Assalamualaikum,
 
Dalam 2-3 minggu yang lepas. Saya ada buat satu entri mengenai Kursus Berani Berniaga 2013 yang dianjurkan oleh Dr Azizan Osman. Sila Baca Di Sini
 
Sekarang, Kursus Kursus percuma ini sedang berlangsung di seluruh negara.
 
Saya menyeru kepada anda, para pembaca blog ini untuk lapangkan masa anda. Hadirkan diri anda ke kursus ini. Ia 100% percuma.
 

Fast Action Fast Result


Kursus Sedang Berlangsung Diseluruh Negara

 
Bagaimana Membina Perniagaan Yang Berjaya Dengan Pantas
 
Terus terang saya katakan, dah ramai yang berubah kehidupan mereka selepas menghadiri kursus yang dianjurkan sebelum ini.
 
Maria yang dulu langsung tidak minat untuk berniaga. Selepas menghadiri satu kursus Dr Azizan, Maria baru 'tersedar' dan baru mula nak berniaga. Alhamdulillah.
 
Bagi anda di luar sana yang 'hati keras' untuk berniaga. Cubalah hadirkan diri anda ke kursus ini. Ia 100% percuma. You got nothing to loose.
 
Jika anda nak daftar, anda boleh daftar DI SINI. Bawalah keluarga anda, nenek anda, kawan anda dan semua orang kampung kawasan anda. Daftar cepat. Kerana tempat terhad.
 
Kursus ini akan diadakan sepanjang hari. Dari awal pagi sampai petang. Bayangkan betapa banyak ilmu yang anda akan belajar secara percuma. Pasti sedikit sebanyak akan membantu hidup anda selepas ini.
 
Makluman, selepas menghadiri kursus asas ini, anda akan ditawarkan kursus advance. Kursus advance ini akan diadakan di Kuala Lumpur. Dan kursus ini akan dikenakan bayaran. Anda boleh pilih untuk daftar atau tidak yang berbayar ini. Tiada siapa yang akan paksa anda.
 
Saya teringat kisah saya berjumpa dengan seorang pembaca blog ini yang ucapkan terima kasih kepada saya kerana suruh datang kursus Dr Azizan sebelum ini. Beliau mengatakan hidup beliau sudah berubah selepas menghadiri kursus Dr Azizan. Alhamdulillah. Saya sangat gembira.
 
Insya Allah. Bagi mereka yang mendaftar di Seberang Jaya, 6 April ini. Kita jumpa di sana.
 
Semoga semakin ramai pembaca blog ini yang akan terus maju dalam lapangan hidup masing masing.
 
Wassalam.

Testimoni Bekas Peserta Kursus

Assalamualaikum w.b.t.

Saya lahir dalam keluarga sederhana. Ayah saya pernah bekerja dengan kerajaan dan kemudian terlibat dengan bisnes. Ayah saya pernah ditipu dan jatuh seketika dalam perniagaan.

Selepas saya menghabiskan Degree, saya ditawarkan untuk menyambung pengajian dalam bidang kedoktoran di luar negara. Namun, saya terpaksa menolaknya kerana jauh di lubuk hati saya meminati bidang bisnes. Saya pernah bekerja sebagai pensyarah IPT dan menceburkan diri dalam bisnes tanpa ada ilmu, mentor & sistem. Akibatnya, saya terpaksa menanggung kerugian yang banyak. Namun, saya tidak berputus asa dan terus melibatkan diri dalam bidang bisnes.

Sebelum ini saya sering mendengar pelbagai cakap-cakap orang tentang Dr Azizan. Untuk mengetahuinya sendiri saya dan kawan saya telah hadir ke Seminar Marketing Power.

Kesannya, kami dengan BERANInya telah menguatkan keyakinan untuk mendaftar AMP. Pada awalnya kedengaran seperti mahal, tapi setelah berada dalam program, terasa sangat berbaloi-baloi dengan pelaburan tersebut.
Dalam AMP, kami ditekankan tentang kepentingan dari segi niat untuk membantu menambah nilai dalam kehidupan orang lain yang banyak mengubah persepsi saya selama ini. Selain itu kepentingan menetapankan matlamat, strategi pemasaran saya makin kukuh dan lurus. Lebih daripada 400 strategi yang dipelajari. Tetapi, cukup-cukup sudah..Cukup ambil tindakan terhadap beberapa strategi, hasilnya amat ketara. Di tambah pula berjumpa dengan anak-anak murid DAO yang telah berjaya meningkatkan motivasi dan keyakinan saya untuk berjaya.

Selepas AMP, akibatnya, bisnes menjadi ‘huru-hara’ sehingga berkali ganda. Famili dalam syarikat kami bertambah dan kini saya kini tidak lagi berasa ragu-ragu atau kurang yakin apabila ingin membuat keputusan yang positif dalam hidup. Ditambah pula dengan IMKK baru-baru ini dapat membantu saya membersihkan sisa-sisa 'kolam' dalam diri. Kaya bukan sekadar harta tetapi kaya Emotional & Spiritual. Perhubungan dengan keluarga dan rakan-rakan makin rapat. Paling best, saya amat BERSYUKUR apabila dapat membantu ramai klien-klien saya menikmati pembelajaran tuisyen dan mengaji dirumah dengan LEBIH FOKUS, MUDAH, SELESA, FLEKSIBEL & EFEKTIF melalui perkhidmatan Home Tuition & Quranic Home Based.

Selain itu, melalui program-program kami , juga kami bersyukur dapat membantu menambah nilai dalam kehidupan diri sendiri dan orang lain dan itulah perjuangan kami warga INFITAH TRAINING & CONSULTANCY .

Alhamdulillah syukur pada Allah yang Maha Pemberi Rezeki. Terima kasih dan tahniah pada Sifu DAO yang mencurahkan ELMU dan pengalaman serta warga Richworks yang bertungkus-lumus membantu orang lain. Teruskan perjuangan ini lillhi ta'ala. Saya amat menyokongnya.

Pada sahabat-sahabat usahawan, marketing adalah nadi bisnes, usah risau melaburkan sedikit wang untuk ilmu berbanding dengan rugi berkali-kali. Jadi carilah MENTOR yang sudah berjaya dalam perniagaan.

Kami juga mengambil kesempatan ini untuk menawarkan Bengkel ‘Oh Mudahnya Tajwid’ secara PERCUMA kepada Alumni DAO. Bengkel ini juga telah membantu orang ramai mengetahui bahwa ilmu tajwid itu mudah untuk dipelajari dan diamalkan. Ia juga telah mendapat respon yang baik dari para peserta yang pernah mengikutinya.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top