis baca, beliau berasa seronok membaca buku ini. Beliau sendiri rasa inspired dengan kisah kejayaan saya. Terus beliau membuat dua lagi pembelian. Kali ini beliau mahu hadiahkan kepada adik angkatnya dan sepupunya yang masih belajar. Saya berasa bangga dengan beliau yang bagi saya mempunyai etika yang tinggi.

9) Lagi satu komen daripada pembaca. Dapat saja Ebook ni. Terus Print. Masa tu dia baru baca separuh daripada buku satu. Komennya, Sangat Teruja!!! Itu baru baca sikit, kalau dah baca banyak... Cam ne tu... Semoga apa yang saya baca tu terkesan dihati mereka sekeluarga.


10) Ini pula komen daripada seorang Student UNISZA.


11) Komen pembaca lagi. 
 
 

12) Sasaran saya, dalam tempoh seminggu buku ini dilancarkan. Jumlah pembaca yang membaca buku ini saya mahukan 500 orang. Saya doakan agar impian saya tercapai. Ini sebagai langkah permulaan sebelum saya memperhebatkan lagi promosi EBOOK ini.

13) Kepada kawan-kawan, saya mohon anda doakan agar EBOOK ini dapat memberi manfaat kepada lebih ramai orang lain.

14) Kepada yang masih ragu-ragu. Saya harap testimoni di atas dapat melenyapkan keraguan anda. Jika anda masih lagi was-was untuk membeli buku ini. Let us make a deal like this. "Anda beli buku ini pada harga RM30, kemudian saya berikan buku ini kepada anda. Anda baca. Jika anda berasa tidak berpuas hati dengan kandungan buku ini. Saya berbesar hati untuk memulangkan wang anda tanpa sebarang soalan. Hak anda terjamin. Saya hanya mahu anda mencuba. 

15) Berminat untuk membeli???? SILA KLIK DI SINI

Saya yakin, Insya Allah Ebook ini akan memberi manfaat kepada ramai orang. Semoga ia kekal begitu.

Wassalam

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top