By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Terima kasih kerana sudi melawat blog kami. Maria doakan anda semua sentiasa dilimpahi rahmat, kaya & Berjaya di dunia & akhirat.

Ini adalah sambungan daripada entry sebelum ini:-

SHAKLEE AWARDS DAY 2015!! - PART 1




 2nd day of National Conference Day. Harini ada 1 lagi award untuk kami terima. So kita pakai theme Merah Hitam gitu.  



 My sister Kam Haryatie pun akan terima award lagi harini.  



Syukur Alhamdulillah, walaupun dah sarat pregnant 9 bulan, Maria masih kekal cergas bertenaga. Inilah berkat ambil Set Ibu Hamil Shaklee (Sila click untuk info).
Memang banyak berjalan masa kat event ni. Yelah, dewan tu punyalah besar. Nak ke toilet pun jauh. Hehe. Terpaksa Mak Yong exercise banyak masa ni.


At the Wall of Fame.


Next, masa untuk naik pentas untuk Award seterusnya. 


Beratur dulu..


On the stage.


Leadership Consistency Master Coordinator Award. Sempena kejayaan kami kekal effective sebagai Master Coordinator setiap bulan sepanjang cycle lepas. Alhamdulillah.


The trophy.


Kak Lang on stage.
Ini pula barisan leaders dalam Maria Firdaus Empire yang berjaya dapat award juga pada hari ni. Congratulations to all of you!!
Bersama one of my mentor, Master Ira dan my MFMS team.



Berakhir sudah National Conference 2015 ini.
InsyaAllah, National Conference 2016 akan diadakan di Sunway Pyramid Convention Centre pula. Misi kami sekarang nak bawa lebih ramai ahli Empayar Maria Firdaus berjaya naik ke pentas untuk ambil Awards tahun depan pula. Jumpa di sana ya!!


Alhamdulillah, inilah awards untuk tahun ini. Sujud syukur kepada Allah atas kejayaan demi kejayaan yang kami capai.
Sememangnya tiada perkara yang mustahil jika kita berusaha bersungguh-sungguh dan meletakkan sepenuh pergantungan hanya kepada Allah.
Bisnes pasti ada cabarannya. Kami sendiri pun mengalami jatuh bangun dalam bisnes. Ia perkara biasa.
Percayalah, hanya orang yang KONSISTEN berusaha dan tidak putus asa saja yang akan bangkit kembali jika terjatuh dan berjaya menempuh segala cabaran dalam bisnes.
Allah melarang kita berputus asa dari rahmat-Nya. Jadi yakinlah, walau apa pun dugaan, kejayaan akan datang kepada mereka yang berusaha dengan ilmu dan tindakan yang betul.
InsyaAllah, kami sedia membantu mereka yang MAHU membantu diri mereka sendiri ke arah hidup yang lebih baik.
Kami doakan anda semua kaya, berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat.
Thanks for reading! :)
 Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-
FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)
DOWNLOAD EBOOK PERCUMA DI SINI!!

 Mengisahkan kejayaan Maria terpaksa berhenti kerja sebagai Engineer berpendapatan RM5k, selepas 6 bulan buat bisnes. Kini Maria Menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) Dan Menjana Pendapatan 5 Angka Sebulan Hanya Dari Rumah. Semoga Bermanfaat...



0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top