By : Kam Maria Abdul Mutalib

"Bila Fawwaz nak ada adik?" 😁

#MyShakleeBaby Fawwaz ni memang paling manja, dah nak masuk 4 tahun tapi kalau tidur mesti nak atas lengan Ummi. Dalam kereta ke atas katil, sama je.

So bila si kecik dah besar, soalan biasa orang tanya, bila nak ada adik?

Jawapannya, Ummi nak rehat dulu lah hihi. ☺️

Alhamdulillah, since 2009, diberi rezeki pregnant Farees + menyusu 2 tahun + pregnant Fateh + menyusu 2 tahun + pregnant Fawwaz + menyusu 3 tahun.

Pejam celik dah 10 tahun dah tak berhenti pregnant & menyusu haha.

So sekarang Fawwaz dah stop menyusu, bagi can Ummi rehat dulu ya.

InsyaAllah later kalau tiba-tiba rasa nak tambah lagi dan Allah nak bagi rezeki, semoga diberikan yang terbaik . Amin.

Actually, sepanjang pregnant & menyusu, semua nutrisi dalam badan ibu akan disalur ke baby.

Itulah punca ibu-ibu mudah LETIH, kulit KUSAM, nampak lebih TUA kalau tak cukup nutrisi.

Sebab tu lah saya amalkan vitamin SHAKLEE setiap hari sejak 7 tahun lepas untuk keperluan nutrisi harian.

Nak handle boboiboy kuasa 3 yang aktif semuanya memang mencabar 😆

Ada anak ramai memang bagus, tapi keperluan kesihatan FIZIKAL, MENTAL & EMOSI ibu pun kena jaga elok-elok. Barulah ibu boleh jaga family dengan baik kan.

Jom ibu-ibu yang nak tingkatkan kesihatan, boost energy, nak susu banyak, nak cantik kulit, nak awet muda, nak kurangkan stress boleh contact saya untuk best consultation on Shaklee products yang sesuai ya. 😍

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top