Assalamualaikum,

Farees skrg ni dah big boy, 3 and half months. Skrg ni dia dah tak mau duduk sorang2. Di mana pun, mesti ada org kena temankan dia. Kalau tinggal dia sorang2, dlm 1 minit mesti dia nangis. Tu demand dia yg pertama.

Yg kedua, bila duduk dengan dia.. Kena dukung dan bawa jalan2. Jalan la ke mana saja, yg penting tak boleh duduk diam di satu tempat. Dah la skrg ni berat Farees mencecah 8 kilo, semua dlm rumah dah terasa lenguh tangan kalau dukung dia lama2. Because of that, Ummi suruh Abi keluarkan Stroller Farees dari kotak.

So, sy pun keluarkan Farees punya Stroller. Dan letakkan dia atas stroller tu. Dia happy aja duduk atasa stroller tu. Tapi, satu problem... Stroller tu tak boleh statik. Kalau berhenti, mesti dia nangis. Dia seronok jalan2 dan tgk2 barang2... So, skrg ni terpaksa la Abi tawaf rumah depan pi belakang... Pusing sana sini...

Farees dlm stroller

Zoom Out


Farees dah pandai sket2 main menda ni. Dia dah pandai kick ball dekat kaki dia nak bagi bunyi muzik... Tapi, dia cepat boring... Lama sket, dia nangis nak suruh dukung dia..
.
That's all for now... Wassalam
.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top