Assalamualaikum,

Alhamdulillah, sejak Maria berkongsi di blog ni mengenai pengalaman Maria menggunakan Shaklee semasa bersalin hari itu. Produk Shaklee memang mendapat sambutan yang amat baik.

Terutamanya Set Hamil,  Set Bersalin dan Set Menyusu. Syukur Alhamdulillah.

Tapi, Maria just nak share, sebenarnya Shaklee ada banyak lagi produk dan vitamin kesihatan yang lain. Sesuai untuk kanak-kanak, orang dewasa dan orang tua.

Kiranya produk Shaklee ni memang sangat sesuai untuk semua golongan dan seisi keluarga.



Alhamdulillah, berdasarkan feedback dari customer. Memang ramai yang sudah merasai kesannya. Mereka berpuas hati dengan set yang mereka makan.

Alhamdulillah, ramai di antara customer, bila nak buat repeat sale, mereka terus berminat untuk jadi ahli. Sama macam kes Maria dulu.

Memandangkan ramai yang bertanya Maria bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini Maria nak berkongsi dengan anda tentang bagaimana dan kebaikan menjadi ahli Shaklee.

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi Maria untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 881455 (Kam Maria Abdul Mutalib) sebagai SPONSOR.

Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus.

Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year. Boleh pakai seumur hidup.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian.

Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami Maria Firdaus' Millionaire In Shaklee (MFMS) untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan Maria, Maria akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Sebab itulah Maria rasakan, senang buat business online ni. Dengan bantuan mentor yang dah expert dan lama dalam perniagaan ni.


SELAMAT DATANG!!

Maria nak ucapkan Selamat Datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah group Maria Firdaus' Millionaire in Shaklee (MFMS)!!

HEALTHIER, WEALTHIER and HAPPIER WITH SHAKLEE!!


Lets Join Our MFMS Empire!!

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah kejayaan Master Maria menjalankan bisnes online SHAKLEE sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer walaupun bergaji RM5k sebulan. 

Kini Master Maria menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5-angka setiap bulan hanya DARI RUMAH. Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan.



Jemput tonton Our Success Journey in Shaklee, perjalanan kami sepanjang menjadi Ahli Shaklee daripada Distributor sehinggalah mencapai rank tertinggi di dalam Shaklee iaitu Master Coordinator. Semoga memberi inspirasi.. :)



Thanks for reading! :)



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

Hubungi Maria untuk:-


FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

6 comments:

  1. Saya berminat untuk buat business ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..sila berikan nama dan email address ke 019-259 2731 atau come_maria@yahoo.com. Nanti saya akan emailkan details keahlian Shaklee. Thanks! :)

      Delete
  2. Saya berminat nak jadi ahli shaklee, bagaimana caranyer ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh..sila berikan nama dan email address ke 019-259 2731 atau come_maria@yahoo.com. Nanti saya akan emailkan details keahlian Shaklee. Thanks! :)

      Delete
  3. Assalamualikum kak maria. saya berminat untuk menjadi ahli. tapi saya tak penah pakai pun produk nie. just berminat nak start bussines.

    ReplyDelete
  4. best sangat jadi ahli shaklee..
    banyak manfaanya

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top