Assalamualaikum,

Apa khabar semua? Kami doakan anda semua sentiasa sihat dan ceria bersama keluarga tersayang.

Jika anda belum membaca entry sebelum ini tentang Master Celebration kami, jemput baca di sini yer:-


Ok, selepas acara SURPRISE from MFMS Empire, majlis diteruskan dengan Recognition Award oleh Shaklee. 

Jemput tonton video penuh di sini ya:-



Video sepanjang sessi Recognition. 

Jom layan gambar-gambar pula yer..


Perarakan masuk. Siap bunga maggar lagi. Macam pengantin baru la rasanya. Tapi ada anak jalan kat sebelah. Hehe..


Melambai-lambai ala celebrity giteww..Hehe..


Menuju ke pentas. 


Dah sampai di pentas. 


Ucapan tahniah daripada President Shaklee Malaysia, Mr Victor Lim.


Dipakaikan selempang MASTER COORDINATOR.


Dah rasa ala-ala Mr. and Mrs. Universe pulak. Nampak tak tiba-tiba je Fateh muncul atas pentas. Hehe. 


Seterusnya, kami dipakaikan NAMETAG & GOLD PIN SHAKLEE. 


Ia adalah simbol kejayaan kami dalam bisnes Shaklee ini. 


Ucapan tahniah sekali lagi dari Mr Victor. 


Maria dapat bunga yang sangat cantik..


Alhamdulillah, terima kasih Allah atas anugerah yang tidak ternilai ini. 


Bergambar bersama upline dan rakan-rakan Master Coordinators yang hadir. Terima kasih kerana sudi hadir memeriahkan majlis kami. 


Inilah dia Nametag dan Gold Pin untuk Master. Ia bukan sekadar Nametag dan Gold Pin biasa. Tapi ia menjadi simbol perjuangan yang penuh liku dan cabaran yang telah kami hadapi, sebelum berjaya ke puncak Master Coordinator, rank tertinggi dalam bisnes Shaklee. 

Syukur Alhamdulillah atas nikmat yang tidak terhitung banyaknya yang Allah kurniakan kepada kami. 

Sebenarnya, kejayaan ini hanyalah suatu permulaan. Kami sedang berusaha yang terbaik untuk membantu anak-anak didik kami pula mencapai kejayaan yang sama, malah lebih baik lagi. 

Semoga Allah permudahkan impian kami ini. Amin.

WHAT YOU BELIEVE, YOU CAN ACHIEVE!!

Jemput baca entry seterusnya untuk ucapan penuh kami di sini:-


Wassalam. 

Master Maria Firdaus
Founder of MFMS Empire
The Most Fantastic and Happening Millionaires in Shaklee


Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!



Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Maria untuk:-

FREE CONSULTATION
AFFORDABLE PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

MASTER KAM MARIA
Founder of Maria Firdaus' Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire
Shaklee ID : 881455
come_maria@yahoo.com


019-259 2731 (Call, SMS, WhatsApp) 

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top