Assalamualaikum,

Terima kasih kerana menziarahi blog mariafirdaus.com.my, "Motivating And Inspiring Others"

Saya doakan Allah sentiasa merahmati kita, diberi kebahagiaan hidup kepada kita di dunia dan di akhirat.

Kenali Saya


Mohd Firdaus Mat Saad, University of Sheffield. UK


Nama saya Mohd Firdaus, berasal dari Parit Buntar Perak.

Saya merupakan seorang usahawan dalam bidang ternakan ayam daging, seorang kontraktor, penceramah motivasi dan penulis buku.

Ketika di sekolah rendah, saya banyak bermain dan tak score dalam UPSR. Alhamdulillah, Allah bagi saya peluang untuk belajar di SMKA Al Mashoor (L) Pulau Pinang. Ketika PMR Alhamdulillah saya memperoleh 9A dan layak masuk ke MRSM Taiping. Di sini, saya memperoleh 9A dalam SPM dan layak untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang Electrical Engineering di United Kingdom. Pada tahun itu, saya menjadi pelajar terbaik di Departmen dan memperoleh First Class Honours serta Best Final Year Project.

Since saya dah berjaya dalam pelajaran, saya banyak kongsikan teknik pembelajaran saya dalam bentuk penulisan dan ceramah motivasi.

Ini adalah antara hasil karya saya.


3 Buah buku Fizikal ini berharga RM66 sahaja. Ebook 3 buah buku ini pula dijual pada harga RM30. Untuk makluman, ebook dan 3 buku ini sudah dijual hampir 10,000 unit. 


Penceramah Motivasi

Kali ini, saya ingin kongsikan dengan anda DVD Rahsia Pelajar Cemerlang yang saya terbitkan. 

DVD Rahsia Pelajar Cemerlang

Terima kasih kerana berminat dengan DVD Rahsia Pelajar Cemerlang.

 DVD I Believe I Can Fly

DVD I Believe I Can Fly sebenarnya dijual pada harga RM30. Postage RM7.30, so total RM37.30.

Tetapi saya berbesar hati nak beri kepada anda PERCUMA. Anda hanya perlu bayar kos pengurusan dan penghantaran sahaja iaitu RM15.

DVD 1 ini lebih kepada akademik. Iaitu teknik yang anda boleh gunakan untuk bantu anak anda jadi pelajar cemerlang. 100% about teknikal cara belajar dengan betul.

Ada 11 Teknik Pembelajaran Berkesan Kesemuanya. Trust me, saya share teknik yang sangat bagus macam mana saya belajar dahulu sehingga saya jadi best student di university di luar negara dulu.

Antara Teknik Yang Dikongsikan :

i. Teknik belajar mudah tapi berkesan
ii. Teknik mudah faham dalam kelas
iii. Teknik menulis nota
iv. Teknik menghafal yang betul
v. Teknik memantapkan pemahaman dan hafalan
vi. Shortcut untuk atasi masalah susah faham
vii. Rahsia terbesar kejayaan yang pelajar WAJIB tahu.

Tersangat rugi kalau anda tak kongsikan dengan anak anak anda.

Siri 2 Dan 3 DVD Rahsia Pelajar Cemerlang

Saya nak share, DVD ini juga ada siri kedua dan ketiga.

 DVD Kedua - Seminar Magnet Kejayaan Pelajar Cemerlang

DVD ini lebih kepada pendidikan akhlak dan sahsiah anak anak hari ini.

Kalau anda perhatikan, ramai pelajar dan anak muda hari ini agak lemah dari segi akhlak dan sahsiah. So saya sentuh bab ini dalam DVD kedua.

Antara topik yang ditekankan dalam DVD Seminar Magnet Kejayaan Pelajar Cemerlang :

i. Teknik betul menulis dan menetap matlamat dalam kehidupan
ii. Teknik 'short cut' untuk berjaya dalam kehiduapn
iii. Adab pelajar dengan rakan, ibu bapa dan guru
iv. Kepentingan jaga hubungan dengan Allah.
v. Komitmen dalam kehidupan
vi. Teknik bertindak LUAR BIASA untuk 'menarik' kejayaan datang kepada kita

Harga DVD ini adalah RM30 sahaja seunit.



DVD Ketiga - Now Everyone Can Be A Millionaire

You cannot miss this one. This is SOOOOO GOOOD.

Saya tekankan kepada pelajar untuk jadi usahawan dan jutawan selepas habis belajar nanti.

Antara yang dikongsikan dalam DVD 3 :

i. Pengalaman macam mana saya mulakan perniagaan selepas habis belajar
ii. Kenapa pelajar perlu jadi kaya dan berjaya
iii. Ciri ciri usahawan berjaya
iv. Perkongsian pengalaman saya berjaya dalam perniagaan.
v. Pendapatan Aktif, Pasif.

Harga DVD ini adalah RM30 sahaja seunit.

Untuk makluman, pihak sekolah biasanya membayar saya RM3000 untuk saya sampaikan seminar sebegini disekolah.

Namun, saya tak sempat untuk pergi ke semua sekolah di Malaysia untuk berkongsi semua rahsia dan pengalaman ini.

Tawaran Istimewa Untuk Anda

PAKEJ A :



DVD SEMINAR I BELIEVE I CAN FLY

1 UNIT SAHAJA = PERCUMA

Anda bayar duit pengurusan dan penghantaran sahaja iaitu RM15. 

Jika masih tak mampu kerana harga ini mahal, let me know. SAYA AKAN BERIKAN PERCUMA. 

Biarlah saya berkorban segalanya untuk memandaikan anak bangsa saya.

TAMBAHAN RM10 UNTUK POS KE SABAH DAN SARAWAK

PAKEJ B :


Kini, anda berpeluang untuk miliki ketiga tiga DVD ini untuk bantu anak anda pada harga istimewa.

Berapa harga tawaran untuk 3 DVD ini?

Harga Biasa 3 DVD = RM90 + RM7.30 = RM97.30

Saya nak offer Super Duper Special Price.

Anda hanya perlu bayar RM50 termasuk postage. Saya berikan anda 3 DVD seperti gambar di atas.


TAMBAHAN RM10 UNTUK POS KE SABAH DAN SARAWAK

PAKEJ C :




Kalau anda ambil 3 Set X 3 DVD, may be anda nak share dengan jiran, kawan atau saudara.

Harga PROMOSI hanya RM100 sahaja untuk 3 SET x 3 DVD termasuk postage.

TAMBAHAN RM10 UNTUK POS KE SABAH DAN SARAWAK

Testimoni Penonton



Testimoni dari parents


Testimoni Pelajar Program Now Everyone Can Fly - Daniel


Testimoni Pelajar Program Now Everyone Can Fly - Putri


100% Money Back Guarantee



Untuk makluman anda, DVD yang saya jual ini ada 100% Money Back Guarantee..

Jika selepas anda beli, then anda rasa ilmu yang saya kongsikan ini tidak bermanfaat or anda rasa biasa biasa sahaja.

Please let me know. Saya akan berikan pulangan wang kepada anda. Anda tak rugi satu sen pun.

Percayalah, apa yang saya kongsikan adalah ILMU YANG SANGAT LUAR BIASA. Pendedahan awal kepada pelajar bagaimana untuk mereka berjaya dengan lebih mudah, bukan sahaja kejayaan di dunia tetapi kejayaan di akhirat.

Jika Berminat Nak Beli :

Bank in :

Akaun       : MAYBANK
Nama        : KAM MARIA ABDUL MUTALIB
No Akaun : 162188352350
Phone        : 019-5782515
Emel         : mariafirdausblog@yahoo.com

Lepas tu, sila bagi beritahu saya anda pilih  :

Pakej A  - RM15 ( Caj Pengeposan Dan Penghantaran - Harga Asal RM37.30 )

1 DVD Seminar I Believe I Can Fly

Pakej B - RM50 ( Harga Asal RM90. Anda Jimat RM40 )

1 DVD Seminar I Believe I Can Fly
1 DVD Seminar Magnet Kejayaan Pelajar Cemerlang
1 DVD Seminar Now Everyone Can Be A Millionaire

Pakej C - RM100 ( Harga Asal RM270. Anda Jimat RM170)

3 DVD Seminar I Believe I Can Fly
3 DVD Seminar Magnet Kejayaan Pelajar Cemerlang
3 DVD Seminar Now Everyone Can Be A Millionaire

TAMBAHAN RM10 BAGI SETIAP PAKEJ UTK POS KE SABAH / SARAWAK

Then bagi detail:

Nama Penuh
Alamat
No Telefon

Sila sertakan resit pembayaran. Saya akan pos kepada anda dalam tempoh 24 jam.

Jika Tak Mampu Beli

Kalau anda tak mampu nak beli, please let me know.

Sebab saya akan beri PERCUMA. Tolong saya untuk bantu anak anda, especially DVD 2. Saya banyak sentuh bab akhlak pelajar hari ini.

Itu sahaja yang saya termampu untuk bantu anak anda.

Sebagai ummat Islam, saya dah jalankan amanah yang Allah berikan kepada saya. Selebihnya, tugas anda sebagai ibu bapa untuk menjalankan amanah yang Allah berikan kepada anda terhadap anak anak anda.

Semoga sedikit perkongsian saya ini membantu anak anak kita agar mereka semua berjaya dalam kehidupan mereka di dunia dan di akhirat.

Wassalam.

Mohd Firdaus Mat Saad
Penceramah Motivasi Luar Biasa

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top