Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan anda semua diberikan kekayaan yang melimpah ruah di dunia dan diakhirat daripada Allah.

Servis Delivery Area KL - Klang - Shah Alam - Seluruh Malaysia

Saya ada seorang sahabat, Khairul Azwan - Ini Facebook Beliau.

Beliau menjalankan servis delivery area Kuala Lumpur - Klang - Shah Alam dan ke seluruh Malaysia.

Kalau anda ada nak hantar apa apa barang, boleh guna servis beliau wokeh.

Seorang yang sangat berdedikasi dan amanah dalam menjalankan tanggung jawab ini.


Azwan yang tak pakai topi tu. Muda dan hensem. Hehe...


Delivery peti ais dan mesin basuh 


Hantar baju ke Terengganu


Tak lah banyak, tapi ribu ribu helai lah jugak kan...


Apa saja barang boleh diisi dan dihantar.. Jangan dadah pulak...


Buah kurma...


Full stock... Ingat yer, dia tak jual kurma. Tapi dia buat servis penghantaran barang...

Anda leh contact beliau di FB atau boleh Whatsapp :013-6037650 (WAN)

Semoga usaha kecil saya ini dapat bantu beliau.

Semoga lepas ni beliau jadi transporter yang hebat. Bermula dari van, nanti beli lori dan lepas tu leh beli treler.

Wassalam

Mohd Firdaus
Motivating And Inspiring Others
Erti Hidup Pada Memberi

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top