Assalamualaikum,

Saya doakan anda yang menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahkan rahmat dan kasih sayang daripada Allah.

Saya doakan, "Kita Semua Kaya Dan Berjaya".

Coaching Cara Buat Bisnes Di Kuala Lumpur

Baru baru ini, kami ke Kuala Lumpur. Biasanya kalau ke Kuala Lumpur kami akan cuba untuk selitkan masa untuk menurunkan ilmu kepada anak didik kami dalam Shaklee.

Kali ini, kami ajarkan mereka cara buat marketing dalam bisnes Shaklee.

Jom kita tengok gambar sepanjang program ini.


Kami tiba awal pagi ini di branch.


Din, beliau yang tolong book kan bilik seminar ini. 


Program bermula dengan sessi takruf. Berkenal kenalan secara ringkas.


Kisah abang ni menarik, beliau sakit lutut. Dan mula cuba ambil set sendi Shaklee. Alhamdulillah, dalam tempoh yang sangat singkat, masalah sakit lutut beliau hilang.


Kemudian, beliau cuba pula Set Slimming Shaklee. Beliau rasa mungkin sakit lutut sebelum ini disebabkan berat badan beliau yang besar dan tak dapat ditampung oleh lutut. 

Beliau join program NECK, dalam tempoh 6 minggu beliau dah berjaya turun 13kg. Syukur Alhamdulillah... Dapat menambah nilai hidup orang lain.


Ramai orang teruja dengar sharing dari abang tadi. Anyway, coaching ni dijalankan secara santai.


Kami tayangkan video perjalanan kami dalam bisnes.


Gambar ketika kami di Hollywood.


Maria berkongsi Shaklee Success Formula. Apa yang Shaklee tawarkan? Apa yang perlu dilakukan oleh pengedar Shaklee? Dan apa hasil yang akan diperoleh?



Bersemangat dia... Walaupun sedang pregnant 8 bulan. Tapi masih bersemangat untuk berkongsi pengalaman dengan orang lain yang nak belajar buat bisnes.


Ini topik yang best. Saya kongsikan rahsia kejayaan kami. Macam mana kami bermula sehingga kami berjaya.


Khusyuk mereka mendengar...


Antara topik lain yang dikongsikan.. Facebook marketing. Macam mana nak buat bisnes di Facebook tanpa perlu kita menjual.


Akak.... Layan customer pulak... Hehe...


Sharing dari Nadia. Macam mana beliau pada mulanya tak minat buat bisnes, tapi bila terbuat Shaklee. Terus rasa minat nak buat bisnes. Antara tips dari beliau, "Jangan menjual, tapi ingat... Kita nak bantu tambah nilai hidup orang lain."


Ditambah sedikit sebanyak oleh suami Nadia.


Kak Tun berkongsi rahsia macam mana beliau boleh buat sales dengan banyak..


Mereka yang sertai Empayar Maria Firdaus akan dapat access ke blog ini. Di sinilah kami simpan semua ilmu bisnes, motivasi dan lain lain. Semuanya secara PERCUMA...


Dengar yer dengar....


Ada banyak lagi topik yang kami bincangkan pada hari itu.. Ni part terakhir... Master Checklist...

Kami nak mereka yang menyertai Empayar Maria Firdaus berjaya dalam kehidupan mereka di dunia dan di akhirat. Cer tengok, apa yang kita sarankan mereka buat.

Kejar dunia dan akhirat bersama Empayar Maria Firdaus.


Sessi bergambar. Thanks kepada semua yang hadir. Moga semua boleh jadi master suatu hari nanti.


Freestyle...


Geng geng Nadia yang ceria..


Bersama rakan rakan yang lain...


Bersama kak lang dan Noraini


Maria ambil gambar di luar... Ni gambar di office dekat Sri Rampai.


Ada gambar kami di TV


Ada orang tu baru sampai bila kami dah nak balik.... Dia kata tak per, ambil gambar pun jadilah.. Hehe..

That's the story... Mohon doakan agar semua usaha kami untuk memandaikan anak bangsa dalam bisnes dipermudahkan Allah.

Wassalam.

Mohd Firdaus
Founder Maria Firdaus Empire
"Motivating And Inspiring Others"


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com
019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 



0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top