Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Semoga Allah memasukkan kita semua kedalam syurga tanpa dihisab.

Kisah Kak Asmah

Kisahnya macam ni, akak ni join Program Now Everyone Can Kurus yang kami anjurkan.

Dalam tempoh 2 bulan, akak ni turun 6.5kg.

Memang lah tak banyakkan.

Tapi, tahukah anda, 6.5kg sebenarnya boleh beri kesan yang banyak kepada fizikal anda.

Ini buktinya.


Setelah 14tahun berkahwin, akhirnya Puan Asmah, dari Johor dapat menyarung kembali baju sewaktu zaman pengantin baru beliau suatu ketika dulu.

Sangat-sangat berbeza kan, dari segi penampilan dan keyakinan diri sebelum dan selepas.

Cam anak dara, pulak bila dah terkurus nie. Jelas terpancar seri wajah pengantin Kak Asmah.

Ada ke yang nak jadi pengantin baru semula?

Jom! daftar NECK Batch 17 sekarang!!

Masih sempat untuk turunkan 5kg di bulan puasa nie.

Jom! Jom! hubungi kami Whatsapp Maria di 019-2592731

Copppp !!!

Kita tengok gambar suami beliau pulak


Tak der la banyak sangat suami dia turun, in total 16.3kg jer. Boleh la setakat nak hilangkan one pack kat depan tu kan.

Semoga kisah ini memberi motivasi kepada anda juga untuk kurus dan sihat.

Wassalam.

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top