Assalamualaikum,



Erti Hidup Pada Memberi

Untuk makluman anda, salah satu matlamat dan impian saya adalah untuk menambah nilai hidup ramai orang lain. Jika boleh, saya nak bantu seramai mungkin untuk sama sama berubah ke arah hidup yang luar biasa.

Syukur, hari ini Allah banyak memberi kejayaan kepada saya.

Saya rasa, saya bertanggung jawab untuk membantu lebih ramai orang lain untuk turut berjaya macam saya.

Syukur Pada Mu Ya Allah

Saya bersyukur kepada Allah, hari ini saya dan Maria telah pun menjadi Master Coordinator bersama Shaklee.

Lebih membanggakan saya, kami berjaya menjadi Master Coordinator dari tangga Supervisor dalam tempoh 9 bulan.

Ramai yang bertanya saya, bagaimana kami berjaya dengan pantas.

Sejujurnya, terus terang saya katakan. Di samping menggunakan teknik marketing yang betul, saya juga mengamalkan teknik teknik yang terdapat di dalam Law Of Universal Attraction ( LUA ) dan juga Neuro Linguistic Programming.

Saya sudah pun membelanjakan ribuan ringgit semata mata untuk belajar ilmu ilmu ini. Bagi saya, ilmu ini sangat bagus untuk kita semua pelajari. Kebanyakannya saya belajar dari Dr Azizan Osman.
Namun saya sedar, kelas Dr Azizan agak mahal. Tak ramai yang mampu untuk hadir ke kelas ini.

Allah Temukan Dengan Tuan Zuhairi

Alhamdulillah, baru baru ini saya berjumpa dengan insan yang sangat hebat iaitu Tuan Zuhairi Nopiah. Beliau selalu memberi ceramah mengenai LUA dan NLP.

Selepas mendengar preview daripada beliau, saya rasakan beliau adalah insan yang terbaik untuk membantu saya bagi menerangkan kepada anda bagaimana kita mahu membuatkan rezeki datang menjemput kita.

Bagaimana menarik kekayaan dan kejayaan agar sentiasa bersama kita.

Insya Allah, beliau juga akan berkongsi dengan kita semua bagaimana membuatkan 'customer' kita 'terpaksa' membeli dengan kita melalui teknik teknik yang sangat berkesan.

Insya Allah, jika didalami ilmu ini. Ia akan memudahkan kita untuk 'mempengaruhi' minda orang lain untuk mengikut cakap kita.

Untuk pengetahuan anda, semua pemimpin terkemuka di dunia WAJIB mempelajari ilmu ini.

Bagi saya, ilmu ilmu ini sangat sangat bagus untuk anda semua pelajari.

Percayalah, jika anda memahami apa yang terdapat di dalam LUA dan NLP. Insya Allah hidup anda akan menjadi lebih mudah.

Ibaratnya, jika anda nak naik ke tingkat 4. Orang lain akan menaiki menggunakan tangga. Tetapi orang yang memahami konsep LUA dan NLP akan menggunakan LIF.

Namun, harus diingat semua ini berlaku dengan izin Allah juga.

Saya nak sangat lebih ramai orang lain faham konsep LUA & NLP ini.  Bagi saya, ilmu ini sangat mahal.

Contoh NLP yang telah saya gunakan :

"Saya nak beli satu produk, harga RM20,000. Saya dapat tawarkan sehingga menjadi RM9,500. Tetapi, produk yang sama dari penjual yang sama. Orang lain tawar hanya sehingga RM18,000"

Untuk mendalami ilmu ini, anda kena memahami LUA & NLP.

Insya Allah, saya berhasrat untuk menganjurkan Seminar 2 hari yang akan diadakan untuk memberi penerangan kepada anda Konsep Law Of Universal Attraction & Neuro Linguistic Programming oleh Tuan Zuhairi Nopiah..

Detail Program Adalah Seperti Berikut :

1. Tarikh : 19 & 20 April 2014 ( Sabtu & Ahad)
2. Masa : 8.30 pagi - 5.00 petang
3. Tempat : Bilik Tun Rahah, Menara Yayasan Tun Razak,Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur
4. Kos : RM 80 seorang ( 2 Hari - Termasuk Lunch ) Anak Percuma

* Untuk makluman anda total kos untuk keseluruhan program ini adalah melebihi RM10,000. Segala lebihan perbelanjaan akan ditanggung oleh saya dan sahabat saya.
* Kami sanggup lakukan ini sebab kami faham, mungkin ini 'pencen' kubur buat kami nanti.

Berminat Untuk Menyertai Program Ini :

Sila hubungi Marina di Talian : 012-304 0584 (SMS, WhatsApp, Telegram)

Sila berikan detail berikut:-
1. Nama:
2. IC:
3. No Hp:
4. Email:
5. Jumlah dewasa:
6. Jumlah anak < 7 tahun
7. Jumlah anak > 7 tahun


Semoga ilmu yang anda pelajari akan dapat mengubah hidup anda ke arah yang lebih baik.

Namun, program ini hanyalah untuk Anak Didik Saya di dalam Shaklee.

If you are really interested to join this seminar, anda boleh register menjadi ahli Shaklee di bawah group MARIA FIRDAUS' MILLIONAIRES IN SHAKLEE (MFMS) kami.

Bayaran pendaftaran keahlian Shaklee hanyalah RM75. Terdapat juga pilihan untuk mendapat keahlian percuma.

Anda boleh hubungi MARIA atau mana-mana AHLI BERDAFTAR di bawah MFMS untuk maklumat lanjut tentang keahlian Shaklee.

Yang lebih best, selepas ini anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Secret Group MFMS yang exclusive. Dalam group itu, saya mendedahkan pelbagai teknik marketing yang anda boleh gunakan untuk menjalankan perniagaan Shaklee tanpa anda perlu mencari pelanggan. Tetapi, pelanggan yang akan datang mencari anda.

Untuk info lanjut tentang keahlian Shaklee sila lawati : KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE!!

Semoga anda akan belajar ilmu yang bermanfaat nanti.

Mohd Firdaus Mat Saad 
"Erti Bersyukur Pada Memberi"

Jika Anda Rasa Posting Ini Bermanfaat, Mohon Anda LIKE Status Ini Di Bawah. Semoga Ia Dapat Memberi Manfaat Kepada Rakan Anda Yang Lain.

3 ulasan:

  1. Terima kasih Tuan Firdaus yang bijaksana, alhamdulillah! :)

    BalasPadam
  2. :'( da semangat kobar2 dah nk call....tetibe utk shaklee je...huuuuu T_T

    BalasPadam

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top