Assalamualaikum,

Kami doakan para pembaca blog Mariafirdaus.com.my sentiasa dalam rahmat Allah.

Baru-baru ni terjumpa artikel ni dalam Facebook. Tak pasti siapa yang tulis, tapi point-point dalam artikel ni sangat lah related dengan kehidupan seharian.

7 SEBAB HILANGNYA REZEKI SUAMI, ISTERI DAN KELUARGA. 

Kadang-kadang kita tak perasan pun kita ada buat benda-benda ni kat suami / isteri / anak-anak kan. 😂😂😂

Dan mungkin jugak apa yang kita buat tu lah yang selama ni menghalang rezeki kita dan keluarga.

Jom sama-sama kita muhasabah diri. 💜

Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita, dan limpahkan rezeki yang halal dan berkat untuk kita semua. Amin.


Jika anda rasa artikel ini bermanfaat, mohon share link ini dengan rakan-rakan yang lain. Terima kasih. 

Maria Firdaus
Motivating & Inspiring Others
www.mariafirdaus.com.my

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top