By : Kam Maria Abdul Mutalib

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Kami doakan anda semua sentiasa dalam lembayung rahmat Allah s.w.t.

Syukur Alhamdulillah, bulan ini June 2016, anak ketiga kami, Fawwaz dah pun umur setahun. 

Kejap je masa berlalu kan. Ini bermakna sudah setahun jugalah Maria berjaya menyusukan Fawwaz sepenuhnya dengan susu ibu, dan tanpa susu formula. 

Sujud syukur pada Allah atas limpahan rezeki untuk baby Fawwaz. :)


JUBAH MENYUSU

Kalau nak tahu, antara perkara yang selalu dirisaukan oleh ibu menyusu macam Maria, adalah bila masa nak menyusu di kawasan orang ramai. 

Yelah, baby kalau dah nak menyusu tu, tak kira tempat dan masa, kalau nak time tu, kena bagi time tu nak jugak. Huhu. 

So bila nak keluar dengan baby, ibu menyusu memang kena pilih pakaian yang paling sesuai. 

Sebagai ibu menyusu sejak 7 tahun lalu, bila keluar, Maria lebih selesa pakai baju yang 2-pieces, supaya mudah nak menyusu. 

Tapi sekarang teringin pulak nak pakai jubah menyusu. Hehe. Maria tertarik dengan JUBAH MIA dari butik FEEDMILK

Jom tengok apa kelebihan JUBAH MIA ni:-


Sangat praktikal JUBAH MIA ni untuk ibu-ibu menyusu. Ada teknologi #selamberselak lagi, hehe. NO ZIP and NO BUTTON! Mudah dan cepat. Tak payah gosok pun. Sesuai untuk ibu-ibu yang super duper busy. 

Cantik pulak tu design dia. Memang inilah Jubah yang Maria cari selama ni. 

Oh yer, Mia Jubah ni jugak ada macam-macam warna yang menarik. Maria share sikit kat sini yer. 


Yang ni warna Bubbly Turqoise. 


Yang ni pulak warna Royal Blue. 


Cantiknya warna Brick Salmon ni. 



Pelbagai 7 pilihan warna yang menarik untuk Jubah Mia. Pilih jer mana yang berkenan. Semua pun cantik. Rambang mata jadinya. 



Inilah JUBAH MIA kaler Brick Salmon yang Maria pilih. 100% Husband Approval lagi. InsyaAllah dalam next entry nanti Maria share pengalaman pakai JUBAH MIA yang cantik ni yer. 


Haa amacam? Menggugat keimanan ke tengok Jubah Menyusu yang cantik ni? Hihi. 

FEEDMILK ni adalah jenama yang tengah glamour sekarang ni tau, mereka expert dalam menghasilkan baju-baju yang CANTIK dan PRAKTIKAL untuk ibu menyusu. 

Patutlah ramai je ibu-ibu menyusu yang nak grab JUBAH MIA ni. 

Kalau anda jugak berminat dengan Jubah Mia dari Feedmilk ni, atau para suami teringin nak hadiahkan kepada isteri tersayang. Senang je. Hubungi Authorized Dealer Feedmilk melalui Whatsapp ke 012-585 2034 (Puan Miza). Harga nya pun sangat berpatutan tau. 

Jemputlah melawat FACEBOOK PAGE Feedmilk di www.facebook.com/feedmilk. Boleh dapatkan latest info dan promosi kat sini. 

Oh yer, kalau anda malas nak order thru Whatsapp, boleh je sign up terus di website mereka di www.feedmilk.com. Boleh order thru online jugak dalam tu. 

Psstt...pesanan penting. Kalau ada new product atau promotion, kena cepat-cepat grab tau, dengar kata selalu cepat je SOLD OUT baju-baju Feedmilk ni sebab permintaan yang tinggi. 

Nantikan next entry yer! Stay tuned!

Thanks for reading! :)

With Love,
Kam Maria
Proud Breastfeeding Mom Since 2009

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top