Assalamualaikum,

Semoga semua pembaca Mariafirdaus.com.my dirahmati Allah. 

Ingat tak pada 13 Mac yang lalu, kami ada dapat jemputan untuk memberi Success Sharing di Shaklee Chinese New Year Celebration di Penang? 

Anda boleh baca entry nya DI SINI. 

Actually, lepas je habis program CNY tu, kami sampai ke rumah di Parit Buntar dalam pukul 12 tengah malam. 

Then pukul 4.30 pagi esoknya, kami terus bergerak ke KL untuk join program Offline Coaching bersama team besar kami Great Leaders Circle (GLC) di bawah naungan mentor kami Presidential Master Laila. 

Nak kata penat tu memanglah penat sebab tak cukup tidur. Sempat tidur 2 jam je sebelum dah kena bangun balik. 

Tapi demi memenuhi undangan untuk buat sharing di Shaklee CNY, dan juga semangat nak jumpa dengan anak didik Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) dalam coaching di KL, kami dapat mengatasi segala kepenatan. 

Lagipun, vitamin Shaklee kan ada, so boleh lah kami sentiasa cergas, ceria, bertenaga...Hehe..


OFFLINE COACHING DI KUALA LUMPUR

Alhamdulillah, Mac 2015 ini adalah New Cycle Year untuk Shaklee. 

Jadi kami para Masters di bawah team PM Laila mengadakan perjumpaan bersama ahli-ahli MFMS dan GLC yang lain. 

Ia bertujuan untuk membantu para usahawan Shaklee dalam team besar kami yang serius nak berjaya dalam bisnes. 

Nak berjaya, WAJIB ADA ILMU dan MENTOR. Jadi sesiapa yang join our MFMS team, ilmu tu ada di mana-mana, Offline ada, Online pun ada. 

Pilih je nak belajar yang mana. Dah dapat ilmu tu, kenalah BERTINDAK kan. Barulah boleh BERJAYA. InsyaAllah :)



With my beloved MFMS Team members..


Para peserta khusyuk membuat assigment di dalam kelas. 


Muka tak cukup tidur, tapi tetap ceriaaa... ;)


Selain coaching, kami juga buat demonstrasi produk. My sister Kam Haryatie sedang demonstrasi lemak teremulsi menggunakan Lecithin Shaklee. Biasanya bila kita letakkan minyak di dalam air, ia akan bergumpal dan takkan bercampur dengan air kan. 


Tapi bila kita campurkan Lecithin dalam campuran minyak dan air, minyak tu teremulsi dan boleh dipecahkan. Sebab tu lah Lecithin adalah sebahagian daripada Set Slimming Shaklee. 

Ia berfungsi memecahkan lemak dalam makanan yang kita baru makan, supaya ia mudah dikeluarkan melalui najis dan tidak menjadi lemak tepu dalam badan kita. Haa..best kan. 

Ada beberapa lagi demonstrasi product yang kami adakan macam Vitamin C dan Vitalea. 


Maria ada juga buat sharing, tapi takde gambar pula. Huhu..Seterusnya, sessi sharing dari Master Firdaus.


Sessi sharing dari mentor kami, Presidential Master Laila. 


Ini gambar Maria at 6th months pregnant. Sorang makin kurus, sorang makin bam-bam. Hihi..takpe2. Tunggulah lepas bersalin nanti confirm boleh kurus balik macam anak dara, walaupun dah anak 3!! 

Yelah, Shaklee kan ada Set Breastfeeding + Set Slimming terbaik untuk para ibu. Dah terbukti berkesan untuk ramai ibu-ibu kekal langsing dan menawan. So takyah risau berat naik masa pregnant ni. Hehe..


With my beloved mentors, Master Hafsah & Master Laila. All of us are X-ENGINEERS. 
Alhamdulillah, we are now proud WORKING-AT-HOME-MOM with Shaklee! :)


With my beloved team members.. Anda kaya dan berjaya!!

Alhamdulillah, selesai juga program yang happening ni. Mudah-mudahan ia dapat membantu para peserta yang hadir untuk lebih mendalami ilmu bisnes Shaklee. 

Nak berjaya? Sila dapatkan ilmu dan ikuti cara mentor yang dah berjaya. InsyaAllah, kita juga boleh berjaya seperti mereka!!

Thanks for reading!! :)

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, Whats

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top