Assalamualaikum,

Kami doakan semua pembaca blog MariaFirdaus.Com.My sentiasa dalam lindungan Allah.

Jika anda belum membaca entry sebelum ini tentang Master Celebration kami, jemput baca di sini yer:-



Seperti yang dijanjikan, kali ini kami nak cerita tentang suatu SURPRISE!! yang telah dibuat oleh keluarga MFMS Empire kami. 

Nak tau kisah sepenuhnya? Jom tengok video ini:-



Amacam, dah habis tengok? Memang suprise dan menyentuh hati kami. Terharu!! Best sangat kan!! Thanks to all of you!!

Jom layan gambar-gambar pula...


Tiba-tiba terkejut pulak ada surprise. 


Jom kita nyanyi ramai-ramai..


You raised me up....Wah-wah..kak Zahrah nyanyi dengan penuh semangat tuu..Terbaik!!


Seronok nyanyi koir macam ni..


Anak-anak semua pun ikut nak nyanyi atas pentas dengan mak bapak. Hehe..


Penuh bersemangat..


You're all the best!!


Tadi dapat nyanyi, sekarang dapat hadiah pula..Apakah itu??


Wahh..Khat yang sangat cantik!! Thanks to all!!


Alhamdulillah, surprise yang sungguh menjadi. MFMS Empire terbaik!!

Anda mahu jadi sebahagian dari team kami yang happening ini? 

Anda boleh hubungi mana-mana ahli yang berdaftar di bawah susur galur Maria Firdaus ya. Jom!!

Anda kaya dan berjaya!!

Jemput baca sambungan seterusnya di sini:-


Wassalam.

Master Maria Firdaus
Founder of Maria Firdaus Empire
The Most Happening Shaklee Group In Malaysia

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top