Assalamualaikum,

Petang semalam, kawan sy ada datang ke reban dan promote sy utk beli helicopter control ni. Sy cakap la, dulu dah ada tapi blade helicopter tu suka patah. Tu yg sy fade up nak main helicopter control lagi. Tapi, dia kata helicopter dia ni heavy duty. Kalau jatuh pun tak patah blade.

Ni gambar helicopter tu dlm kotak. Siap ada lampu lagi helicopter ni.

Demo. Helicopter sebelum terbang...

Bersiap sedia utk take off..

Dan terbang...
.
Kawan sy ni, Saufi. Dia beli helicopter ni dari China. Dia beli 70 buah. Skrg dia sedang mencari buyer. Kalau sesiapa yg berminat dengan helicopter control ni, boleh contact member sy, Mohd Saufi Mohd Noor. Dari Parit Buntar. No phone 016-5193459. Harga ditawarkan RM150 sebuah. Berserta jaminan, kalau blade patah, dia akan gantikan dengan blade yg baru.
.
Helicopter ni boleh terbang dalam 20-30 minit selepas dicaj sepenuhnya. Kira lama gak la... Berbanding dengan helicopter control sy yg dulu, helicopter ni lebih stabil dan lebih mudah nak dikawal. Lebih mudah terbang dan heavy duty. So, sy rekemen kepada sesiapa yg minat dengan helicopter control, boleh hubungi member sy.
.
Wassalam.

0 comments:

Post a Comment

 
MariaFirdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top