Salam Aidilfitri 2019 Daripada Kami Sekeluarga.
Maaf Zahir Dan Batin.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Syukur Alhamdulillah, kita semua masih diberi peluang oleh Allah menyambut Aidilfitri pada tahun 2019 ini.

Entry kalini, kami nak share gamba-gambar yang diambil semasa Raya Photoshoot.

Based on pengalaman kami sejak beberapa tahun lepas, memang mencabar nak ambil gambar sekeluarga yang proper pada Hari Raya Pertama. Maklumlah dengan Boboiboy Kuasa 3 ni yang aktif semuanya kan.

So tahun ni, first time kami ambil gambar di whiteroom studio, beberapa hari sebelum Hari Raya. Jadi masa Hari Raya nanti dah tak kalut nak ambil gambar family.

Ambil gambar di studio ni murah je. Mereka ada buat Promosi Raya, hanya RM50 untuk 30 minit unlimited shots. Dia akan bagi semua softcopy siap edited lagi.

So boleh lah pilih dan print sendiri mana-mana gambar yang berkenan.

Total kami dapat gambar dalam 350+ shots. Gambar yang tak jadi pun banyak. Maklumlah budak-budak. Jenuh nak suruh posing.

Ok jom layan gambar-gambar Raya Photoshoot kami yang dah terpilih dari beratus-ratus gambar yang diambil. Mungkin anda boleh ambil idea Photoshoot untuk Raya tahun depan. Enjoy!






With Opah and Bibik.





















































Itu saja sharing kami pada kalini. InsyaAllah Raya tahun depan kami akan repeat Raya Photoshoot sebelum Hari Raya untuk memudahkan segala urusan di Hari Raya, InsyaAllah. 


=====================


Ingin mendapatkan suplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka setiap bulan dari rumah?

Hubungi kami untuk:-
KONSULTASI PERCUMA,
HARGA PRODUK TERBAIK DAN
PELUANG BISNES BERSAMA SHAKLEE!

CONTACT : Click to CALL (019-2592731)
Click to WHATSAPP

FACEBOOK : Kam Maria Abdul Mutalib

INSTAGRAM : Kam Maria Abdul Mutalib

EMAIL : come_maria@yahoo.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~

EBOOK PERCUMA!



Dapatkan EBOOK PERCUMA kisah sebenar kejayaan saya menjalankan bisnes online sehingga terpaksa berhenti kerja sebagai seorang Engineer, dan menjadi MASTER COORDINATOR SHAKLEE. Kini saya menjadi Working-At-Home-Mom (WAHM) dan menjana pendapatan 5 angka setiap bulan hanya dari rumah. 

Padat dengan kisah motivasi dan tips keusahawanan PERCUMA!!

==================

Adakah anda suka dengan perkongsian di Mariafirdaus.Com.My?
Nak dapatkan update blog terbaru terus ke WHATSAPP anda?

Click link ini : http://mariafirdausblog.wasap.my

Kami akan broadcast update blog terbaru yang bermanfaat, terus ke WHATSAPP anda. Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami.



0 comments:

Catat Ulasan

 
Maria Firdaus © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top