By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Maria doakan anda semua sentiasa dalam lindungan dan kasih sayang Allah, sentiasa sihat dan ceria disamping keluarga tersayang.

Harini Maria nak share pengalaman Maria sendiri.

Malam tadi, tiba-tiba Maria rasa gatal dan sakit tekak. Tengok kat cermin, nampak tekak dah merah sikit.

Aduhai, ikut pengalaman hidup Maria selama ni, ini memang tanda-tanda nak kena infection dan BATUK BERKAHAK.

Kalau dah kena memang seksa sangat lah.

Asyik nak termuntah je bila terpaksa batuk untuk keluarkan kahak kuning hijau yang berketul-ketul tu.

Lagi tak tahan kalau berjangkit pulak kat baby. Huhu. Seksa sangat!!!

Jadi sebelum ianya jadi lebih teruk, Maria terus tambah dose VITAMIN C, GARLIC COMPLEX dan OMEGAGUARD untuk BOOST IMMUNE SYSTEM.


Inilah set favourite Maria setiap hari untuk boost sistem imun. Maria guna set ni sepanjang HAMIL + MENYUSU. InsyaAllah baby yang menyusu juga kuat imunnya bila dapat khasiatnya dari susu ibu. 

Setiap hari memang Maria dah makan vitamin ni, tapi dalam kes ni Maria TAMBAH DOSE lagi.

Nutrisi ni sangat membantu menguatkan sistem imun kita ("askar-askar" dalam badan, bak kata anak kami, Farees) untuk fight kuman yang baru start nak attack badan kita.

Sebelum tidur malam tadi, dah rasa makin perit dan gatal tekak ni. Rasa macam nak gonyoh-gonyoh je. Hehe.

Tapi takpelah dah usaha dengan extra dose suplemen, doa dan bertawakkal mudah-mudahan Allah bagi kesembuhan.

Bangun pagi ni, taraa....

Syukur Alhamdulillah!! Dengan izin Allah, dah hilang dah rasa sakit tekak tu. Syukur sangat rasanya dapat kesihatan kembali.

HEALTH IS THE REAL WEALTH!!

Maria sangat yakin, dengan tambahan nutrisi semulajadi, "askar-askar" yang Allah ciptakan dalam badan Maria dah dapat extra "power" dan berjaya bunuh kuman yang baru nak bertapak tu.

Yang pasti ianya secara SEMULAJADI, TANPA PERLU BANTUAN UBAT BERASASKAN DADAH.

SYUKUR! BERJAYA CEGAH SEBELUM PARAH!!

Actually, suplemen sangat membantu cukupkan NUTRISI SIHAT yang badan kita perlukan untuk menjaga badan kita dari serangan kuman-kuman dan pencemaran setiap hari.

Ramai orang salah anggap, bila dah sakit baru nak carik suplemen.

Tapi sebenarnya suplemen kena diambil sejak kita masih sihat supaya dapat dapat KEKALKAN KESIHATAN dan elakkan dari sebarang penyakit.

Ingat tau "ASKAR-ASKAR" dalam badan kita perlukan NUTRISI yang cukup untuk berfungsi dengan baik, dan melawan kuman-kuman jahat yang sentiasa ada di sekeliling kita.

Rasulullah pun bagitahu, SEGALA PENYAKIT BERMULA DARI PERUT.

Sebab usus kecil di perut kita tulah yang menyerap semua NUTRISI yang kita makan, dan disalurkan kepada seluruh badan untuk berfungsi dengan baik.

Kalau cukup NUTRISI, InsyaAllah banyak masalah kesihatan dapat dielakkan.

JOM JADIKAN NUTRISI SIHAT SEBAGAI UBAT!

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI!

Kalau anda berminat nak dapatkan suplemen yang sesuai untuk sistem imun anda dan keluarga, boleh hubungi Maria. InsyaAllah, sebagai CERTIFIED SHAKLEE PRODUCT CONSULTANT, Maria akan bantu berikan konsultasi yang terbaik :)

Thanks for reading! :)


~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Certified Shaklee Product Consultant
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top