Alhamdulillah, Our 2nd SHAKLEE CAR - MERCEDES C200 AMG 2018!


Alhamdulillah. Just received our 2nd SHAKLEE CAR, MERCEDES C200 AMG 2018, with plate MF (MARIA❤️FIRDAUS) on 2 Feb 2018.

By : Master Kam Maria Abdul Mutalib

Korang ingat tak dulu-dulu tahun 90an ada cerita tajuk 🌸MARIA MERCEDES🌸?

Dulu masa sekolah rendah Maria takde lah follow cerita tu sangat, tapi bila tengok tajuk tu je, memang automatic terbayangkan MARIA tengah drive kereta MERCEDES 🚘. Hihi.

Dengan izin Allah jadi Law of Attraction, dan harini bayangan tu dah jadi kenyataan. Syukur Alhamdulillah. Husband punya Dream Car pun MERCEDES jugak. So oklah kan sama-sama dah dapat Dream Car 😄


Yang paling penting, payment kereta setiap bulan kami boleh guna SHAKLEE CAR BONUS yang kami layak setiap bulan sejak July 2013. Jemput baca kisah DI SINI


Our first Shaklee Car, VELLFIRE yang kami guna since 2015.

So percayalah, walaupun bisnes Shaklee ni boleh buat dari rumah oleh Surirumah macam Maria, tapi peluangnya tersangat besar!

Shaklee ada Bonus Statement yang kita boleh guna untuk apply loan beli rumah, kereta & macam-macam lagi tau.

Alhamdulillah. Thank you Allah for giving my Dream Career as WAHM & our Dream Car with Shaklee Business ❤️

Kami doakan sahabat semua juga berjaya dapat Dream Car anda suatu hari nanti pada masa yang terbaik. Amin.😊

Ada yang berminat nak cuba produk Shaklee, nak berusaha jana income dan ubah kehidupan anda dengan bisnes Shaklee bersama kami? Boleh hubungi Maria segera ya.

Jom baca apa yang best jadi ahli Shaklee bersama team kami MARIA FIRDAUS MILLIONAIRES IN SHAKLEE EMPIRE!



~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!




Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp)

Catat Ulasan

[blogger]

MKRdezign

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget