CARA ORDER SHAKLEE ONLINE - HARGA TERMURAH TERUS DARI HQ!

CD Percuma - Projek Terbaru

Assalamualaikum,

Ceramah Prof Muhaya

Berapa ramai di antara kita yang pernah mendengar ceramah Prof Muhaya?

Jika anda tanya saya dua bulan lepas, saya pun hanya tahu sedikit mengenai Prof Muhaya. Dan saya sendiri tak pernah dengar ceramah beliau sebelum ini.

Saya hanya tahu Prof Muhaya seorang pakar mata di Prince Court Medical Centre.

Hinggalah satu hari, Maria memaksa saya mendengar ceramah Prof Muhaya.Maria download ceramah Prof daripada website www.ikimfm.my dan kemudian, dia masukkan dalam pen drive dan berikan kepada saya.

Dia suruh saya dengar ceramah Prof Muhaya ni dalam kereta.

Selepas Dengar

Selepas mendengar ceramah Prof Muhaya yang pertama. Saya rasa 'wowwww'.

Bagusnya ceramah prof ni. Perkongsian ilmu yang bersahaja. Secara santai dan macam bersembang dengan pendengar. Saya rasa teruja.

Saya terus mendengar ceramah ceramah yang lain yang keseluruhannya ada 23 ceramah Prof Muhaya. Semakin banyak yang saya dengar, semakin banyak yang saya belajar.

Dan saya terasa, kenapalah pada usia 31 tahun ni aku baru nak dengar benda benda macam ni.

Pengisian Prof Muhaya

Prof ada pengisian di slot Islam Itu Indah bersama IKIM FM. Dan slot mereka ini dirakam dan di letakkan di website www.ikimfm.my

Di bahagian Muat Turun Audio. Pilih LIHAT SENARAI PENUH DI SINI. Dan kemudian pilih ISLAM ITU INDAH. Prof Muhaya.

Di situ terdapat 10 ceramah terkini beliau yang diupload setiap minggu.

Anda Ada Kelapangan?

Jika anda ada kelapangan, saya cadangkan agar anda pergi ke website tu dan download semua ceramah di situ. Anda juga boleh pilih penceramah penceramah yang lain.

Anda boleh mendengar sambil anda bekerja di pejabat anda.

Atau, anda boleh dowload dan copy ke dalam pen drive dan pasangkan di kereta anda.

Insya Allah. Kereta anda akan menjadi TAMAN SYURGA semasa anda pergi dan pulang dari pejabat.

Dengarlah

Percayalah cakap saya, selepas mendengar, insya Allah kita akan mendapat konsep konsep baru dalam kehidupan kita yang selama ni kita tak pernah terfikir.

Kita akan didedahkan dengan konsep ladang pahala, jurnal kehidupan, jurnal kesyukuran, melihat yang positif, bahagia membahagiakan, budget bagus, pencen kubur, reset minda, celik mata hati, penjara kehidupan, menangani stress, sayang menyayang, erti hidup pada memberi dan seribu satu konsep lain lagi yang tak pernah kita terfikir selama ini.

Dan saya rasa, kalau anda nak dengar ceramah Prof melalui seminar yang beliau anjurkan, ia memerlukan ribuan ringgit untuk menghadiri seminar seminar ini. Yang mana, ia ada percuma sekarang ini di internet.

Dalam ceramah beliau itu, berdasarkan feedback pendengar, ramai yang telah mendapat 'hidayah' daripada Allah selepas mendengar ceramah Prof Muhaya di IKIM FM.

Ia telah merubah kehidupan ribuan orang. Alhamdulillah.

Dan saya sendiri rasa bersyukur kerana Allah menemukan saya dengan ceramah Prof Muhaya ini. Ini kerana cara pemikiran saya sendiri sudah berubah sedikit berbanding dahulu.

Pencen Kubur

Memandangkan saya rasa 'pencen kubur' saya jauh daripada mencukupi, saya terfikir untuk membuat suatu projek. Projek yang kecil, tapi saya harap ia akan kelihatan 'besar' apabila saya 'berehat' di alam kubur nanti.

Sebelum ini, saya dah maklumkan kepada para pembaca blog ini. Yang saya sedang dalam proses melaksanakan projek terbaru. Dan ini adalah projek terbaru saya.

Ceramah Prof Muhaya dah merubah cara pemikiran saya untuk menjadi hamba Allah yang lebih baik.

Jika ia mampu mengubah pemikiran saya, saya yakin ia akan mampu mengubah cara pemikiran sebahagian daripada kita. Saya mahu kita semua menjadi baik.

Prof Muhaya dalam ceramah beliau sendiri menyuruh kita mendownload ceramah ceramah di IKIM dan kemudian dengar di dalam kereta semasa perjalanan ke tempat kerja. Jadikan menuntut ilmu amalan harian kita.

Saya tahu, ada sebahagian daripada anda yang tak berapa mahir nak mendownload, kemudian nak convert format ke mp3, nak masukkan ke pen drive. Nak masukkan ke CD. Jadi, saya ingin mudahkaan anda.

Sekarang, saya sudah ada 23 ceramah Prof Muhaya dalam format mp3. Dan saya dah copy kan ceramah ini ke dalam CD. Saya baru sempat membuat salinan sebanyak 50 CD. Ini untuk peringkat percubaan. Jika mendapat sambutan, insya Allah. Saya akan fikirkan cara seterusnya untuk diperbanyakkan pengeluaran CD ini.

Setakat ini, tajuk ceramah Prof Muhaya dalam koleksi saya adalah seperti berikut:

1) Alasan Dalam Kehidupan
2) Celik Mata Reset Minda
3) Keseimbangan Dalam Kehidupan
4) Ketenangan Dalam Kehidupan
5) Mengatasi Masalah Dalam Kehidupan
6) Pandangan Positif Dalam Kehidupan
7) Penjara Kehidupan
8) Reset Minda Ibu Muda
9) Reset Minta Ibu Bapa
10) Reset Minda Keluarga
11) Reset Minda Majikan
12) Reset Minda Orang Yang Berfikir
13) Reset Minda Pekerja Hospital
14) Reset Minda Pemberi
15) Reset Minda Pencari Ilmu
16) Reset Minda Pengguna Jalan Raya
17) Reset Minda Peniaga
18) Reset Minda Penjimat
19) Reset Minda Suami
20) Reset Minda Untuk Ubah Kehidupan
21) Reset Minda Wanita
22) Takut Dalam Kehidupan
23) Tumpuan Dalam Kehidupan

Bonus Tambahan Dalam CD Ini - Ustaz Pahrol Md Juoi

24) Antara Keperluan & Tujuan Hidup
25) Harap Dan Takut Dalam Solat
26) Harga Diri
27) Kompas Kehidupan
28) Hitung Kesyukuran Bukan Kesukaran
29) Celik Mata Hati

Saya yakin, selepas anda mendengar ceramah ini. Anda akan rasa lapang. Anda akan rasa lebih positif dalam kehidupan selepas ini.


Sebelum saya buat projek ini, saya sudah meminta dua orang sahabat saya untuk mendengar ceramah Prof Muhaya ini. Dan kedua dua mereka memberi respon yang positif. Dan mereka berterima kasih kepada saya kerana memperkenalkan Prof Muhaya kepada mereka. Mereka terasa seolah olah cara pemikiran mereka perlu di'reset' semula.

CD MP3

Sekarang ini, saya ada 50 salinan CD MP3. Dalam setiap CD ini ada 29 ceramah dalam format MP3.

CD ini boleh digunakan di komputer, DVD Player dan dalam kereta anda jika ia MP3 compatible.

Saya mahu memberikan CD ini kepada anda secara percuma. Caranya begini.

1) Hanya 15 pembaca pertama yang mahu. Tulis nama anda dan alamat penuh anda di bahagian komen ini. Hanya 15 pembaca pertama yang akan mendapatnya.

Jika tak mahu tulis nama dan alamat di ruang komen, anda boleh emel saya di mfms1981@yahoo.co.uk

2) Nyatakan anda mahu 3 keping CD. Jika tidak, saya hanya akan pos 1 CD untuk anda.

3) Setiap orang yang menerima 3 keping CD. Saya mahu, anda berikan 2 keping CD lagi kepada sahabat anda atau saudara mara anda yang anda rasa anda mahu tegur mereka untuk hidup lebih islamik. Tetapi anda tak tahu nak tegur sendiri.

Ini cara yang terbaik.Berikan mereka CD ini, dan suruh mereka dengar sendiri. Insya Allah hati mereka akan terbuka untuk mendapat hidayah Allah.

3) Bagi yang ada kemampuan dan kebolehan untuk copy CD ini semula, saya rayu anda minta sekeping CD sahaja daripada saya. Ini bagi membolehkan lebih ramai mendapat manfaat daripada stok yang saya ada.

4) Bagi yang berkebolehan untuk download sendiri dari website IKIM, tolong buat sendiri. CD untuk anda ini boleh diberikan kepada orang lain.

5) Kepada para isteri, jika suami anda panas baran. Suka marah tak tentu pasal. Tak nampak hala tuju. Elok bagi dia dengar CD ni. Insya Allah. Dia akan berubah.Anda Mahu Pencen Kubur?

Saya menganggarkan kos untuk saya beli 50 CD kosong + kos pengurusan + kos pos adalah sekitar RM100. Jumlah ini amat murah. Saya sendiri rasa nak 'bolot' pencen kubur ini seorang diri.

Tapi, saya rasa apa salahnya kalau saya berkongsi dengan para pembaca blog ini. Jika ada dikalangan anda yang mahu 'pencen' kubur, untuk kita sama sama menanggung kos kos ini. Anda boleh bersama saya.

Syaratnya:-

1) Untuk peringkat awal ini, saya hanya mahu buat kutipan sebanyak RM100. (Seratus Sahaja)

2) Setiap orang yang mahu menderma, saya hadkan setiap seorang hanya boleh menderma RM5 sahaja. Saya mahu mencari 20 penderma yang berbeza. Saya mahu ramai yang dapat pencen kubur ini.Tolong jangan bank in lebih dari RM5 ke akaun saya bagi setiap seorang.

3) Anda boleh bank in ke akaun Maybank saya. MOHD FIRDAUS BIN MAT SAAD. No Akaun. 1521 1604 0160. Ingat, HANYA RM5 setiap orang. Berilah peluang kepada orang lain sama untuk buat pahala.

Pencen Kubur Berpanjangan

Kalaulah kita dikategorikan 'seorang peniaga' yang mencari pencen kubur. Bagi saya inilah peluang terbaik.

Mengapa?

Pulangannya amat lumayan dan berpanjangan.

Ini kerana kita memberikan 'ilmu yang bermanfaat' kepada orang lain.

Apabila seseorang itu menerima CD ini, dan mereka mengamalkan apa yang dia pelajari, kita akan mula mendapat 'pencen kubur' itu selagi mana dia mengamalkannya. Dan jika dia mengajar kepada orang lain pula, 'pencen kubur' kita akan terus berpanjangan. Hingga ke hari kiamat.

Sebab itulah saya rasakan, ini satu pelaburan yang bijak.

Dan jika projek ini mendapat sambutan, saya akan memikirkan cara untuk memperbanyakkan lagi kuantiti CD yang dikeluarkan.

* Saya tak mampu nak copy CD ini seorang diri. Nak copy 50 CD ini pun mengambil saya masa selama 2 hari. Itu pun menggunakan dua buah laptop.

* Kalau permintaan tinggi, saya akan menceritakan kepada anda bagaimana langkah seterusnya yang akan saya buat.

Semoga Allah memberkati usaha kita yang sedikit ini. Semoga yang sedikit ini akan kelihatan besar di akhirat kelak.

Ayuh. Saya menantikan anda memberi nama. Saya mahu anda menerima CD ini percuma.
CD Dah siap di burn. Sampul Pos Ekspress Sudah dibeli. Hanya menanti anda memberi nama kepada saya. Esok pagi, saya nak pos. Kalau boleh, tolong berikan nama anda segera.
CEPAT. HANYA 15 ORANG PERTAMA YANG MEMBERI NAMA DAN ALAMAT PENUH AKAN MENERIMA CD INI. DAN JIKA ANDA INGIN MENDERMA, HANYA RM5 SEORANG. TAK BOLEH LEBIH DARI ITU. BAGI PELUANG ORANG LAIN SAMA UNTUK BUAT PAHALA.

Wassalam

* Saya akan pos esok. Menggunakan pos ekspress. Harap anda dapat CD tu sebelum hari Rabu. Jadi, anda boleh bagi kepada sahabat dan saudara anda masa raya nanti.

COMMENTS

BLOGGER: 26
 1. Dah transfer rm 5..9/8/12..16:29:39

  ReplyDelete
 2. Saya mahu 3 cd,
  Normah abu samah, smk padang kala melor 16400 kota bharu

  ReplyDelete
 3. Okaz Bin Abdullah Husin
  Lot 1924 Taman Riong
  18500 Machang Kelantan...
  # cd Please bro...

  ReplyDelete
 4. Salam Tn Hj, akak nak.. he.he.
  tlg pos 3 CD.

  Husnidar Husain
  9 Lorong Seri Impian 1/9, taman seri impian, 14000 Bukit mertajam, BM.

  tq.

  ReplyDelete
 5. pembetulan add:

  9 lorong seri impian 1/2, taman seri impian, 14000, bukit mertajam.

  -k husnidar-

  ReplyDelete
 6. saya mahu 1 cd , Shuhaib Ismail, 87,lrg sp 4, suasana permai, bandar darulaman, 06000 jitra kedah

  ReplyDelete
 7. Assalam,
  Semuga dalam rahmat Alllah.

  Plse check yout email.

  AJ

  ReplyDelete
 8. Assalamualaikum..
  Saya nak 1cd. Alamat ridzwan bin che rus, 17, jalan pinggiran saujana 2/1c, taman pinggiran saujana, 43000 kajang, selangor.

  Macam mana dengan masalah hak cipta? Insyaallah saya akan masukkan duit.

  ReplyDelete
 9. Saya nak 3 cd...

  Siriyaten binti md ali
  Monash university sunway campus
  Jalan lagoon selatan
  46150 bandar sunway
  Selangor d. Ehsan

  ReplyDelete
 10. Assalamulaikum...

  Amat berbesar hati dan teruja jika dpt memiliki cd tersebut...details as below..cukup untuk 1 cd...
  -Nur Juliana bt Mohammad Fuzi
  -812, Persiaran Utama 2/4, Taman Kulim Utama, Kulim HiTech Park, 09000 Kulim

  p/s: pass pd maria pun xpe..sy office mate maria...

  ReplyDelete
 11. Assalammualaikum.

  Boleh beri saya 3 CD? Ini alamatnya:

  Dzarifah Zulperi
  79 Jalan TPS 4/2
  Taman Pelangi Semenyih
  43500 Semenyih, Selangor.

  Suatu usaha yang signifikan! Syabas! :))

  ReplyDelete
 12. Saya Pun Mahu

  Esdani Bin Abdul Hak
  No 49, Jln Pinggiran 3/9,
  Taman Pinggiran Batu Caves,
  68100 Gombak Selangor

  ReplyDelete
 13. Assalamualaikum Tn. Haji
  Saya nak 1 cd.
  Shahrul Azlan Bin Abdul Rani
  215 felda sungai kemahal
  28320 triang pahang.
  Terima kasih bebanyak,semoga Allah sentiasa memberkati usaha Tn Hj..amin

  ReplyDelete
 14. Assalamualaikum Tn. Haji
  Saya nak 1 cd.

  Maimunah binti Ab Manaf
  Bahagian Pengurusan Sumber Manusia
  Kementerian Kerja Raya
  Tingkat 12, Blok B
  Jalan Sultan Salahuddin
  50582
  kUALA lUMPUR

  ReplyDelete
 15. Assalam, Saya nak 3 CD, Syukran

  Rosmawati Abd Rahman
  Pejabat Gabenor
  Bank Negara Malaysia
  Jalan Dato' Onn
  50480 Kuala Lumpur

  ReplyDelete
 16. Assalamualaikum
  sya nak 3 CD

  tlg kirim kan ke

  Sharani Salleh
  No.27 Jalan BAkti 52
  Taman Mutiara Rini
  81300 Skudai
  Johor DT

  ReplyDelete
 17. mohamad firdaus bakar

  A8-1 flat kampung melayu,
  11500 Ayer Itam,
  Pulau Pinang.

  ReplyDelete
 18. As salam. Saya dah trf RM5 tadi. Pls check your email. Terima kasih atas usaha anda, semoga di rahmati Allah.

  ReplyDelete
 19. masih berpeluangkah saya mendapat 1 cd.

  Mastura Ramli
  B29-2-5, Apartmen Melor
  Tmn Bukit Subang
  Seksyen U16,
  40150 Shah Alam
  Selangor

  Insya Allah saya akan buat salinan utk diagihkan kpd yg lain.


  Syabas, En Firdau memang kreatif. Alhamdulillah

  ReplyDelete
 20. Assalamu'alaikum Wrmbth,
  Tak susah pun nak dengar ni, boleh download sendiri di laman web ikim fm. Ada slot islam itu indah dan boleh dimuat turun. Rata2 radio dalam kereta sekarang kan ada usb player. Masukkan dan main saja. Lebih praktikal

  Copy paste link dibawah dan cari islam itu indah. Selamat mencuba

  http://ikimfm.my/ikimfm/index.php?option=com_content&view=article&id=55

  ReplyDelete
 21. Assalamualaikum
  saya nak 3 CD:

  Zubaidah Abd Ghani
  No 21 Persiaran Bertam 4
  Penang Golf Resort
  13200 Kepala Batas
  Penang.

  ReplyDelete
 22. minta maaf, saya lambat baca tentang pencen akhirat. Boleh kirimkan saya 3cd. saya transfer RM10.00 . RM5.00 untuk sendiri dan RM
  5.00 untuk ibu yang baru kembali kerahmatullah

  ReplyDelete
 23. Minta ma'af, saya safiah binti Hamzah baru terbaca tentang pencen akhirat ni, mohon dikirimkan 3 CD.
  Saya transfer RM10.00. RM5.00 untuk saya dan RM5.00 untuk ibu yang baru kembali kerahmatullah.Terima kasih semoga usaha anda di berkati Allah

  Safiah binti Hamzah
  34E, Susur 8, Jalan Pemuda,
  85000 Segamat, Johor.

  ReplyDelete
 24. assalamualaikum... ana nak satu cd ade stock lg ke...
  MOHD RIDZUAN BIN OSMAN, NO;63 JLN SEROJA 35 TMN SEROJA BANDAR BARU SALAK TINGGI 43900 SEPANG,SELANGOR
  terima kasih...

  ReplyDelete
 25. assalamualaikum... ade lg ke cd tu kalau ade ana nak satu...
  MOHD RIDZUAN BIN OSMAN,
  NO:63 JLN SEROJA 35 TAMAN SEROJA BANDAR BARU SALAK TINGGI
  43900 SEPANG, SELANGOR.
  sama-sama cari pencen kubur...

  ReplyDelete

Name

3C Shaklee,17,5 Sebab Perlu Kolagen,1,5 Star Trip to Bangkok,1,5 Star Trip to Italy,7,Advance Joint Health Tablet,3,Advance Marketing Power,4,Agen Banda Aceh,1,Ahli Shaklee,5,Aidilfitri,7,Aidilfitri 2020,1,Aidilfitri 2023,1,Air Kencing Kuning,1,AJHT,3,Al-Quran Tagging,1,Alahan,1,Alfafa,2,Alfalfa,1,Alfalfa Complex,1,Allergic,1,Allergy,1,Allergy Test,1,Amalan Hari Jumaat,1,AMP,5,Anak Sihat & Pintar,1,Anggur Muscadine,1,Anti Aging,2,Anti Penuaan,2,Aquaria KLCC,1,Arman Zaharil,1,Awet Muda,1,Awet Muda.,1,B-Complex,1,Baby Development Guide,1,Baby Shaklee,1,Bagaimana Memilih MInyak Ikan Omega-3 Berkualiti Tinggi,2,Bahaya Beli Shaklee di Lazada Shopee 11thStreet,1,Bahaya Painkiller,1,Bahaya Ubat Penahan Sakit,1,Banda Aceh,1,Basic H,1,Batu Maung,1,Batuk Berkahak,1,Bayi Kahak,1,Bayi Selsema,1,BComplex,1,Beauty On The Go,4,beli lampu murah,1,Berani Berniaga,2,Berpuasa dengan Shaklee,1,Beza Vivix Resv Shaklee,1,bina,1,Bina Reban,16,Birthday,1,Bisnes,3,Bisnes Online Shaklee,5,Bisnes Shaklee,33,BLNC,2,BMW,1,BMW X4,1,Bomoh Patah Selama Perak,1,BOTG by MFMS,4,Breastfed Baby,1,Breastfeeding,10,Breastfeeding Tips,16,bromo,1,Buah Pinggang Rosak,1,Buasir,1,Buat Duit Hari-Hari,3,Buat Rumah Sendiri,7,Bukit Bendera,3,Bukit Merah Laketown,1,Bukti Kajian Klinikal Shaklee,1,Busines,2,Business,48,Business Opportunity,182,Business Shaklee,19,butik feedmilk Shah Alam,2,Cameron Highlands,1,Car Bonus Shaklee,1,Car Sticker Juru,1,Cara Elak Osteoporosis,3,Cara Elak Tulang Rapuh,2,Cara Melakukan Qiamullail,3,Cara Order Shaklee Online,1,Carotomax,1,Cash Rebate,2,Cash Rebate Shaklee,2,Cegah Osteoporosis,3,CEO Shaklee,1,Ceramah Motivasi,26,Chewable Vit C,2,Cholesterol,1,Collagen,6,CoQ-Trol,3,COQ-TROL PLUS SHAKLEE,1,CoQ10,3,COQHealth,1,COQTROL Tenaga,1,Coronavirus,1,Covid19,1,Darah Tinggi,2,Delivery Servis,1,Detox Shaklee,2,Diabetes,1,Diet,1,Disneyland,1,Dr Hamid Arshat,1,Dr Zubaidi,1,Duit Raya,1,Duit Raya Awal,1,Duit Raya Shaklee,1,Dzuha,1,Ebook,11,Ebook Percuma,1,Ebook Sorry Boss Saya Terpaksa Berhenti Kerja,1,Eczema,2,Empayar Maria Firdaus,13,Energizing Soy Protein,7,EPO,1,Escape Penang,1,ESP,12,ESP Protein,2,ESP Shaklee,2,ESP Untuk Ibu Hamil,1,ESP Untuk Kurus,1,ESP Untuk Otot,1,ESP Untuk Tenaga,1,Evening Primrose Oil,1,Exclusive Dinner Jutawan Shaklee,1,Faedah Menjadi Ahli Shaklee,2,Fakta Kolagen,1,Family,119,Family Day,1,Farees,67,Fateh,8,Fawwaz,5,Feedmilk,2,feedmilk jubah menyusu popular,2,Fish Oil,1,Florida,1,Formula Mudah MESTI Kurus,8,Founder NECK,1,Free Trip Shaklee,57,Free Vitalea,1,Friends,20,Fungsi Kolagen,3,Fungsi Omegaguard,4,Gama Linoleik Acid,1,Gambar Kaabah,1,Gambar Raya,1,Garlic Complex,1,General,136,Genetically Modified Organism,1,Genset,1,GLA,1,GLA Complex,5,Global Allergy Centre,1,GMO,1,Good & Services Tax,1,Grand Canyon,1,Grand Seminar 2018,1,GST,1,Gunung Kinabalu,1,Haji Muda,3,Halal,1,Hari Raya,1,Hari Raya Dengan Shaklee,2,Hari Raya Open House,1,Helicopter Tour,1,Herb-lax,1,Hero Kiddo,1,Hiasan Dalaman,1,Hiasan Rumah,3,Holiday,3,Home And Mobile Spa,3,Home Exterior Design,1,Homestay di Desaru,1,Homestay Di Kok Lanas,1,Homestay Di Machang,1,Ibu,1,Ibu Hamil Batuk,1,Ibu Menyusu Batuk.,1,Ibu Menyusu Berpuasa,1,IF,1,ijen crate,1,IKEA Personal Shopper,1,Ikhlas,1,Immune Booster,1,Immune System,2,India,2,Indonesia,2,Insentif Shaklee,4,Inspirasi Mariafirdaus,4,Intensif Jutawan Industri,6,Interchange,1,Interior Design,1,Intermittent Fasting,5,Istanbul,2,Italy,7,Jakarta Trip,1,Jam Dinding Kaabah,1,Jamuan Aidilfitri,1,jenama baju feedmilk,2,Jom Detox,3,Jom Detox Jutawan,3,Jom Detox NECK,2,Jom Detox Now Everyone Can Kurus,2,Jom Rileks,1,JomDetox,1,Jubah Menyusu,2,Jubah Mia,2,Jubah muslimah,2,Jutawan Shaklee,1,Kaedah Merancang Semulajadi,1,Kalsium,1,Kanser,1,Kanser Kolon,1,Kanser Usus,1,kawah ijen,1,Keahlian Shaklee,4,Kebaikan Kolagen,2,Kebaikan Omegaguard,3,Kebaikan Shaklee Collagen,4,Kebaikan Susu Ibu,1,Kebaikan Vitamin E Untuk Lelaki Wanita,1,Keburukan Intermittent Fasting,1,kedai lampu murah puchong,1,Kelas Bisnes Facial,1,Kelebihan Ahli Shaklee,4,Kelebihan Shaklee,1,Kembara Sufi,9,Kembara Turki,8,Kencing Manis,1,Kepentingan Protein,1,Kepentingan Suplemen,2,Keperluan Makanan Bayi,1,Keperluan Wanita Mengandung,2,Kesan Gadjet Pada Sikap Anak-Anak,1,Kesan Kehilangan Kolagen,2,Kesan Merokok,1,Kesan Susu Ibu,1,Kesihatan Bayi,1,Kesihatan Jantung,4,Kesihatan Minda,1,Kesihatan Sendi,2,Kesihatan Tulang,3,Kesuburan Lelaki,1,Kesuburan Wanita,1,Keunikan Vivix,1,Kiriman Doa Di Depan Kaabah,1,Kisah Kejayaan Bisnes,3,Kisah Pesakit Kanser,1,Kolagen,5,Kolesterol,3,Kompilasi Info Produk Shaklee,6,Komtar,1,Komuniti Bisnes Shaklee,3,Konsultan Reban Ayam,59,Kontraktor Reban Ayam,53,Korban,1,Krabi,2,Kursus Ayam Daging,64,Kursus Dr Azizan Osman,3,Kursus Haji,2,Kursus Haji Online,1,Kursus Solat,1,Kursus Umrah,3,Kursus Umrah Online,2,Kursus Umrah Percuma,2,Kurus dan Sihat,2,Kurus Dengan Cepat,2,Kurus Sebelum Raya,1,Las Vegas,2,Lasik,2,Latest Post,1763,Lecithin,2,Legoland,1,Legoland Malaysia,1,Life Inspiration,1,Look Younger Longer,2,Los Angeles,1,Magic Aura Shaklee,1,Magnesium,1,Makan Sedap,2,Mamacilik Empire,1,Manfaat Omegaguard,3,Maria Firdaus,6,Maria Firdaus Empire,6,Maria Firdaus Kids,1,Maria Firdaus Millionaires in Shaklee,6,Maria Firdaus Mobile SPA Academy,16,Mariafirdaus,2,Mariafirdaus Baby,1,Mariafirdaus Kids,1,Mariafirdaus Travelog,68,Mariafirdaus Villa,2,Master Celebration Maria Firdaus,8,Master Coordinator Shaklee,33,Master Maria Firdaus,1,Mealshakes,6,Mengandung Semasa Umrah,1,Mercedes Benz C200,1,MFMS,5,MFMS Academy,16,MFMS Empire,61,mia jubah popular,2,Minum Susu Untuk Kalsium,1,Modify Hilux,1,Most Fantastic Millionaires in Shaklee,5,Motivasi,86,Motivasi Usahawan,3,Motivation,4,MRSM PDRM Kulim,1,MRSM Taiping,4,Multivitamin,1,Multivitamin Pertama di Dunia,1,Muscadine Grape,1,My Shaklee Effect,1,MYVI,1,Natural Skincare,1,NECK,7,Non-GMO,1,Norafizal Mat Saad,9,Now Everyone Can Kurus,54,nursingwear,2,Nutrien Untuk Tulang Kuat,2,Nutriferon,2,Nutrisi Semulajadi,1,Nutrisi Untuk Lelaki,2,Offline Coaching,2,Omega-3,7,OmegaGuard,16,Omegaguard Shaklee,1,Omegaguard Untuk Ibu Dan Bayi,2,Omegaguard Untuk Kesihatan Jantung,1,Omegaguard Untuk Kesihatan Otak,1,Omegaguard Untuk Kurus,1,Online Business,139,Organic Skincare,1,Orlando,3,Ostematrix,6,Osteporosis,2,Pakaian Menyusu,2,Panduan Didik Anak Solat,1,Panduan Perkembangan Kanak-kanak,1,Parenting,1,Parit Buntar,1,Pedoman Hidup,1,Pemilihan Soy Protein,1,Penang,4,Penang Hill,2,Pencen Kubur,20,Pengalaman Bersalin,1,Pengalaman di Gunung Kinabalu,1,Pengalaman Haji,3,Pengalaman Umrah,3,Pengedar Shaklee,2,Pengedar Shaklee Alor Setar,1,Pengedar Shaklee Bandar Darulaman,1,Pengedar Shaklee Bukit Jambul,1,Pengedar Shaklee Changloon,1,Pengedar Shaklee Jitra,1,Pengedar Shaklee Kepala Batas,1,Pengedar Shaklee Nibong Tebal,1,Pengedar Shaklee Parit Buntar,2,Penjagaan Kulit Shaklee Youth,2,Penternak Ayam Daging,62,Peranan bapa dalam penyusuan susu ibu,1,Perbezaan Ubat dan Suplement,2,Percutian Di Kashmir,2,Percutian Shaklee,6,Performance Drink,5,Perintah Kawalan Pergerakan,1,Period Pain,1,Perokok,1,Personal,1,Photoshoot,1,Phytocol-ST,2,Piramid Makanan,1,PKP,1,Polifenol,2,Politik,1,Port Dickson,1,Postnatal SPA,2,Potret Kejayaan,14,Pra Haji,7,Pregnancy Set,3,Premium Beautiful,5,Produk Shaklee,130,Produk Tradisional Bahaya,1,Projek Blog Mega Shaklee,1,Projek Buat Duit,7,Projek Buat Duit MFMS,24,Projek SPA,19,Promosi Shaklee,4,Protein Soya Terbaik,1,PT3,1,Puasa dengan Shaklee,1,Public Sharing,1,Pulau Pangkor,1,Pulau Perhentian,1,Pulau Pinang,1,Pulau Redang,1,Qiamullail,3,Rahsia Merancang Keluarga Semulajadi,1,Rahsia Pelajar Cemerlang,12,Ramadan Shaklee,2,Ramadhan,1,Ramuan Vivix,1,RAST Test,1,Raya Dengan Shaklee,1,Reban Ayam Tertutup,57,Resepi ESP,1,Resepi Sihat dan Sedap,1,Resipi Jutawan Bertaqwa,1,Restoran Pen Mutiara,1,Results SPM,1,ResV,1,ResV Shaklee,1,Reunion MRSM Taiping,1,Reverse Aging,1,Rich Dad Poor Dad,1,Roger Barnett,1,Rome,1,Rumput Sungai Buloh,1,Saintis Shaklee,1,Sakit Jantung,2,San Francisco,1,Selamberselak,2,Sembelit,1,Senggugut,1,Set Anak Pintar Sihat,1,Set Bajet Kesihatan Optimum.,1,Set Berpantang,12,Set Berpantang Shaklee,1,Set Berpuasa Shaklee,7,Set Berpuasa Shaklee Kanak-Kanak,7,Set Bersalin,11,Set Bersalin Shaklee,8,Set Bersalin Terbaik,1,Set Breasfeeding,10,Set Cantik Shaklee,1,Set Detox Shaklee,1,Set Gastrik Shaklee,1,Set Haji & Umrah,1,Set Haji Shaklee,4,Set Hamil Shaklee,2,Set Hello New You,1,Set Ibu Hamil Shaklee,3,Set Ibu Hamil/Bersalin/Menyusu,15,Set Jantung,1,Set Kanak-Kanak,8,Set Kanak-kanak Shaklee,3,Set Kecantikan,4,Set Kecantikan Shaklee,5,Set Kesihatan Lelaki Shaklee,3,Set Kesihatan Wanita Shaklee,3,Set Kesuburan,1,Set Kesuburan Shaklee,2,Set Kulit,1,Set Kulit Shaklee,1,Set Kurus,2,Set Kurus Shaklee,7,Set Lutut,1,Set Mengandung,5,Set Mengandung Shaklee,3,Set Menyusu,17,Set Menyusu Shaklee,5,Set Minda Shaklee,1,Set Puasa Shaklee,2,Set Ramadan Shaklee,3,Set Raya Shaklee,1,Set Sendi,2,Set Shaklee Untuk Pendakian,1,Set Shaklee Untuk Tenaga,1,Set Shaklee Untuk Umrah dan Haji,2,Set Sistem Imun,2,Set Slimming,1,Set Slimming Shaklee,1,Set Umrah Shaklee,5,Shaklee,73,Shaklee 5 Star Trip,1,Shaklee Awards,2,Shaklee Baby,3,Shaklee Bagan Serai,2,Shaklee Berkesan,2,Shaklee Business,50,Shaklee Business Leaders Conference,2,Shaklee Business Leaders National Conference,1,Shaklee Car Bonus Achievers,5,Shaklee Collagen Powder,7,Shaklee dan Israel,1,Shaklee dan Makanan Sunnah,1,Shaklee Difference,2,Shaklee Effects,16,Shaklee for Kids,2,Shaklee Free Trip,25,Shaklee Free Trip to Switzerland,1,Shaklee Fun Day,1,Shaklee Global Conference 2016,2,Shaklee Global Conference USA 2014,17,Shaklee Halal,2,Shaklee Incentive Trip,3,Shaklee Independent Distributor Terbaik,1,Shaklee Japan Trip,2,Shaklee Japan Trip 2017,7,Shaklee Kids,2,Shaklee Leaders,1,Shaklee Lovers,1,Shaklee Mama,4,Shaklee Murah,2,Shaklee National Conferences Award,8,Shaklee National Convention 2018,1,Shaklee Nibong Tebal,2,Shaklee Nilai,1,Shaklee Parit Buntar,2,Shaklee Product Trainer,1,Shaklee Ready Stock,1,Shaklee Rewards,64,Shaklee Selamat,3,Shaklee Semulajadi,2,Shaklee Shop,1,Shaklee Skincare,1,Shaklee Story,1,Shaklee Success Seminar 2015,1,Shaklee Terbaik,1,Shaklee Total Detox Solution,2,Shaklee Trip Cruise,1,Shaklee Trip To Langkawi,2,Shaklee Untuk Darah Tinggi,1,Shaklee Untuk Jantung,1,Shaklee untuk Jemaah Haji dan Umrah,1,Shaklee untuk Kanak-kanak,3,Shaklee USA Trip 2014,1,Shaklee USA Trip 2019,1,Shaklee Vita-E Complex,1,Shaklee Vitamin E,2,Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,11,Shaklee Youth Skincare,2,Shakleebaby,1,Shakleebaby Gentle Wash,1,Shakleebaby Massage Oil,1,Shakleebaby Soothing Lotion,1,Shopping Trip,1,Sijil Halal,1,Sistem Imun,1,SKPTM,8,SMKA Al Mashoor,1,Success Stories Shaklee,4,Success Story TWB,12,Super Star Libra Cruise,1,Supervisor Shaklee,2,Suplemen Shaklee,2,Suplemen Untuk Lelaki,2,Supplement untuk Berpuasa,1,Supplements Shaklee,2,Supplements Terbaik,2,Surabaya,1,Surah Al-Kahfi,1,Sustained Release Vit C,7,Susu Ibu,1,Susu Ibu dalam Al-Quran,1,Switzerland,2,Tahi Ayam,6,Tazkirah,173,Ternakan Ayam,344,Testimoni,5,Testimoni NECK,3,Testimoni Shaklee,1,Testimony AMP,2,Testimony ESP,1,Testimony ESP Untuk Menyusu,2,Testimony Gastrik,1,Testimony NECK,6,Testimony Set Ibu Hamil,3,Testimony Set Menyusu,3,Testimony Shaklee Set Bersalin,1,Testimony Shaklee Set Ibu Hamil,1,Testimony Shaklee Set Menyusu,2,The Gravityz,1,The Landmark Study,1,The Most Fantastic Millionaires in Shaklee Empire,1,The Shaklee Difference,1,The Walking Beauty,12,Tiket Murah Aquaria KLCC,1,Tip Tambah Susu Ibu,6,Tips Anak Pandai,1,Tips Awet Muda,2,Tips Bercuti Di Legoland,1,Tips Berhenti Merokok,2,Tips Berpuasa,2,Tips Bersalin,1,Tips Bisnes,1,Tips Business,1,Tips Cemerlang,1,Tips Elak Batuk Berkahak,1,Tips Haji,2,Tips Hamil,1,Tips Jarak Anak,1,Tips Memilih Protein,1,Tips Mudah Berpuasa Untuk Kanak-Kanak,3,Tips Mudah Menyusukan Bayi Di Tempat Awam,1,Tips Penyusuan,11,Tips Travel,1,Trampoline for kids,1,Travelog Haji,110,Travelog Istanbul,1,Travelog Shaklee Trip Italy 2015,10,Travelog Shaklee Trip Japan 2017,7,Travelog Shaklee Trip USA 2014,14,Travelog Shaklee Trip USA 2016,3,Travelog Shaklee Western Mediterranean Cruise 2018,9,Travelog Turki,9,Travelog Umrah,24,Travelog USA 2019,23,Trip Indonesia,2,Trip Yogyakarta,1,Tukar Nombor Plate,1,Tulang Rapuh,2,tumpak sewu,1,Turkey Trip,3,Turki Trip,7,Turunkan Kolesterol Secara Semulajadi,2,TWB,18,TWB by MFMS,17,Ubat VS Supplement,1,Ubat Vs Vitamin,1,Universal Studio,1,Universal Studio Singapore,1,Urin Kuning,1,US Trip,1,USA Trip,16,v,1,Video,4,Video Ibadah,1,Video Shooting,1,Video Sirah Nabi,1,Visit Singapore,1,Vita-lea for children,1,Vitalea,3,Vitalea for Children,2,Vitalea for Kids,2,Vitamin C,5,Vitamin C Shaklee,2,Vitamin E,2,Vitamin Kanak-Kanak,1,Vitamin Kulit,1,Vitamin Kulit Cantik,1,Vitamin Rahmah,2,Vitamin Semulajadi,1,Vitamin Shaklee,2,Vitamin Shaklee Percuma,1,Vitamin Sintetik,1,Vitamin Tenaga,1,Vitamin Umrah Haji,1,Vitamin untuk Ibu Hamil,2,Vitamin untuk Ibu Menyusu,1,Vitamin untuk kanak-kanak,3,Vitamin Untuk Lelaki,2,Vitamin untuk Perokok,1,Vitamin Untuk Wanita,1,Vivix,12,Vivix Shaklee,4,Vivix Untuk Diabetes,1,Vivix Untuk Kencing Manis,1,WAHM,1,Wanita Bersalin,1,Wanita Mengandung,3,WanitaKeperluan Wanita Mengandung,1,Warna Urin,1,Wedding Anniversary,1,Why Shaklee,1,Womens Health Set,2,Working-At-Home-Mom,2,Youth Experience Party,1,YOUTH Mask,1,Youth Shaklee,2,Youth Skincare,1,Zinc,1,Zinc Complex,1,Zinc Plus,2,
ltr
item
Maria Firdaus: CD Percuma - Projek Terbaru
CD Percuma - Projek Terbaru
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhik9XtSuSYLQU-h7vhcg1a4NsOC5dNZclScVTVD9Oc6qvKKOJoO0srkfwTF9tu05gOomn1GfxShjL4qDf6PcX8-YubsKn41oswPsIa7tUTL_cKTU7htTevA9h4tA3ICrN4IoIoy2Vaxys6/s320/3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhik9XtSuSYLQU-h7vhcg1a4NsOC5dNZclScVTVD9Oc6qvKKOJoO0srkfwTF9tu05gOomn1GfxShjL4qDf6PcX8-YubsKn41oswPsIa7tUTL_cKTU7htTevA9h4tA3ICrN4IoIoy2Vaxys6/s72-c/3.jpg
Maria Firdaus
https://www.mariafirdaus.com.my/2012/08/pencen-kubur-projek-terbaru.html
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/
https://www.mariafirdaus.com.my/2012/08/pencen-kubur-projek-terbaru.html
true
6501105525487195336
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy