Assalamualaikum,

Hari ini, saya mendapat emel dari pembaca yang mahu membeli EBOOK MOTIVASI RAHSIA KEJAYAAN PELAJAR CEMERLANG. Bukan satu yang beliau beli, tapi tiga. Beliau mahu hadiahkan EBOOK ini kepada anak-anak saudaranya.

Beliau memberitahu saya, anak saudaranya sekarang belajar di universiti. Lagi seorang akan masuk ke kolej tak lama lagi.

Beliau mahu memberi motivasi kepada anak-anak saudaranya melalui ebook yang saya tulis.

Ini jawapan ikhlas daripada saya.

1) Yakinlah, ebook ini amat baik. Insya Allah, selepas membaca ebook ini. Mereka akan berasa semangat. Mereka akan terinspirasi dengan kisah kejayaan saya. Dalam ebook ini, saya menceritakan begitu detail pengalaman hidup saya sebagai pelajar dahulu. Hampir kesemua pengalaman saya dirakamkan agar ia menjadi pengajaran kepada para pelajar hari ini.

2) 25 Tips yang saya tulis dalam Buku Rahsia Kejayaan Pelajar Cemerlang adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri. Teknik yang sama digunakan oleh abang-abang dan adik saya. Alhamdulillah, kami berempat berjaya melanjutkan pelajaran di United Kingdom dan mencapai keputusan yang cemerlang di universiti masing masing.

3) Jika anda mencari buku motivasi untuk pelajar, percayalah... Ini yang terbaik...Ini bukan saya yang kata. Ini adalah komen ikhlas dari para pembaca yang saya langsung tidak pernah mengenali mereka.

4) Tips yang saya tulis teramat praktikal. Ia merangkumi kehidupan seorang pelajar untuk berjaya di dunia dan di akhirat. Ya, dunia dan di akhirat. Saya cuba menyeimbangkan antara keperluan seorang pelajar untuk berjaya dalam kehidupan mereka, dalam masa yang sama tidak melupakan 'akhirat' mereka.

5) Terus terang saya katakan, saya dan adik beradik yang lain sudah pun berjaya dalam pelajaran kami. Kami tahu rahsia bagaimana untuk berjaya. Dan semua ini dinukilkan dalam bentuk penulisan dalam ketiga-tiga buku ini.6) Jika anda still rasa 50-50, give yourself a try. But, trust me. Anda tidak akan menyesal. Insya Allah. But, jika anda rasa kandungan buku ini masih tidak memuaskan hati anda. Saya berikan jaminan untuk anda. Wang anda akan dikembalikan.

7) Saya hanya mahu lebih ramai anak bangsa saya berjaya. Berjaya di dunia dan berjaya di akhirat.

8) Berminat untuk mendapatkan EBOOK ini, jangan berlengah lagi. Sekarang harga masih lagi RM30. Saya masih belum tahu bila harga akan dinaikkan kepada RM35.

Ambillah peluang ini. Insya Allah... Ia akan memberi manfaat kepada anak-anak anda, adik-adik anda atau anak saudara anda.

Wassalam....

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top