Assalamualaikum,

Hari ini, saya just nak share dengan anda testimoni salah seorang pembaca yang telah membaca EBOOK RAHSIA KEJAYAAN PELAJAR CEMERLANG.

Semasa saya tulis buku ini, saya rasa sangsi adakah apa yang saya tulis ini dapat diterima oleh orang ramai? Adakah ia cukup bagus untuk memberi manfaat kepada orang lain.

Namun, perasaan ini berubah selepasa saya memberi 20 orang sahabat saya untuk 'review' EBOOK saya ini. Respond daripada mereka amat amat positif.

Tapi, ini agak 'biased'. Mereka komen dalam keadaan mereka mengenali saya. 

Tetapi, selepas dilancarkan EBOOK ini di sini, syukur sangat sangat. Terlalu banyak testimoni yang saya peroleh daripada mereka yang tidak saya kenali. Mereka hanyak kenal saya melalui facebook dan blog sahaja. Saya tidak pernah bertemu dengan mereka.

FYI, ini adalah EBOOK. So, mereka yang membelinya boleh membaca di Iphone, Ipad, Laptop, dan Komputer.

 Boleh baca di Iphone

 Lepas beli, anda boleh kongsi EBOOK ini dengan anak anak/ adik adik anda.

Amat clear baca dalam Iphone. Kalau di Ipad dan Laptop. Lebih lebih la clear.

Ini adalah testimoni terbaru yang saya terima daripada pembaca EBOOK ini. Saya kongsi dengan anda sebab saya mahu meyakinkan anda. Bahawa EBOOK ini teramat bagus untuk manfaat anak-anak / adik adik anda.

In fact, ramai yang argue dengan saya. Kenapa jual harga RM30. Murah sangat. Kualiti kandungan EBOOK ini boleh di'jual' pada harga RM50. Saya jual murah sebab saya nak lebih ramai yang dapat manfaat daripada EBOOK ini.

Ini adalah komen daripada pembaca EBOOK ini. Beliau adalah pelajar universiti. Beliau membaca EBOOK ini selepas dicadangkan oleh sahabatnya yang telah membaca EBOOK ini. Pada mulanya, beliau macam tak mahu kerana merasakan EBOOK ini sama macam buku buku motivasi yang lain.

Tapi, selepas membacanya. Beliau merasai keluar biasaan kualiti EBOOK ini.

Jom baca, apa beliau kata mengenai ebook saya ini:


"First, bila saya mula nak baca, saya baca komen2 pembaca dulu. Bila saya baca komen2 mereka yang mengatakan ebook en.firdaus ini best, luar biasa dll, terdetik soalan dalam hati saya “ betul ke best, kan banyak je buku motivasi lain yang lagi hebat dan best “.

Persoalan yang timbul membuatkan saya ingin terus membaca selanjutnya, bila saya baca dan baca, saya tak boleh nak berhenti 

sebab ingin tahu apa seterusnya, apa seterusnya pula..

saya terus baca sampai bulu roma saya meremang, air mata menitis. Bulu roma meremang sebab saya dapat rasakan yang en. Firdaus memang tulis dari hati en.firdaus dengan niat yang murni untuk membantu orang ramai., 


timbul satu rasa semangat dalam diri saya untuk berubah lagi baik. saya baca sehingga saya menangis, menangis sebab saya kagum, sebab betul2 memberi kesedaran kepada saya, memang betul2 terkena dengan saya. 

Semua yang ada dalam buku ini memang betul2 memberi saya satu suntikan dan aura yang luar biasa, jalan pernceritaan yang santai dan bersahaja namun penuh dengan motivasi . sejujurnya, memang saya akui , bagi saya ebook en.firdaus ini memang lain dr yang lain. Luar biasa dan sgt2 awesome! 

Menitis air mata saya sebab saya sangat2 bersykur pada ALLAH sebab memberi saya peluang untuk membaca ebook ini. ALLAH memberi saya petunjuk dan peluang lagi pada saya untuk berubah. Terima kasih banyak en.firdaus. terima kasih banyak2. Saya akan buat dan praktiskan semua tips2 yang ada dalam ebook ini dalam hidup saya. Malah ada yang saya dah start buat! Alhamdulillah. Syukur Ya ALLAH. Semangat saya semakin bertambah!


Semoga ALLAH terus merahmati dan memberkati hidup en.firdaus. amiin."

Sejujurnya, saya terharu dengan apa yang beliau katakan ini. Beliau sanggup PM saya di facebook. Semata mata ingin meluahkan perasaan beliau mengenai EBOOK ini kepada saya.

Ayuh, kita sama sama doakan. Agar EBOOK ini dapat memberi inspirasi dan motivasi kepada lebih ramai anak bangsa agar lebih ramai yang akan berjaya selepas ini. Semoga ramai yang mendapat manfaat daripadanya.

Wassalam

1 comments:

  1. Salam, saya memang pembaca tegar buku-buku secara konvensional dan bukan melalui media-media elektronik. Rasanya masih wujud lagi di kalangan kami pembaca setia buku yg boleh dipegang dan dibawa ke mana-mana. Harap pertimbangkan menerbitkan buku-buku saudara, InsyaAllah saya antara orang pertama yang akan membelinya.

    ReplyDelete

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top