Assalamualaikum,

Saya doakan, anda yang menziarahi blog ini akan dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan anda semua ke dalam syurga tanpa dihisab.

Progress Buat Rumah


Semua tiles dah siap dipasang tingkat atas. Tingkat bawah ni ada sket saja lagi yang belum siap. Dalam 2 hari boleh siap Insya Allah.


Nak pilih warna cat di luar rumah. Rumah saya nanti akan warna coklat dan putih di luar. So, bukan senang nak cari yang coklat tu. Rasa macam nak menangis pun ada. Kena beli banyak cat yang 1 liter tu then try. Setelah di cuba, ditengok betul betul warna yang menjadi pilihan adalah Nombor 6.


ID hantar gambar salah satu bilik


Macam cantik jer kan. So lulus lah kiranya.

Nanti saya update gambar gambar lain pulak ok.

Wassalam.

Mohd Firdaus
Motivating And Inspiring Others

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top