Assalamualaikum,

Alhamdulillah, Maria baru je selesai menghadiri seminar Advanced Marketing Power by Dr Azizan Osman pada 10-12 May 2013. Seminar bertempat di Shah Alam Convention Centre.

Maria hadir sebagai peserta. Firdaus pula terpilih jadi Crew. So Firdaus dapat masuk free, khas untuk bekas alumni Dr Azizan sahaja.

Seramai 3000 peserta yang menyertai seminar ni. Memang penuh satu dewan besar tu.
Apa yang Maria boleh katakan tentang seminar ni.. SUPERB!!

Walaupun cost seminar ni hampir RM1000, tapi sebenarnya investment pada ILMU lah yang terbaik.

Bila kita bertindak mengikut ilmu yang diberi, pulangan nya pasti berlipat kali ganda daripada investment yang kita dah keluarkan.

Tapi kalau kita dah belajar segala ilmu tapi masih TIADA TINDAKAN, satu apa pun takkan menjadi.

So Maria just nak share antara gambar-gambar sekitar seminar, ada yang diambil dari Facebook Page Alumni atau Bakal Alumni Program Dr. Azizan Osman.


 
Folder dengan nota-nota seminar.



 
Bila nak masuk dewan je mesti jam, bayangkan 3000 orang nak masuk dalam dewan ni.
 
 
 
Alhamdulillah kali ni organizer dah asingkan seat untuk lelaki dan wanita.
 
 
 
So rasa lebih selesa dan seronok nak buat Chicken Dance, menari Bara-Bere dan melompat-lompat exercise..hihihi..
Good Job Richworks!! I Like!!
 
 
Lagi gambar dari belakang dewan.
 
 
 

 
Gambar dari depan dewan pulak.
 
 
 
Dr Azizan Osman in action.

 
Sessi mengambil gambar masing-masing dalam dewan.
 
 
 
Dr Azizan bagi free books on Idea Pemasaran. Thanks Dr Azizan!!
 
 
Antara sahabat yang hadir, Kak Farihan berbaju oren, my classmate di University of Sheffield dulu. Kak Farihan x-Engineer Petronas, kini seorang usahawan tudung bawal fulltime, dah ada butik tudung sendiri di Selayang.
 
Yang 2 orang depan tu kenalan baru. Usahawan Petrol Station di Melaka.
 

Bersama Ramziah, my ex-officemate di Silterra. Kini part time usahawan Farmasi Cosway.
 

 
Kak Rozita bertudung hitam, my ex-officemate di Silterra. Usahawan part time cake, cookies, dan maruku di Kulim. Masing-masing menikmati chocolate chip cookies lazat dari Kak Rozita.
 
 
 
Tahniah to myself dan semua peserta kerana berani dan berjaya hadir ke seminar ini.
Sekarang masa untuk BERTINDAK!!
 
Alhamdulillah, seronok rasanya berada di kalangan orang-orang yang sentiasa positive dan berjaya.
 
InsyaAllah nanti Maria akan kongsikan beberapa ilmu yang kami belajar dari seminar ni.
 
Stay tuned!!
 
Thanks for reading this entry!!
 
 



0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top