Assalamualaikum,

Tahun ini, untuk birthday Farees yang ke-4, kami celebrate di sekolah Farees sahaja. Farees memang excited dengan birthday party dia.


 Sebelum majlis bermula. Inilah guru-guru & kawan-kawan Farees di My Little Genius Khalifah Kindergarten, Nibong Tebal. Semua dah siap pakai birthday hat. Sebenarnya sekarang ni musim cuti sekolah, tapi sekolah ni tak cuti. Student je ramai cuti, ini cuma separuh daripada total student.


 Eggless Lightning McQueen Cake Special for Farees. One of his favourite cartoons.
Farees ada mild eczema, kalau makan telur akan naik rashes. So kenalah beli kek yang tak ada telur. Sedap jugak ni.

Birthday Boy. *Peace*
  
 
Potong kek & nyanyi lagu birthday.. 

 One happy family..

 Fateh pun pandai pakai birthday hat jugak. Tapi kejap je. Lepas tu dia tarik2 habis tercabut terus hat tu. Heheh..
 
 Sebelum makan, baca doa ramai-ramai dulu ye. 

Sukanya birthday boy ni makan cake..nyam..nyam..


 Farees was distributing birthday goodie packs to all his friends. Good boy Farees..  
 
That's all. A simple celebration. Semoga Farees & his friends bergembira.
 
Happy 4th Birthday Muhammad Farees!!
 

 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top