By : Mohd Firdaus Mat Saad

Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua ke dalam syurga tanpa dihisab. Amin.

Main Layang Layang Dengan Anak

Waktu cuti sekolah ni, bila petang-petang ada waktu lapang, saya akan bawa anak-anak naik motor, pusing-pusing kampung.

Then bolehlah main layang-layang ngan anak. Anak anak ni kena ajar gak dia main di luar rumah. 

Jangan asyik main game atau gadjet dalam rumah jer. 


Layang Layang Spongebob 


Boleh ke tu Fateh.....


Well done.

Anak Anak akan membesar dengan cepat.

Pada waktu kecil bermainlah dgn mereka.

Bila mereka dah besar. Berkawan lah dengan mereka.

Bersyukurlah dgn anak yg Allah kurniakan. Sebab ramai orang yg nak anak tapi Allah belum kurniakan.

Anak kita amanah kita. Sekadar perkongsian ringkas. 

Wassalam.

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top