By : Master Kam Maria Abdul Mutalib (www.facebook.com/come.maria)

Assalamualaikum,

Apa khabar para pembaca blog Mariafirdaus.com.my?

Maria doakan anda semua sentiasa dilimpahkan rahmat oleh Allah, kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. Terima kasih kerana sudi melawat blog kami.

Sejak akhir-akhir ni, terdapat banyak dapat soalan dari orang-orang di luar sana yang cuba mempertikaikan KUALITI, KESELAMATAN dan KEBERKESANAN produk Shaklee.

Bagi mereka yang tak faham, mungkin mereka ingat produk Shaklee ni sama je macam lambakan produk kesihatan yang banyak dijual di pasaran Malaysia, contohnya di kedai-kedai jamu atau melalui online.

Banyak produk kesihatan di luar sana yang tiada kelulusan KKM, mengandungi bahan merbahaya seperti steroid dan racun yang membahayakan pengguna. Sebab tulah, kita sebagai pengguna perlu BIJAK MEMILIH sesuatu produk sebelum menggunakannya.

Dulu, masa Maria first time dengar nama Shaklee pun, Maria agak sceptical juga. Sebab Maria sangka, Shaklee ni sama je macam produk-produk lain.

Syukur Alhamdulillah, sekarang Maria sendiri dah pun faham tentang perbezaan dan kelebihan jenama Shaklee. Sebab itulah Maria memilih jenama Shaklee untuk kegunaan kami sekeluarga.

Jemput baca info nya di sini ya:-

Mengapa Kami Memilih Shaklee (Sila Click)

Dalam entry kali ni pula, Maria nak tekankan info yang mungkin menarik dan berguna buat golongan DOKTOR DAN SAINTIS dalam bidang KESIHATAN yang sudah pasti lebih banyak ilmu dalam bidang ini.


SHAKLEE CLINICAL RESEARCH

Untuk pengetahuan anda, Shaklee telah pun mempunyai team saintis di USA sejak lebih 30 tahun lalu bagi menjalankan ujian klinikal dan saintifik untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan setiap produk yang dihasilkan.

So, Shaklee bukanlah jenama yang sewenang-wenangnya dibuat dan dijual terus macam produk-produk lain tu yer.

Buktinya, lebih 90 scientific papers telah diterbitkan dalam scientific journal.  Anda boleh lihat contoh research yang telah dijalankan oleh saintis Shaklee dalam website ini:

www.clinicals.shaklee.com


Antara info yang terdapat dalam link ini ; www.clinicals.shaklee.com


SHAKLEE WEBSITE FOR PHYSICIANS AND HEALTHCARE PROFESSIONALS

Selain itu, Shaklee juga ada menyediakan satu website khas untuk para doktor dan profesional bidang kesihatan yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Shaklee dan produk nya.

Jemput baca info teknikal di dalam website ini : www.physicians.shaklee.com


Website informasi disediakan khas untuk para profesional bidang kesihatan. 



Info Produk Shaklee, Perbezaan dan Falsafah Shaklee. 



Anda juga boleh baca penerangan tentang team Shaklee Health Sciences yang terdiri daripada pakar dalam bidang masing-masing. 



Ini adalah latar belakang Dr Jamie McManus, the chairman of Medical Affairs, Health Sciences and Education for Shaklee Corporation. 



Dalam website ini juga, anda boleh dapatkan banyak info tentang sains kesihatan. So bagi para doktor dan profesional bidang kesihatan, jemputlah baca website ni untuk menambah pengetahuan dalam bidang anda. 

Jangan lupa, click link ini ya : www.physicians.shaklee.com

Mungkin ia bermanfaat untuk anda gunakan dan sampaikan kepada mereka yang perlu anda bantu dalam pekerjaan seharian, InsyaAllah :)

Thanks for reading!! 

================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.

0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top